Juventus bude zítra jednat o Amaurim

14.04.2008, 12:23
Aktuality
Již v průběhu tohoto týdne by Juventus mohl ohlásit jméno první posily pro příští sezonu. Představitelé turínského klubu se chystají na Sicílii, kde se setkají se svými kolegy z Palerma a prodiskutují otázku přestupu útočníka Amauriho...

"Na zítřek je naplánovaná schůzka mezi prezidentem Palerma Mauriziem Zamparinim, mnou, Jeanem-Claudem Blancem (generální ředitel Juventusu) a Alessiem Seccem (sportovní ředitel Juventusu) ohledně Amauriho. Hráč má na přestupu k nám zájem a my doufáme, že se nám podaří ho koupit. Vypadá to jako jedna z nekonečných schůzek, ale jejím cílem je dojednat obchod," prohlásil šéf Juventusu Giovanni Cobolli Gigli v rozhovoru pro Radio Anch’io Sport.

Podle italských médií požaduje Palermo za brazilského útočníka devatenáct milionů eur. Tato suma by se mohla o něco snížit, jelikož sicilský klub by jako součást transakce chtěl získat Sebastiana Giovinca.

Juventus se po ročním pobytu v Serii B vrátil na špici prvoligové tabulky a podle všeho ho nemine účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Ta ovšem nebude pro Starou dámu prioritou, tou zůstane liga.

"Cílem bude skončit do čtvrtého místa a zajistit si tak místo v Lize mistrů, ale fanoušci jsou hladoví po Scudettu a my se pokusíme ho vyhrát. Inter a AS Řím jsou velice silní, ale když jsme proti nim letos hráli, ukázali jsme, že za nimi o moc nezaostáváme. K překonání mezery potřebujeme pouze trochu posílit kádr," řekl dále Gigli.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A kdo půjde pryč? Palladino je celkem tutovka, ale že bychom si v kádru nechali čtveřici Del Piero, Trezeguet, Iaquinta a Amauri se mi moc nezdá.

Reagovat
sansiro

Giovinca bych za Amauriho nepouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řek, Juve potřebuje víc hráče typu Giovinca, než útočníka...

Reagovat
smazaný uživatel

když už tak bych jim vyměnil taky útočníka právě palladina, Alex a David jsou celkem tutovka a Vincenza jsme koupili pře touto sezonou z Udine takže podle mě budem zas na čtyři útočníky.....jedině že by třeba prosakovala informace že chce David odejít nebo Alex zkončit jinak bude mít Amauri pořádnou práci se přes ně dostat, dit se koukneme na Vincenza jak jenom sedí a nastupuje až v druhym poločase, ale hraje výborně, tose musí nechat

Reagovat
M11

Amauri... zbytecny nakup

Reagovat
smazaný uživatel

, to radši ať se fakt opřou do Diega, i když kdoví, jak to tam s ním je...

Reagovat
M11

to by me taky zajimalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co ej top zas za kec že Juventus prodá Giovinca,kde ste to zase vzali,Ranieri a vedení říkalo že Givinco se vrátí po sezoně do Juve!Nechápu proč tohle tady píšete když to nikdo neřekl,Giovinco je budoucnost italského fotbalu nevím proč by ho měli prodávat.Pryč půjde Palladino+prachy ta Amauriho,už to bylo tolikrát psáno.A proč by Juventus nemohl mít 4 utočníky bude hrát LM a je normální že každej velkej kliub má 4 utočníky,kort když Juventus už letos hrál i na 3 utočníky!To se vám zdá Moc Treza,Iaquinta,Alex,Amauri?

Reagovat
fantomas

"Tato suma by se mohla o něco snížit, jelikož sicilský klub by jako součást transakce chtěl získat Sebastiana Giovinca." Píše se tam nekde, že to Juventus potvrdil a že je to možné? Ne!!! Jen má Palermo zájem, nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Palrmo může mít zájem ale já sem na stránkách Juve četl a prostěš je všeobecně známe že Giovinco se po sezoně vrátí do Juve,Juventus určitě neprodá jednoho z nejvěších talentů v itálii,to by šly sami proti sobě.za Amauriho poputuje Palladino,možná Marchioni a ty penízky navrch.Tak to dopadne.

Reagovat
M11

nebylo by to poprve ani naposled...

Reagovat
fantomas

tak at...mě se to taky zdá jako blbost, dávat defenzivního hráče za utočníka, ale tady de taky o to hlavně, že Palermo chce prostě Giovinca a i na tom by veškerá dohoda mohla ztroskotat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele