KAHN JE ZE SVÉHO TÝMU ZOUFALÝ

05.02.2007, 13:53
Aktuality
Bayernu Mnichov se vůbec nevydařil vstup do jarní poloviny bundesligové sezóny, ze tří zápasů má jen bod a dostal šest gólů. Kapitán Oliver Kahn jen nevěřícně kroutí hlavou nad množstvím chyb, které pak v roli gólmana jen stěží napravuje.

V rozhovoru pro Bild am Sonntag uvedl nový trenér Hitzfeld, že si přeje, aby Kahn pořádně "seřval" kabinu. "Už jsem to letos udělal dvakrát. Po remíze 1:1 s Interem a v poločase zápasu s Hannoverem, který jsme nakonec prohráli 0:1," říká brankář.

Jenže s Hitzfeldem nesouhlasí. "Tentokrát by to nic dobrého nepřineslo. Tým je příliš nejistý," reaguje Kahn v dnešním Bildu. "Je to až zoufalství. Je šílené, s jakou lehkostí dostáváme branky. Děláme příliš mnoho hrubých chyb." Novému kouči však věří: "Hitzfeld zapůsobí na tým pozitivní silou, zvedneme se."

Bayern je na tom nedobře. Zatímco Schalke, Brémy i Stuttgart na jaře získávají body, Kahnův tým urval jen ubohý bod za domácí remízu s Bochumí. A z Bundesligy se přímo do Ligy mistrů kvalifikují pouze dva týmy, třetí ještě hraje předkolo. Čtvrtá pozice už zaručuje jen Pohár UEFA.

"Musíme nyní všechny síly zaměřit na náš minimální cíl - a to je třetí místo v lize," ví Kahn. V osmifinále aktuálního ročníku milionářské soutěže čeká Bayern souboj s Realem Madrid a oba týmy nehrají vůbec podle svých představ. "Nehrajeme dobře, ale pokud proti Realu budeme mít více štěstí, je všechno možné," dodala mnichovská opora.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bayern uz nekolik let vladne v Bundes lize nekdy se to musi zlomit a je to jenom dobre ze se liga tolik vyrovnava

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, ale jhe to nezvyk, vidět, že se trápí Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

je to nezvyk, ale krasný

Reagovat
smazaný uživatel

je to nezvyk, ale krasný

Reagovat
HOST*

to je...

Reagovat
HOST*qwertzuiop.najpar

zdar,my se známe ne?

Reagovat
HOST*roman

kahne kahne já tě prostě lituju,proč prostě nepověsíš na hřebík,odchytal sis své nejmladší už taky nejseš peněz máš dost co ty na to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele