KADLEC: DO MOSKVY NEPŮJDU

23.07.2007, 12:34
Aktuality
Odchod talentovaného sparťanského obránce Michala Kadlece do ruského klubu FK Moskva definitivně padl. "Už je to uzavřená kapitola. Nechci zveřejňovat důvody, ale do Moskvy nepřestoupím," řekl Kadlec po přípravném utkání s Fenerbahce. Mladý bek má však nabídky z první i druhé bundesligy.

V FK Moskva už působí Kadlecův kolega z reprezentačního mužstva do 21 let Roman Hubník, který se do Ruska přestoupil z Olomouce. "Romanovi jsem už psal, radost nemá, ale ví, že s tím nic nenadělá," uvedl Kadlec fakt, že Hubník zůstane v klubu jediným Čechem.

Bude tedy Michal Kadlec i nadále oblékat dres Sparty? Jsou tu nabídky z první i druhé bundesligy, ale podzimní část nejspíš odehraju ve Spartě," uvedl.

Novinkou pro 22letého obránce je, že by měl úvodní dvě ligové kola odehrát na místě stopera. Kvůli žlutým kartám nemůže v úvodu ligy hrát kapitán pražské Sparty Tomáš Řepka. Levý bek si pozici stopera vyzkoušel v přípravě proti Fenerbahce Istanbul.

V případě, že Kadlec neopustí letenské řady, tak se s velkou pravděpodobností nepřesune na Letnou stoper Liberce Pavel Košťál. Ještě jeden odchod ze Sparty není definitivně vyloučen. O francouzského záložníka Ludovica Sylvestreho se zajímá FC Curych.

Autor: Petr Hašek / idnes.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hlavně neprodávat ludovica a začít ho stavět do základu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec je moula, zaviní klíčový gól na mistrovství a pak si ještě otvírá hubu na trenéra. Takovej fotbalovej Čechmánek .

Reagovat
HOST*GEGE

Čechmánka si neber do huby

Reagovat
smazaný uživatel

však se mu tam ani nevleze,hrošík

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*Parker

Škoda ty prachy z Ruska by nebyly špatný, určitě víc než dostanou v Německu.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Na to ser, v Rusku by se zakopal. V Německu bude víc na očích . A stejně doufám, že neodejde - je to alternativa na stopera a těch máme jako šafránu

Jen mě uklidňuje, že utichl ten Košťál. To by bylo možný šlápnutí do lejna, stejně jako před nám Petrouš a Lukáš

Reagovat
HOST*jiri - fcb

ním

Reagovat
smazaný uživatel

Košťál je pořád favorizovaná alternativa za odchod Kadlece.

A k tomu Kadlecovi - může být rád, že se o něj v zahraničí vůbec někdo zajímá, protože tento hráč patří mezi nejpřeceňovanější hráče světa...

Reagovat
smazaný uživatel

to bych netvrdil,má na to být dobrý jako jeho táta.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

to se ještě uvidí. Už se to tady dneska řešilo - levých beků není zrovna přehršel. A on ještě alternuje stopera, takže dle mě "horký zboží"

Ikdyž mu asi nepomohlo vystoupení na Euru, kdy tam v jednom zápase hořel jak papír. S kým to bylo? Na DM ten zápas totálně prosral Švec a na LD hořel Kadlec ...

Reagovat
smazaný uživatel

Srbsko, v jiném nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hlavně na to EURO neměl ani jezdit. Švec to měl těžké, když každý zápas hrál na jiné pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, může líbat nohy Škorpilovi, že se vůbec vlezl do nominace.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Promiň, ale nesouhlasím ...

Kluk, kterej hraje už cca 4 roky stabilně ligu, hrál i evropsý poháry, má zkušenosti, hraje každej tejden pod tlakem ... Ten jet musel i přes zranění. Nemůžeš tam poslat samý mladý nezkušený kluky. Potřebuješ i někoho v kabině. A když přičtu, že nemohl jet Latka, tak někoho zkušenějšího Škorpil potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš někoho, kdo půl roku v podstatě nehrál a nemohl hrát ani ve dvou ze třech zápasů ve skupině? Btw., Kadlec není zrovna ten, který by měl řídit kabinu.

Reagovat
HOST*karel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že by měl řídit kabinu, to určitě ne, ale pomoct, poradit, říct, co dělali strší, když ... To byl možná jeho úkol

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Škorpil pokaždý přehodil celou sestavu, hlavně vzadu z toho byly zmatky.

Reagovat
HOST*Ramos

Tak ten debil co tvrdí,že by se tam zakopal je fakt vypatlanej nebo nerozumí fotbalu.Se koukni na ty týmy (Spartak,CSKA,Zenit,Lokomotiv) to ti asi nic neříká vid.Ty by si tu vaší Spartu dali do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

já, já sem ten debil. Samo, že sem to nemyslel, že v Rusku nejsou kvalitní kluby, ale prostě to je tak (a asi ještě nějakej rok bude), že kvalitnější a hlavně respektovanější a sledovanější ligou je Bundesliga . A co si budeme povídat - zvyknout si v Rusku a zvyknout si v Německu je jako nebe a dudy, domů by to měl z Moskvy pěknou štreku atd. Tohle všechno jsou okolnosti, který hrajou pro Německo.

A jen tak mimochodem: kolik Čechů se chytlo v Německu? 15? A kolik v Rusku? 5?

Ještě něco, debile

Reagovat
HOST*Parker

Hlavně Kadlec umí německy, žil tam a chce se tam i vrátit.

Reagovat
HOST*Ramos

ok sorry debile

Reagovat
smazaný uživatel

to nic, debile

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to dnes večer Švento výrazně neposere, tak jde do Derby Country za něco přes 50 mega. Náhrada je Ivana, kterej pokud zůstane v ČR, tak bude hrát ve Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana je kvalitní hráč . Koukám, že to s tím druhým místem myslíte vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už je náš. Ty se radši starej, kdy začnete umazávat ty vaše půlmiliardový dluhy. S -50 milionama za sezónu to moc nepůjde.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tý, vole, Slávista mi tady bude kázat o dluzích a ekonomice klubu . Řekni mi prosímtě, kterej klub má pořád ještě pořád zastavený přestupy (vím, že už jste zaplatili), protože nebyl schonej zaplatit rok a půl plat svému bývalému hráči

PS: kdo ví, kolik jich takhle ještě čeká na svoje peníze, že ...?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

mimochodem už jsme to jednou řešili: Sparta si udělala dluhy z INVESTIČNÍ činnosti, Slávia z PROVOZNÍ činnosti. Rozdíl dopadu a vlivu na finanční zdraví firmy je jasnej, že ...?

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega za sezónu je provozní ztráta a investice už nehraje roli, když se jediná vaše šance na zaplacení půlmiliardy potopila s NFS. Jak jste k tomu přišli je jedno, vy to totiž nemáte z čeho zaplatit, to je kámen úrazu.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Když tady tak rozumuješ, tak se jen zeptám. Vy stavíte staďák bez úvěru? Každej klub (kromě těch, kterejm staďáky staví a udržují města) se musí zadlužit, aby měl, kde hrát. Ale tobě to nevysvětlím, proto s tebou v téhle diskusi končím

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, postupně: můžeš se zadlužit, jak je v ČR obvyklé, tak, že si žiješ nad své možnosti, půjčovat si na normální chod ( něco jako když si nějaká socka bere půjčku na dovolenou, TV, PC a kdoví co ještě ). Pak se můžeš zadlužit půjčkou na investici. To je OK, pokud to můžeš splácet. Ovšem pokud si půjčíš, investuješ a ještě si žiješ nad poměry, tak si totálně v prdeli, protože se zadlužíš na dvou frontách a nemáš z čeho splácet. To je případ Sparty - má obrovské dluhy, za které ručí pozemky pod Letnou a za poslední sezónu je hospodářský výsledek -50 milionů, tzn. že ty dluhy nemá jak splácet.

Stadion je SKS jako klubu netýká, staví ho E-side property limited, kterej s klubem má společného leda majitele - ENIC, ale nic jiného.

Takže své " " choutky zase zastrč...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Počkej, takže investice Sparty je jiná, protože dluží Sparta, ale investice Slávie je lepší, páč dluží nějaká nastrčená firma? Dluh jako dluh. A jinak - jelikož Slávie nebude stadion vlastnit, tak se nakrásno může stát, že ENIC koupí např. Bohemku, přestěhuje ji do Edenu a Slávie bude mít zase hovno ...?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Mě teda přijde riskantnější ta první "sparťanská" varianta - totiž postavit, zadlužit se a žít ve svým, než ta vaše, tzn. někdo postaví a nechá mě tam hrát, až se mu znelíbím, tak mě vykopne a zůstanou mi oči pro pláč

Mimochodem - sparťanskou cestou jdou Arsenal, Liverpool, Barca ... Kdo jde cestou slávistickou ...?

Reagovat
smazaný uživatel

To sou zase fantasmagorie, proč by kupovali Bohemku? Kdyby někdo kupoval Slavii, tak si to koupí i se stadionem nebo smlouvou. Nevim proč vymýšlíš takový hlouposti a nebavíš se k tématu?

A proč by se hrálo v cizím? Struktura majitelů je stejná, jenom to zařizuje k tomu účelu zřízená firma, která se může specializovat na stavbu a využití stadionu a nestará se o chod klubu. Kdyby to bylo na klubu, tak vše musí ještě podepisovat vedení, takže dojde k dalším zbytečným průtahům. Po splacení dojde k převodu na klub jako takový, nicméně klub nebude za stadion nic platit ani dlužit, to je vše na E-side, potažmo ENIC. Bylo by dobré, aby sis konečně jednou zjistil fakta, není to poprvé, co tě musím opravovat v takovejch základních informacích, které najdeš třeba na www.stadioneden.cz, vážně už mě to nebaví.

Pokud tě zajímá, kdo to tak dělá, tak spousta klubů v poslední době, třeba Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsou prý konkrétní nabídky za Suchýho a Jandu. A já se bál, že budeme mít i širokej kádr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele