Juventus koupil útočníka Palerma Paula Dybalu

04.06.2015, 15:53
Aktuality
Hotovou věcí je od dnešního odpoledne přestup Paula Dybaly z Palerma do Juventusu. Argentinský útočník v Turíně podepsal smlouvu na pět sezon, Stará dáma za něho zatím zaplatí 32 milionů eur. Transfer v oficiálních prohlášeních potvrdily oba italské celky...

"Palermo oznamuje, že prodalo Juventusu práva na útočníka Paula Dybalu. Vše nejlepší do zbytku kariéry přeje prezident Maurizio Zamparini stejně jako celá rodina Rosanero," stojí v prohlášení sicilského celku.

21letý Dybala byl terčem přestupových spekulací už několik měsíců a před několika dny se podrobil zdravotní prohlídce. Zamparini za něho nakonec požadoval alespoň čtyřicet milionů eur a tuto sumu také může dostat.

"Juventus může oznámit, že se s Palermem dohodl na převodu práv na Paula Dybalu, který podepsal pětiletý kontrakt. Oba kluby se dohodly na sumě 32 milionů eur splatné v následujících čtyřech letech, na základě výkonů a výsledků se pak tato částka může navýšit o dalších osm milionů," sdělil Juventus.

Dybala za sebou má povedenou sezonu, v jejímž průběhu dal třináct ligových branek, dalších deset pak svým spoluhráčům připravil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (425)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele