Juventus se znovu zajímá o Palacia

24.12.2007, 11:53
Aktuality
O Rodriga Palacia z Boky Juniors se znovu zajímá Juventus Turín. Stará dáma chtěla argentinskou hvězdu přivést do Itálie už v létě 2006, ale veškerou snahu zhatil korupční skandál. O Palacia už marně usilovaly i další evropské kluby.

Palacio patří k největším hvězdám argentinského fotbalu. Je známo, že má ke své zemi velké pouto a do Evropy nijak neutíká. To je důvod, proč ještě v pětadvaceti letech hraje argentinskou ligu za Boku Juniors.

Výbornými výkony na nedávném Mistrovství světa klubů však opět vzbudil pozornost o svou osobu. Podle informací z Argentiny se nyní o Palacia vážně zajímá Juventus Turín. Stará dáma už o jeho příchodu jednala v létě 2006, ale po nuceném sestupu do druhé ligy přestup padl.

Také další týmy byly v zisku ofenzivní hvězdy neúspěšné. Už v létě 2003 absolvoval Palacio zkoušku v Seville, dal však přednost působení v Boce. Nekývl ani Barceloně, která o jeho příchodu jednala loni v létě. A právě Barcelona spolu s Atletikem Madrid může být soupeřem Juventusu o univerzálního ofenzivního hráče.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten měl být hráčem Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by podle tebe hral? Mame dost techhle typu utocniku, spis by to chtelo nejakyho koncovyho hrace jako Eto'a. Na brejky byl kupovanej Henry, jenze my hrat na brejky proste nemuzem.

Reagovat
smazaný uživatel

To mela bejt reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď do ACM

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jde k nám místo Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat Henryho, koupit Palacia...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus ho najviac potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

naco by bol barce vsak tam maju :Ronaldinha,Giovani,Boja,,Messi,Henry,Eto,Gudjohnsen,Ezquerro :D

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS HO NEPOTREBUJE PRETOZE ma najlespieho strelca SERIA A a tym je David Trezeguet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele