Kadlec možný přestup neřeší

10.12.2007, 20:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jestli budou chtít pořád 80 mega, tak nikam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Na tohle měla Sparta vždycky štěstí. Vzpomeň si, kolik za posledních 10 let prodala průměrných hráčů do zahraničí za dobrý prachy. Prodeje jim jdou, horší je to s nákupama.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo už není - Turci nemaj prachy, Rusáci si za tu cenu koupěj opravdovou kvalitu třeba v Brazílii, Sparta nehraje LM a hráči se tak logicky nezhodnocujou. O moc víc než 30 mega za něj podle mě nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jahahahaha,,hn,musim řict že tehne komentař si zaslouži absolutorium,,přesněji a vystižněji už řict nejde:))

myslim že by si to měli přečist hlavně na spartě:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud bych to měl brát jen podle ceny tak 80 mega není cena hráče za kterou by měl v zahraničí velkou šanci hrát (za zahraničí pro něj považuju Německo a západnější země, východ je pochybnej). Když to srovnám se Šimůnkem tak ten šel za 5 mega euro pokud se nepletu a to je skoro 2x tolik než těch 80 mega. Ale cena není všechno, tak jsem, zvědavej jak to s ním bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k perspektivě je to málo, tipoval bych tak aspoň 60 - pokud se zadaří...

Reagovat
smazaný uživatel

To by se muselo hodně zadařit. Cena možná taková opravdu bude, přeci jen to jeho neuvěřitelné povolávání do reprezentace musí být někde znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, reakce na Deca.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen běž, Michale, jen běž. Přecejenom krachujeme, taže se každá kačka hodí

PS: líbí se mi, jak se tady o ceně pohoršujou hlavně seSHITci, kteří sami nejsou schopni svoje playery pořádně prodat

Reagovat
smazaný uživatel

To je zakázáno pozastavit se nad cenovým požadavkem, který už dvakrát zamezil jeho přestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

zakazuju ti to někde? Jen se tím bavím

Reagovat
Kapřík

Tak jsem si teď zase jednou přečetl deník Sport a nemůžu vyjít z údivu-myslím tím hodnocení hráčů ze zápasu Sparta-Plzeň. Na tom mači jsem byl, takže tvrzení že Kisel(známka:6) byl lepší než Kladrubský(5) je fakt k smíchu. A aby Sylvestre dostal stejnou známku(6) jako Pospěch kterej byl viditelně někde jinde oproti zbytku hráčů na place...to už je fakt sehr drsný. By mě zajímalo jaký musejí být předpoklady k tomu, stát se redaktorem takovýhleho deníku...zdravý oči a zájem o Sport to totiž asi nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

SeSHITsport už dávno nečtu. Kupuju ho jen na dovolený, abych byl alespoň trochu v obraze, ale i tak musím říct, že se to dá číst mx hodinu, hodinu a půl. Zaprvní v tom není ani minimální informační hodnota a zadruhý jsou to takový žvásty, že z toho málem bolí hlava . Vůbec nechápu, že na českým trhu ještě nevznikla nějaká alternativa Sportu, tzn. deník se sport. tématikou. Myslím, že horší už to být nemůže ...

Reagovat
Kapřík

To je fakt. Já to občas čtu, něco je tam zajímavý ale člověk musí vybírat. A těch proslávistickejch řečí tam je šíleně. Problém je, že já si někdy myslim že ty kraviny co píšou ani tak nevyplývaj z toho že by příliš silně prosazovali Slavii, ale proto, že jsou prostě vymaštěný(hodnocení slávistickejch hráčů je někdy taky silně zmršený).

Reagovat
smazaný uživatel

jj, někde už jsem taky slyšel, že nějaký slávistický výkony taky pěkně zrušili. Skoro to vypadá, že tam ty známky těm hráčům přiřazují losováním ...

Reagovat
smazaný uživatel

místo "zrušili" (tohle slovo se mi hold ve vždy ve spojení se seSHITspolkem vždycky vybaví, nemůžu za to) patří "zmršili"

Reagovat
Kapřík

Asi tak nějak to vidim i já... prostě je škoda že nemají vážnou konkurenci, možná by je to proplesklo a začali psát aspoň trochu objektivně. Ale takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ten škvár nečíst..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho nečti

Reagovat
Kapřík

Ale zas je to lepší než Blesk nebo MF Dnes a co už má člověk v tom věčně zpožděným vlaku číst, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vpodstatě rozšířená sportovní část blesku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele