Juventus uplatnil opci na mladíka Macka

31.05.2014, 15:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (171)

Přidat komentář
ACSeRw!n

Reagovat
JacoBee

Další mladík o kterým neuslyšíme dokud nebude hrát základ někde v polsku?

Macek,Mašek,Šimič...Jo teď hrajou za B-čka slučných týmů ale kde zase skončí...

Reagovat
cetto

No a kde skončili ti, kteří byli taky považováni za talenty, ale rozhodli se zůstat?? Tohle se podle mě nedá nějak unifikovat, českým hráčům se nedaří a je celkem fuk, jakou cestu zvolí. A nikdy nevíš, když se neprosadí, co by kdyby.. Neprosadil se, páč na to nikdy neměl a nebo páč si zvolil špatnou cestu? God knows..

Reagovat
Kiwi-21

Přesně takový Malchárek třeba zustal a jak dopadl

Reagovat
*CZE*

Měl si vybrat AS, my bychom mu dali šanci..v Juventusu jít nedostane nikdy a ještě z něj udělaj podvodníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší být podvodník klubovou příslušností, než idiot prezentací příspěvků podobných tvému.

Reagovat
*CZE*

Do koho deš?!

Reagovat
smazaný uživatel

do tebe.. tos mohl pochopit..

Reagovat
ryzskej

Reagovat
kopajda

ty jseš úplná píča a ti okolo tady taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

sance na prosazeni tak 1% ale bojuj, jsem zastance techto brzkych prestupu.ve 23 uz by ho zadny velkoklub nechtel vytahnouz GL.rozhodne ma vetsi sanci kdyz v tom klubu je.i tak je sice mala ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

V GL by měl možná menší šanci na top klub, ale daleko větší šancí stát se nadprůměrným fotbalistou a dostat se třeba i do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám si myslet to stejný

Reagovat
smazaný uživatel

on je křídlo nebo CM? A jak to vypadá s tím Maškem, slyšel jsem, že od nové sezony by mu měl dát Hamburk už nějaké šance, platí to pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

No jak vidíme HSV, tak by ho klidně postavit mohli. To, co předváděj, to je až neuvěřitelný

Reagovat
cetto

Spíš to právě vidím na velkou obměnu kádru, 10 hráčů in a stejný počet out...pro něj by bylo asi spíš lepší, kdyby ten kádr byl ustálený a on by tam mohl postupně nakukovat, než když na jeho post koupí 3 nový hráče, který budou 2\3 sezony zkoušet aby nakonec zjistili, že na to stejně žádnej z nich nemá a nebo aby se nakonec jeden prosadil a za rok šel někam do Schalke..

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, vedení HSV mluvilo někdy poslední dobou o Magathovi ?

Reagovat
cetto

Popravdě vůbec HSV nesleduju, ale po takové sezoně bych očekával mnoho změn

Reagovat
smazaný uživatel

To se čekalo už v zimě, ale tam je to těžce zkurvený podle mě....Slavia v Bundelize, dle mě teda, přeplácej hráče, který hrajou tužku, slušná paralela

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dost skeptický k těmhle přestupům do velkých klubů. Kdo se tam naposled z českých hráčů prosadil? Pokud vůbec někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák v Laziu ...ale jinak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák jo i když toho zatím moc neodehrál. Teď možná Kalas, ale i on, přes to že se líp předvést snad nemohl, má šanci hrát pravidelně za Ačko malou.

Reagovat
efjay

Hm, já myslím že než si zlomil nohu tak hrál dost..

Reagovat
pedro-pedro

Napadá mě ještě Plašil tomu bylo 18 když šel do Monaka

Reagovat
PetersCZ

Jenže to bylo jaksi jiný Monako, než je teď...

Reagovat
pedro-pedro

V9m jak to myslíš, ale v sezoně kdy tam přestoupil vyhrálo Monako titul je to málo? Pak bylo ještě druhé, třetí a třetí. Btw. určitě jsme zapoměli na Davida Jarolíma. Ten se sice neprosadil v Bayernu kam šel v 16 ale v Norimberku i HSV na něj určitě rádi vzpomínají.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Tenkrát totiž bylo daleko kvalitnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no hrali finale LM

Reagovat
Hokaido

Dado Pršo, to byly časy

Reagovat
papanegra

Ono je to pro toho kluka v tom věku strašně lákavý.. v tý cizině může zažít o čem sní...

je několik příkladů..

- Štěch, šel jako mladý do West Hamu, kde se neprosadil, tak se aspoň dostal do nižší ligy, kde pravidelně chytal, teď je ve Spartě a do budoucna se může stát, že se opět dostane do ciziny...

- Kozák, kterej se Prosadil v Laziu, pak střídal, seděl a odešel do AV, kde by hrával..

-Kalas, lítal po hostování a myslím, že teď je na velice dobré úrovni a né jeden klub o něj stojí..

- Šebek (Chelsea), Sokolík (LFC), pak ten z interu a řada dalších... kteří se neprosadili a když se vrátili zpět do ČR, kde taky vyhořeli...

Reagovat
pedro-pedro

Štěch mě napadl taky. Myslím, že on ja taková hrana jestli to byl nebo nebyl úspěch. Chytat pravidelně 2. anglickou je podle mě o dost výš než chytat v průměrným ligovým klubu a to i v zahraničí. Kalas určitě nechápu jak jsem mohl zapomenout.

Reagovat
cetto

To se teprv ukáže Když se prosadí ve Spartě tak se dá tvrdit, že jít do West Hamu byla dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy prosimte chytal 2. ligu? pokud vim tk Yeovil hral treti ligu :)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak víš píču.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Vydra

Reagovat
papanegra

Myslím, že Juventus je správná volba, už jen pro to, že ho bude mít pod dohledem Nedvěd... To je pro Macka velký plus a naděje, že se tam neztratí...

Reagovat
smazaný uživatel

přsně, Nedvěd má v Juve velké slovo a když na to Macek bude mít, tak má o hodně větší šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, že i když Nedvěd tam měl s ČR repre jednu eskapádu, kterou asi nezapomene nikdo, tak když na to Macek bude mít a hlavně bude na sobě neskutečně pracovat, tak Nedvěd tam určitě nějakej přední hlas má a pomůže mu.....a že jenom kontakt s takovou personou může hráči nalejt neskutečnou touhu makat, o tom netřeba mluvit

Reagovat
Delsemela

Mě se vždycky líbí ty komenty,jak se ten hráč neprosadí a že tam vůbec lezl atd. ??? Bože to jsou za se nesmysly co se tady plodí !!! Jak může někdo vědět,zda se hráč za x let prosadí nebo ne ??? Tipnu si že zrovna tohoto hráče nezná nikdo z Vás kdo tady na eurofotbale píše. Tak jen pro pořádek - Roman Macek je asi nejlepší český hráč do 17 let České republiky, je kapitán této věkové kategorie a Juventus by ho asi nekupoval jen tak,zvlášt když v italském juniorském týmu je jako jediný cizinec !!! Netvrdím,že se prosadí ,ale bude ho mít pod patronou (jak bylo již zmíněno) Grande Pavel,takže nějakou kariéru může určitě udělat. Určitě je lepší jít do takového velkoklubu,kde se ještě naučí jazyk a bude připraven na život,než se pachtit tady v nějakém podřadném týmu v Česku !!! za mě jedině forza Roman Macek !!!

Reagovat
cetto

Ale notak, nemusíš bejt hned bručoun Lidi rádi tipují, spekulují..však proto se taky sází, ne? Tak prostě 90 % má názor, že se neprosadí, protože se zatím neprosadil prakticky nikdo, navíc je to italská liga a navíc nejlepší tamní klub Takže obavy jsou opodstatněné... Nikdo tady nevěští z koule nebo něco takovýho, jsou to prostě jen dohady jako když tipuješ výsledek zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

presne.a i kdyby se neprosadil tak pak muze bud zustat v italii a nebo se vratit domu.ale rozhodne to pro neho bude super zkusenost a pomuze mu to treba v tom kdyby se pozdeji prosadil a prestupoval do zahranici.bude lip zvladat tlak a taky to nebude takovy sok.

Reagovat
Talker

Tak ono se není co divit.

Vem si, že Juventus má v akademii (dejme tomu) 20 hráčů v U-21, 20 hráčů v U-18 a tak dále. Takže konkurence je obrovská, těch Macků je tam hromada. K tomu si vem, že má Juventus peníze na to, aby si koupil posily, když potřebuje. Takže se v Ačku prosadí ve výsledku třeba 5 hráčů z akademie za dekádu. A to je při počtu hráčů v juniorce prostě dost malá část, když ti za tu dekádu tou akademií projde třeba 100 hráčů. Máš tam brutální odpadovost, tipl bych si, že více než polovina těch hráčů skončí v nižších ligách.

Takže to riziko je obrovské, podle mě je prostě logičtější zůstat třeba rok-dva ve Zlíně, pak do Sparty/Plzně a následně přestoupit ven. Ano, sice se ten hráč pravděpodobně nikdy nedostane do Juventusu, ale ta pravděpodobnost je jen o něco menší, než když jde k nim do akademie. A teď se nebavím jen o Juve, ale celkově o velkoklubech. 99% hráčů z akademie se v tom klubu neprosadí.

Každopádně furt je to lepší, než jít ve 20ti, po jedné úspěšné sezoně do ciziny. Pak už se ve 24 letech dost blbě ta kariera restartuje. Takhle se může ve 20ti vrátit do GL a rozjet se odznovu a furt bude dost mladý na to, aby se dostal jinou cestou do ciziny.

Reagovat
salami

rozjet se odznovu, to je jak kdyby v Itálii nehrál vubec fotbal, on tam normálně trenuje, hraje zápasy a zlepšuje se, stejně jako by to dělal u nás akorát v lepších podmínkách a ve větší konkurenci, což nemůže bejt na škodu, zlomovej bude věk mezi 19-21, kdy je potřeba aby začal hrát s chlapama, zůstat v juniorce Juve je pak na prd a je lepší jít někam hostovat nebo to zabalit a vrátit se dom, v tom případě jedině získal, k prosazení u nás v lize pak bude potřebovat 2 věci, trochu se uskromnit a makat, ne si myslet, že to tu pujde samo a pak ta druhá nejduležitější věc, zvládnout přechod do dospělýho fotbalu, což je podle mě uplně klíčová věc a rozhodující faktor pro ne/prosazení, prostě ta změna je velká a spousta hráčů co září v mládeži je v dospělym fotbale na nic a je uplně jedno, jestli byl předtim v juniorce Zlína nebo Juve, kolem 20 se teprve začne lámat chleba a ukazovat na co má

Reagovat
Talker

Tak já Zlín a GL celkově vůbec nesleduju, ale myslel jsem, že by případně v další sezoně hrál základ s chlapama. Pokud by měl zůstat ve Zlíně v juniorce, tak by to byla samozřejmě blbost.

Jinak s tím, co píšeš souhlasím prakticky ve všem, jen jsem to jinak formuloval. Já osobně proti takovým přestupům nejsem, podle mého je lepší, když odejde do Itálie nebo jinam jako 16tiletý-17tiletý, než aby odcházel ve dvaceti po jedné vydařené sezoně.

Je to pro něj škola a pokud zjistí, že musí šíleně máknout, tak jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Kiež by to bol nový Paolo, ale toho sa už nedožijeme...tak či onak, veľa šťastia

Reagovat
cetto

No stačil by nový Rosický.. nebo Poborský

Reagovat
papanegra

radši nějakýho toho Bicana/Kollera/Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě jasně Poborský...

Reagovat
cetto

Tak Kollera nemá, neměl a nebude mít nikdo. Přímo si vybavuju, jak kdosi říkal "takového atypa nikdo nemá". Koller by byl super, sice nemoderní, ale...

Reagovat
didosh

Za mě taky Pepiho

Reagovat
smazaný uživatel

Má nejlepší možné podmínky. Studuje, trénuje, všechno v centru Juve. Sám si to tam pochvaluje. Je to jen a pouze na něm. Třeba půjde minimálně v Hromadových stopách, v jehož případě se spekuluje o jeho vykoupení Janovem. Pak by měl do kolotoče Serie A zase o něco blíž. Parádní škola života. Držím mu palce

Reagovat
risk je zisk

Pravidelne hraje coz je plus, Juventus by byl blbej, kdyby tu opci neuplatnili...strasne sikovnej fotbalista ikdyz se to debilek :) ale to asi vetsina 17 letych kluku, kteri machruji jaci jsou dobri fotbalisti. On ma jen tu vyhodu, ze je vazne dobrym fotbalistou :)). Kazdopadne drzim palce a snad z neho Stara dama udela skveleho hrace...:)

Reagovat
Pipo123

Clarence Seedorf dostal během letošní sezóny možnost vyzkoušet si roli trenéra milánského AC, které však chce i přes zlepšené výsledky začít další ročník s novým mužem na lavičce. To se nelíbí některých příznivcům Rossoneri, kteří plánovali protest, ten se však nekonal, neboť na plánované místo žádný fanoušek nedorazil. (

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínáte si na toho co šel ze Zbrojovky do Juve a pak skončil ve Spartě a teď je nevím kde. Bylo mu cca 17 let. myslím Adamec se jmenoval, nevím. Neví někdo co s ním je. Díky.

Reagovat
slavik38
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.co.uk/lubos-adamec/profil/spieler/181601

Ve Spartě neuspěl, odešel do Polska, a od července je volným hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

On to byl prej klasickej protekční blbeček, takže ten jeho osud není moc překvapivej.

Reagovat
doocetung

potřebuje méně minut na gól než ronaldo

Reagovat
snuff24

Mazzarri non rinnoverà il contratto che andrà in scadenza e a fine della prossima stagione arriva Simeone!!! Lui ha dato il proprio consenso!

Reagovat
lnterista

to by bylo bozi

Reagovat
CubONE

Budete dnes niekto pozerat Talianov s Irmi? O 20:45, hra sa v Londyne.

Sirigu; Darmian, Bonucci, Paletta, De Sciglio; Montolivo, Motta, Marchisio; Verratti; Immobile, Rossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Mas nejaky dobry sop alebo stream?

Inac Montolivo vraj nejaka zlomenina.

Reagovat
smazaný uživatel

Monty je v háji. Hned u střetu jsem si říkal, že ta holeň nevydržela... Do psího zadku

Premier Sports [EN]

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=262199&part=sports

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani vypadá na lehký otřes mozku

Reagovat
Virtuos

ja, že nosí kontaktné šošovky a niečo s nimi má

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možný, ale dostal tam slušnou po hlavě a chladil to ledem. A před chvilkou ve středu hřiště vůbec nevěděl a Ir ho snadno obral o míč. Podle mě tam byl lehký otřes mozku.

Reagovat
Virtuos

sakra , snáď to nejako rozbehá

Reagovat
smazaný uživatel

Šel dolů. Parolo na hřišti.

Reagovat
Virtuos

všimol som si, na lavičke vyzeral, ako keby mal problém s orientáciou

Reagovat
olis

bolo jasne ze ma problemy so zrakom, ukazovali to, najprv pri osetrovani a potom na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Rek bych, ze otres mozku jen tak nerozbehas

Reagovat
olis

Irsko zatial lepsie

Reagovat
Virtuos

Íri sa dostávajú do šanci až príliš jednoducho a jednoznačne lepší, Montoliva škoda, ale Íri zatiaľ nevypustili ani jeden osobný súboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tři chyby v obraně, tři velké šance. Tam není o čem.

Reagovat
Pospovič

nevíte někdo jak dopadl ten capart co byl v monaku ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

špatně..

ani v té Bohemce se pořádně neprosadil.

Reagovat
Posledni Kovboj

zabil svoji holku a ted hraje v divizi

Reagovat
smazaný uživatel

debilní přáteláky

Reagovat
smazaný uživatel

Není to náhodou ten "supertalentovanej českej wonderkid", nebo to byl někdo jiný?

Reagovat
CubONE

Sirigu dnes super, este aj tyce postavil dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu výborný. Mottu jsem absolutně nepoznával, udělal dvě neskutečný hrubky. Hře hodně pomohl příchod Cassana. Co mě ale trápí nejvíc, tím je obrana. Darmian i De Sciglio žádná hitparáda. A Abate, Pasqual ani Maggio mě opravdu na optimismu nepřidávají. Jediné pozitivum obrany je stabilní stoperské duo Barzagli - Chiellini, protože Leo dneska s Palettou na facku.

Reagovat
Virtuos

obrana so stredom zálohy boli dneska prúser, pred MS som čakal lepší výkon...otvorene poviem, že viac ma bavil výkon Írov

Reagovat
smazaný uživatel

Mně výkon Irů nebavil, protože každá jejich úspěšná akce pramenila z azurové chyby. A když moji kluci dělají chyby, nemůže mě soupeřova hra bavit ani v nejmenším.

Reagovat
Virtuos

to je pravda, no na druhej strane Íri vytvárali pri rozohrávkach tlak na hráča s loptou a to je to čo ma na ich hre bavilo...na priateľský zápas išli do toho naplno, menším pozitívom odkryli faktory hry, na ktorých treba v talianskom teame popracovať

Reagovat
CubONE

Motta ma negativne prekvapil. Cassano by podla mna mohol hrat v zaklade, Rossi uplne fit nie je. Myslis, ze 352 by mohol Prandelli skusit? Tie kraje hruza, bojim sa, aby nedaval Chiella na LB.

Reagovat
CubONE

A Darmian si podla mna dnes aj tu malu sancu na MS znicil.

Reagovat
mastakillah

Sirigu byl parádní celou sezónu a teď to jen potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Italy's doctor: "Montolivo has broken his tibia and is out of the World Cup."

Reagovat
r.mrazik

Chudak...ale co,aspon si na ty jazykovce zahraje i fotbal

Reagovat
olis

Di Marzio: Neapolu sa paci Gabbiadini avsak tento prestup je takmer nemozny kvoli Juventusu, tento hrac pravdepodobne ostane aj dalsiu sezonu v Sampdorii. Neapol ma na svojom zozname taktiez Toivonena avsak ovela nizsie(taky hrac by tam vobec nemal byt )

cislo jedna na zozname na RB je Janmaat avsak najprv sa musi vyriesit Maggio co bude na dlhsie ale Janmaata by sme chceli rychlo este pred MS aby mu nestupla po MS cena, uz to vidim ako to znova posereme kazdopadne z toho co som mal moznost vidiet sa mi tento hrac pozdava, bral by som ho

Reagovat
Pipo123

Maggia chce Lazio, tak snad to dobre dopadne

Reagovat
olis

toho chcel hlavne Reja, keby odide tak ktovie

Reagovat
Pipo123

Reja asi pôjde, priznal že ďalej asi pokračovať už nebude, je pravda že Lotito chce niekoho mladého a omladzovať zostavu. Maggio by bol za pár e výborná posila

Reagovat
Pettirosso

Pár zpráviček:

- Opět jsme zacílili na Guarína, připravujeme nabídku Islu + Marroneho nebo Gabbiadiniho( )

- Vedení změnilo plány ohledně Berardiho, ten by se okamžitě mohl přesunout do Turína, kde by dostal minimálně šanci v přípravě (zřejmě alternativa, pokud by Gabbi šel za Guarína do Interu - a zase )

- Ani Zaza by nemusel zůstat v Sassu, prý ho chceme použít jako součást přestupu Pereyry, součástí by mohl být i Rugani, o kterým, mimo jiné, Di Natale řekl, že už je na velký fotbal připravený (když se zrušili spoluvlastnictví, tak jsem fakt zvědavej co tím sledují, protože za Pereyru jim asi nenabídnou jejich hostování - again )

- Za Q chceme 5 milionů, zájem má Parma, Sampa a Lazio

- Ciro zítra přestoupí do Dortmundu za 19,5 mega, Juve dostane 9,5, Toro 10.

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
M11

Reagovat
rossoneri89

Quagliarella za 5 mega v momente by som ho bral do AC

Reagovat
Deki

Neberte to jako nějaký rýpání, ale vy opravdu řešíte každý novinářský blud? O Guarínovi se toho napsalo přes zimu tolik, že už nemam sílu to ani číst stejně k vám nepůjde, Inter chce 15 mega a ani nějakému snížení ceny třeba za Gabbiadiniho tomu prostě nevěřím. Tak blbý Juve není, bohužel

Reagovat
Pettirosso

na každým šprochu, pravdy trochu... Nevěřím těm konkrétním zprávám, ale i když si dost vymýšlí a přikřášlují to, jak se jim to hodí, na něčem reálným to vždycky musí být založený. A toho se bojím

Reagovat
Deki

to potom máš ale hlavu jak pátrací balón, protože každý den se vyrojí další a další spekulace. některý jsou vyloženě nesmyslný no... a jak reálně vidíš právě to, že toho Guarína bude Juve chtít? To se pojišťujete proti potencionálnímu odchodu Pogby nebo Vidala? jinak přece Guara vůbec nepotřebujete a byl by z něj jen jasný náhradník

Reagovat
Pettirosso

taky neberu vážně zprávy, že chceme koupit Reuse apod, ale když se píše o Moratovi druhej týden z více zdrojů, tak ten zájem tam nějaký bude, to stejný s Guarínem, v lednu byl krok od nás.

K tvýmu dotazu, určitě o něj máme zájem a myslím, že se pokusíme ho koupit nehledě na nějaký potenciální odchody hráčů. Jasně, možná to je jakási pojistka, ale pokud by vážně jeden z nich odešel (spíš asi Pogba) určitě Guarín nebude jeho náhrada, to si sem jistej, že bychom šli po větší rybě nehledě na vyhlášení, že nejsme klub, který je schopný koupit hráče za víc jak 30 mega. Tohle by nás k tomu donutilo, protože jinak by nedodrželi slovo daný Contemu. Přesto si myslím, že to nedopadne, ty časy obchodování mezi Interem a Juve jsou podle mě pryč, dost tomu nasvědčují případy Stankovič, nebo teď nejčerstvější Guarín-Vučinič. Navíc za něj chcete 18 mega, což my za něj nedáme a snad nejsme takový dementi, že vám dáme za něj Gabbiadiniho

Reagovat
Deki

Ok, díky. Jinak myslím, že 15 mega by stačilo, i to je ale dost. Guaro se snad ukáže na MS a někdo po něm sáhne. Je mi celkem jedno, kdo to bude, jen ať je z Interu pryč, tak chápu tvůj postoj

Reagovat
Pettirosso

já myslím, že takovej Tottenham, nebo United by za něho mohli klidně 20 vysolit

Reagovat
didosh

Reagovat
Deki

Cokoli, jen ne znovu venkovní červenou ale tyhle jsou fakt super

Reagovat
Virtuos

veľmi pekné

Reagovat
smazaný uživatel

Morata za 20 milionů

Reagovat
A Seleção

OT:Snaha Juventusu o příchod Fredyho Guarína neustává a po neúspěšných lednových námluvách se Bianconeri chystají znovu otevřít jednání o jeho přestupu. Součástí dohody by, kromě finančního vyrovnání, mohl být také přestup Mauricia Isly, Luca Marroneho nebo Manola Gabbiadiniho.

Napada me na co? A nebo to take muze byt priprava na Vidaluv odchod....

Reagovat
Mr.Jindros

Když už tak spíš Pogbův.

Reagovat
smazaný uživatel

Přípava na Vidalův odchod? Nebo dokonce Pogbův? V čem může Guarín nahradit ať už jednoho nebo druhého? V ničem!

Reagovat
Pettirosso

nereaguj na něj, nemá páru o čem píše

Reagovat
olis

dakto kto sleduje Serie B, nieco k hracovi Armando Izzo z Avellina? vraj ho mame s nimi na polku to som ani nevedel a zevraj sme pripraveny odkupit druhu polovicu a hostoval by niekde v Serie A, vraj mal vydarenu sezonu, niekto nieco viac k nemu nevie napisat?

Reagovat
olis

Portieri: Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris St. Germain);

Difensori: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), Paletta (Parma);

Centrocampisti: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Thiago Motta (Paris St. Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Verratti (Paris St. Germain);

Attaccanti: Balotelli (Milan), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Immobile (Torino), Insigne (Napoli).

Lorenzooo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vypadli Mirante, Rano, Maggio, Pasqual, Montolivo, Romulo, Rossi a Destro

Reagovat
smazaný uživatel

Rano zůstává s týmem do konce soustředění, kdyby došlo k nějakému zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
olis

tak + ako pise Bianconero Rano tam este ostava

Reagovat
smazaný uživatel

chapu ze Maggio nejede kdyz tak dlouho nehral, ale po vcerejsim vykonu krajnich beku...

Reagovat
olis

Maggio by nebol o nic lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio neměl co dělat ani v širším výběru.

Reagovat
smazaný uživatel

předtim pneumotoraxem nehrál až tak špatně

Reagovat
olis

on hra spatne uz dve sezony minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Od Eura jde jen a jen dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to vim, já nemyslel do toho zranění, ale asi tak měsíc před tim zraněním, tedy pár zápasů, se mi celkem líbil :)

Reagovat
olis

podla mna hral biedne uz aj predtym

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ricky bolí, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a Rossi taky. Ještě když beru v potaz, že to je pro něj druhý takový "podraz" za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není 100% fit, tak nemůže jet. Prandelli na něho čekal a sám říkal, že bude čekat do poslední chvíle, dokud nebude zcela zdravý. A evidentně tam něco není v pořádku, jinak by ho vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti tedy nevím. Včera to nebylo ideální, ale měl tam světlé okamžiky a odehrál slušných 70 minut. V čem mohl být problém?

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavě.

Reagovat
Virtuos

Darmian, Paletta po včerajších výkonoch sú pre mňa prekvapením, ale čo som videl rozhovor s Pradellim po zápase, tak hráči mali problém dohrať zápas s Írmi, po zraneniach spoluhráčov, možno z toho plynul ten slabší výkon

Reagovat
Pinturicchio

Rossi out?

Reagovat
Melchior

Pepito

Reagovat
didosh

Škoda Faraonova zranění...

Reagovat
rossoneri89

Montolivo OUT na 6 mesiacov. Fuck

Reagovat
panca

Ještě poradne neskončila tato sezóna a už se sere dalsi

Reagovat
Pinturicchio

Dnes od 18:30 UNESCO Cup mezi legendami Juventusu a Realu.

http://1url.cz/RVmg

Reagovat
10

to bude paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To bude přehlídka

Reagovat
stuff

Reagovat
10

kurva Bergonzi...a já myslel, že už od něj bude klid

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Ravanelli

Reagovat
Pinturicchio

Kua, z toho se bude Ciro léčit aspon týden.

Reagovat
Pinturicchio

Alessioooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Podepišme ho

Reagovat
Pinturicchio

Jako trenéra, až odejde Conte.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

hm, Clarence možná AC podepíše jako hráč, proto ho ještě nevyhodili

Reagovat
M11

trosku to trefil

Reagovat
panca

jestli je tohle pravda, tak se muzem fakt uz prejmenovat na cirkus

Reagovat
10
Reagovat
panca

pokud pujde do veteranu, tak bych ho bral

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

5 uz je ale moc

Reagovat
10

docela smůly kopec...

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky mohl zůstat v Česku, tady přestoupit do týmu hrající Kapr ligu a pak se prosazovat stejně jako jiní čeští hráči co hráli nebo hrají v zahraničí... pokud je to opravdu takovej talent, že si ho koupil Juventus, nevidím problém proč by nemohl v 18ti letech hrát stabilně tady na úrovni A-týmů... někde v béčku Juventusu se rozhodně neotrká...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele