JUVENTUS O LAMPARDA NEUSILUJE

20.03.2007, 19:01
Aktuality
Juventus Turín popřel spekulace o tom, že se do svých řad snaží zlákat Franka Lamparda. Zástupci italského klubu nedávno jednali s hráčovým agentem Stevem Kutnerem, což ostatně potvrdil i sportovní ředitel "Staré dámy" Alessio Secco. Předmětem schůzky však nebyl přestup záložníka Chelsea...

"Pravdou je, že jsme měli schůzku v Anglii, abychom posílili své vztahy s určitými tamními kluby a Lampardův agent nám v tom pomohl. Nejeli jsme do Londýna pro Lamparda a nejednáme o možném přestupu," ohradil se Secco proti spekulacím médií.

Lampard stále, podobně jako jeho spoluhráč John Terry, vyjednává o nové smlouvě. Sám však dává hlasitě najevo svou velkou nevoli opustit Chelsea a rád by na Stamford Bridge vydržel co nejdéle. "Ve světle hráčových komentářů je jasné, že jeho budoucnost je v Anglii," zamítá Secco možnost realizace Lampardova příchodu ať už na Delle Alpi, tak kamkoliv jinam.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tahle zpráva se dá hodnotit jako dobrá Mimochodem jsem po dlouhé době včera viděl Juve hrát a to,co předváděli hlavně Del Piero s Palladinem byla nádhera.

Reagovat
HOST*

ono ve druhé lize předvézt něco extra není zas až takový problém zvlášť když jde o Juventus

Reagovat
HOST*ital

Ono jde hlavně o to,že ti hráči ukazují,že druhá liga jim nestačí...A radost ze hry svého týmu může mít člověk i ve 3. třídě

Reagovat
HOST*1860

neni to zase tak jednoduche, kdyz proti nim prakticky kazdy tym brani.. jinak o ty 3. tride to muzu potvrdit osobne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele