Jsem vyzrálejší jako hráč i jako člověk, říká David de Gea

21.03.2013, 14:52
Aktuality
Už v necelých jednadvaceti letech přicházel David de Gea na Old Trafford, aby nahradil Edwina van der Sara a stal se brankářskou jedničkou Manchesteru United. V úvodu se kvůli laciným brankám často stával terčem kritiky, letos už je to mnohem lepší a sám španělský reprezentant si pochvaluje, že dokázal dospět...

"V Manchesteru jsem se hodně změnil. Strávil jsem zde dva roky a to se na vás hodně podepíše. Jsem vyzrálejší jako hráč i jako člověk. Jsem úplně jiná osobnost, než když jsem do Anglie přicházel," prohlásil.

De Gea nastoupil v základní sestavě k posledním čtrnácti ligovým zápasům, v polovině z nich pak dokázal udržet čisté konto. Aktuálně nedostal gól už 537 minut a i tato série mu vedle zranění Ikera Casillase pomohla k pozvánce do španělské reprezentace pro zápasy s Finskem a Francií. Příští týden proti němu tak bude stát i De Geův spoluhráč z Manchesteru United Patrice Evra.

"Už jsem s ním o tom mluvil, vždycky pak dojde na nějaké hecování ... říkal, že nás porazí. My se pokusíme podat co nejlepší výkon, abychom vyhráli," slibuje.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (427)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele