Jsme zpět, pochvaloval si Ranieri

11.05.2009, 12:39
Aktuality
Juventus se posledními týdny protrápil a v závěrečných kolech letošní sezony ho čeká ještě tvrdá práce, jelikož stále může přijít o třetí místo v tabulce Serie A. Včera ovšem naznačil zlepšení formy a po zápase na půdě AC Milán si to hodně pochvaloval trenér Claudio Ranieri...

"Jsme zpět. Znovu jsme objevili formu, kterou jsme měli před měsícem. Dnes jsem viděl známky psychické a fyzické odolnosti, přesně to jsme poslední měsíc postrádali. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, vytvořili jsme si více gólových příležitostí. I když jsme je neproměnili, tak jsem stále byl přesvědčen o tom, že gól prostě dáme a díky Vincenzovi se nám to také podařilo," řekl po utkání Ranieri v rozhovoru pro stanici Sky.

Úvodní branku zápasu dal až v 57. minutě Clarence Seedorf, odpověď Juve ovšem byla hodně rychlá a již za tři minuty srovnal Vincenzo Iaquinta. Mezi oběma kluby tak tři kola před koncem zůstává čtyřbodový rozdíl, Juventus ovšem musí hledět za sebe, čtvrtá Fiorentina totiž ztrácí jenom tři body a mohla by tak Starou Dámu obrat o jisté místo v hlavní fázi Ligy mistrů.

Claudio Ranieri včera nasadil do útoku Amauriho s Iaquintou, pouze na lavičce tak zůstala dvojice Trezeguet-Del Piero. Druhý jmenovaný se na hřiště dostal na posledních patnáct minut a připsal si tak svůj jubilejní 600. start v dresu Juventusu.

"V této fázi sázím na fyzickou kondici hráčů. Náš kapitán a Trezeguet v tomto ohledu trochu zaostávají, proto jsem cítil, že bude správné nasadit Iaquintu s Amaurim," vysvětloval Ranieri.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Pinturicchio

Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil, Claudio. Až budeme mít jisté (alespoň) to třetí místo, tak se můžeme bavit:o)

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá prdel? Mlčeti zlato, Claudio...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný, že proti AC se hraje jinak než proti Lecce a tak. Je to motivace navíc, která jinak chybí. Jestli si Claudio maluje, že takhle budou hrát pořád, tak se šeredně plete. A to, co se dělo po vyloučení Favalliho bylo odporné, nechápu z čeho může mít radost.

Reagovat
M11

ja neco podobneho cekal ze rekne.. ty jeho prohlaseni nekdy nejsou moc stastne.. a to co se delo po vylouceni Favalliho.. pro me velke zklamani od hracu..

Reagovat
smazaný uživatel

muzes mi please napsat co se tam stalo?

mohl jsem se divat jen tak do 80minuty, takze vubec nevim co se na hristi potom jeste delo...

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate nic tak hroznyho, misto toho aby se juve v presilovce pokusilo urvat v zaveru tri body, tak to zabetonovali a hrali to na tu stavajici plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči stáli na vlastní polovině a zápas jen dohrávali. Nutno říct, že v té době bylo několik příležitostí k brejku, kdy hráči AC zbytečně ztratili míč. Jediní 2, kdo chtěl hrát byli Alex a Zebina.

Reagovat
smazaný uživatel

leda hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem se Claudio asi díval na jinej zápas - první poločas nebyl Juventus lepší ani omylem a o tom zaďourovi po Favalliho vyloučení už tady padla řeč. nicméně ho celkem chápu..., potřebuje dodat borcům sebevědomí před finišem...

Reagovat
smazaný uživatel

Caludio je fakt maniak chválit mužstvo po remíze a hlavně po tom krásném představení v posledních 10 minutách kde opět Juve neskutečně polevilo v aktivitě a proti 10 hráčům AC bránilo výsledek,nevím tohle si dokáže pochválit leda tak Ranieri.Nevím rpoč nehrál na ryziko není jedno jestli získáme bod nebo žádnej?V naší situaci to jedno je AC už stejně nedoženem a Fiore s epřed nás taky nedostane,nevěřím tomu.My potřebovali 3 body a ne bod!

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
Mr.Jindros

Zpět kde?

Reagovat
Pinturicchio

Jsme pořád tam, kde jsme byli. Je to přesně tak, jak tady už před zápasem říkal (tuším) GATTUSO. Zápas s AC je o něčem jiném, na ten bychom se hecli i kdyby jsme měli už ted jistý titul (nebo sestup):o).

Reagovat
JuveIt

Ranieri VEN!!! To je to nejlepší, co teď mužem udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjá! Claudio... vždyt už jsi ty i tvůj současný Juve všem leda tak pro smích. Tak to zabal a nepindej furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak Claudio, buď soudný

Reagovat
smazaný uživatel

pšt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele