Jsem šťastný, že zůstanu v Southamptonu, řekl Walcott

18.05.2021, 17:22
Aktuality
Theo Walcott (© AFP)
Theo Walcott hostuje z Evertonu v Southamptonu, kde zůstane i nadále. Bývalý anglický reprezentant po vypršení smlouvy u Toffees se svým mateřským klubem podepíše smlouvu na další dvě sezóny...

Dvaatřicetiletý křídelník debutoval za Southampton v pouhých 16 letech a na začátku roku 2006 přestoupil do Arsenalu.

Za londýnský klub Walcott nastupoval dlouhých 12 let, často však pouze jako náhradník, na což měly vliv i zdravotní problémy. Přesto ho Gunners před necelými třemi a půl lety prodali za 22,5 milionu eur do Evertonu.

Vzhledem k tomu, že s ním liverpoolský klub neplánoval prodloužit smlouvu, dovolil mu odejít na hostování do Southamptonu, kde nakonec Walcott zůstane i nadcházející dvě sezóny.

"Nedokážu vyjádřit, jak jsem šťastný, že zůstávám," řekl Walcott. "Southampton je klub, který pro mě hodně znamená a bylo skvělé, že jsem mohl letošní sezónu strávit na St. Mary's. Vážím si toho, že jsem dostal příležitost tady působit další dva roky," prohlásil.

"Theo je velký profesionál, jde příkladem mladým hráčům a měl pozitivní vliv na kabinu," pochvaloval si setrvání 46násobného anglického reprezentanta manažer Ralph Hasenhüttl.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda, ze nenaplnil potencial. Stejne tak Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem nechápal, proč Arsenal v jednu chvíli odstavil Walcotta, Girouda, Čecha a místo toho, aby posílil pořádně obranu a zálohu, tak nakoupil brankáře a 2 extra drahý útočníky, kteří mi ve finále nepřijdou lepší dvojka než ti dva ... celý to pak Arsenal korunoval s Ozilem a Sanchezem a od tý doby se v tom neskutečně plácají

Reagovat
sejber

Walcott stagnoval, napokon ani v Evertone uz nijak neziaril. Giroud nebol zly akurat sme ho kupovali z francuzska ako krala strelcov od coho bol u nas vzdy na mile vzdialeny. Auba je proste golovejsi a Laca ma zhruba podobny prinos ako Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že ti 3 noví hráči nebyli lepší, ale myslím, že ty obrovský peníze za ně měl Arsenal vynaložit na úplně jiný posty, kde to potřeboval daleko víc... ti 3 by si to odehráli (Čech i Giroud když nastoupili v poslední sezoně, tak byli super) a s dobrými stopery a zálohou by Arsenal byl někde jinde...

Reagovat
Nizzie

Girouda jsme sice kupovali jako krále střelců, ale jinak byly očekávání docela při zemi, jelikož to byla jeho jedna povedená sezóna, kde těžil z historické sezóny celého týmu. Při tom Laca přišel jako prověřený kanonýr, který měl rok co rok atakovat 15 gólů min. Zatím ji nepřekonal ani jednou. Za mě se Giroud v poměru cena/výkon vyplatil úplně spolehlivě, kdežto Laca je pro mě za tu cenu a za to, s jakou vidinou přicházel, provar. Byť ho mám rád a jeho přínos pro tým chápu, ale za tu cenu prostě nekupuješ hroťáka, který Ti bude hrát falešnou devítku. Takže pro mě bylo špatně zbavit se Girouda, aby bylo místo pro Lacu. Ale to nikdo nemohl vědět, ani já to v tý době nevěděl. PS: Ano, vím, že Olík neodešel jen kvůli tomu, že na hrotu byl Laca.

Reagovat
tony223

Walcott nikdy nenaplnil svůj potenciál. Nejvýrazněji si ho člověk pamatuje z období, kdy měl konflikt s Wengerem, protože chtěl hrát na hrotu. On kromě rychlosti v těch šestnácti letech, kdy do Arsenalu odcházel moc dalších kvalit neměl. Pak přišly zranění, a posléze ztráta jediné přednosti...

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci traja boli u nas poslednu sezonu-dve futbalove mrtvoly

Reagovat
j_mrazik

Ty odchody byly správný. Giroud byl z nich ten "nejzbytečnější" odchod. Všichni si na něj často stěžovali, ale on toho spoustu uhrál, vybojoval a podržel balon, když ta naše záloha a obrana stála za pendrek.

Reagovat
J0EL

Giroud bol u nas strasne nedoceneny hrac. Aj teraz by u nas bol z lavicky velakrat platny.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott to na pořád všechno před sebou dvacet jedna nebo žádný věk.

Reagovat
Freedo

Did you see that ludicrous display last night?

What was Wenger thinking sending Walcott on that early?

Thing about Arsenal is, they always try and walk it in.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jedinej kdo mu vždy říkal "Volkokot"?

Reagovat
inferno08

To si úplně nemyslím, ale zcela jistě budeš jedinej, komu to přijde vtipné.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele