Juventus jedná o příchodu Huntelaara

07.12.2007, 14:16
Aktuality
V útoku Juventusu je již teď přetlak a velká konkurence zřejmě ještě vzroste. Prezident turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli totiž prozradil, že jeho tým vyjednává o příchodu Klaase-Jana Huntelaara z Ajaxu...

"Ano, jednáme o smlouvě pro Huntelaara z Ajaxu," potvrdil Gigli.

Huntelaarovi je sice teprve 24 let, přesto již delší dobu patří mezi nejobávanější evropské útočníky. Do Ajaxu přišel před dvěma roky z Heerenveenu a může se pochlubit skvělou bilancí - v 94 zápasech dal již 76 branek.

V Juventusu se o místo v útoku již teď pere řada hvězd. V kádru Staré dámy je nejlepší střelec Serie A David Trezeguet, stále spolehlivý Alessandro Del Piero, dále Vincenzo Iaquinta a poslední slovo určitě ještě neřekl mladíček Raffaele Palladino.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Iaquinta mi letos vyrazil dech, z útočníků Juve se mi líbí nejvíc, ale respektuju výjimečnost dvojky Alex - Treze.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, me taky prijemne prekvapil..

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pěkné,ale když budou předvádět takovou bídu jako včera v Empoli,tak nevím.

Reagovat
M11

hodne z nich v zime odejde...

Reagovat
M11

proc utocnika jejda... potrebujeme tvoriveho zaloznika a obrance

Reagovat
smazaný uživatel

asi budou mit malo naslapany utok,5 vynikajicich utocniku....... ,ale stejne trezeguet odejde si myslim.....,klaas je ale dost dobrej mozna v budoucnu jeste lepsi

Reagovat
M11

no zatim jen v holandske lize kde je hura fotbal strili branky...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tvůj komentář. Chceš říct, že se v Evropských soutěží neprosazuje. Minulý rok v EUFĚ 7 zápasů-7gólů, za reprezentaci nastoupil asi 10 a dal 5 branek. Nestačí ti to? Nevíš kde začínal Nystelrooy? Kolik teď dává gólů. Já Klaasovi docela věřim, jenom ti říkám můj názor na tvůj.

Reagovat
M11

a ja rikam muj nazor na tvuj.. nerikam ze nemuze byt druhy nistelrooy.. ale holandskou ligu sleduju a kdyz vidim ty obrany plus k tomu huntelaar ma na gol strasne moc sanci... pro me jeste neni top utocnik....muze jim byt pokud bude strilet goly i lepsi lize ale zatim nema prilezitost... muj nazor...

Reagovat
jtbs

huntelaar ma byt do buducna. Nebude sa od neho ocakavat ze da hned v 1. sezone 30 golov

Reagovat
M11

zbytecny nakup...v teto dobe mame silny utok

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha!Jsem myslel,že chceme posilovat do základu a ne na místo,které máme nejlíp obsazené.

Reagovat
jtbs

aspon jedneho obrancu a zaloznika!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se ti tohle rpani splni, pomejslel bych pristi sezonu na titul..

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne? piero musi nekdy koncit a palladino hraje bidne, trezeguet mozna odejde.. investice do budoucna podle me dobra, za rok ci dva bude stat vic..

Reagovat
Devil

Byla jen otazka casu kdy po tomhle hrci sahne nejaky velkoklub !

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že by Huntelaara vůbec na jarní část SerieA nemeli kupovat měli by se zaměřit na obranu a hlavně zálohu jak už někteří tady řekli je v utoku přetlak a kdyby kopili jeste Huntelaara tak bylo by to zbytecné tenhle naákup bych si nechal az tak na letní přestupové období.

Reagovat
Mr.Jindros

No, když se mrkneš na to, kolik je naši forwardům let...

Reagovat
smazaný uživatel

+ na jare bude o tretinu drazsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku by som oponoval nato ze Huntelaar potrebuje 5 sanci aby dal gol:) Asi si ho nikdy nevidel hrat. Ak dostane loptu v blizkosti 16-ky je to skoro isty gol a reci o tom ze ci sa presadi aj inde ako v Holandsku su asi zbytocne. Dokazal to aj v repre aj v pohari UEFA ale osobne si myslim ze Juve by pre neho nebola idealna volba. Ja si skor myslim ze patri do Premier League. Je to moj najoblubenejsi hrac a tak ho pozorne sleduje a prestup do Juve by mi trosku rozbural plany nakolko sa chystam vo februari na Ajax-Feyenoord a hlavnym dovodom je on:)

Reagovat
smazaný uživatel

plně s tebou souhlásím, Hunter je taky můj nejoblíbenější hráč!! Já bych ho chtěl do Manchesteru United, i když tam je teďkom Tevez s Rooneyem

Reagovat
smazaný uživatel

tevez...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuril hod na seba nejaky mail vzdy rad pokecam s fanusikom Huntera:)

Reagovat
smazaný uživatel

ICQ 386-071-643

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele