Jsem rád, že Wolfsburg má ve mě důvěru, řekl Arnold

01.01.2018, 15:50
Aktuality
Maximilian Arnold patří k oporám Wolfsburgu a na tom se ani do budoucna nebude nic měnit. Bývalý kapitán německé reprezentace do 21 let s automobilovým klubem prodloužil smlouvu do roku 2022...

Třiadvacetiletý středopolař dorazil do Wolfsburgu ještě během dorosteneckého věku z Dynama Drážďany a ve svých 17 letech se stal nejmladším bundesligovým debutantem VfL.

Od té doby patří Arnold mezi služebně nejstarší hráče "Vlků" a na tomto faktu se nic nebude měnit, neboť obě strany se dohodly na předčasném prodloužení smlouvy o další dva roky.

"Jsem rád, že jsem prodloužil smlouvu s Wolfsburgem," řekl Arnold. "Těší mě, že klub má ve mě takovou důvěru a chtěl bych mu to vrátit na hřišti," oznámil střední záložník.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyla špatná náhrada za Cana ne?

Reagovat
db18

On odchází?

Reagovat
Seydou Doumbia

Prej do Juve...jinak za Cana nemá být Goretzka? Něco jsem četl že prej do Bayernu nakonec...tak kdoví

Reagovat
db18

Goretzka je mnohem ofenzivnější...

Reagovat
Seydou Doumbia

Goretzka, Keita, Gigi...tak si to nějak postavíte snad

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka určitě nepřijde.

Reagovat
db18

https://twitter.com/ContehoIic/status/947821767023841280

Jinak agent potvrdil, že nic není dohodnuto... ostatně oficiálně se smí jednat teprv pár hodin, ale doufám, že se to do konce týdne upeče...

Reagovat
andrew96

Goretzka má přijít ještě v zimě? Zrovna teď, když má S04 náběh na nejlepší sezonu, co tam působí, by to byla škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Schalke nebude chtít, tak ne

Reagovat
db18

Bude záležet na dohodě klubů... Spíš bych ale řekl, že tam zůstane...

Reagovat
vladino10

Ja teraz čítam, že gerland je priateľ s goretzkovym otcom a že v tom zohráva veľmi dôležitú úlohu, takže podľa mňa bude takmer určite náš..

Akurát ako píšeš, aj podľa mňa nepríde teraz- v tom strede je po presune javiho celkom plno a tomu, že by vidal odišiel v zime neverím(plus pán Boh vie čo bude s renatom ak keď teraz tie reči o konci hosťovania utíchli celkom)..to by v konečnom dôsledku nemuselo byť dobre pre Bayern ani pre goretzku, ktorý by musel nahrádzať v strede sezóny momentálne slušne hrajúceho vidala..

Inak ale ma v kútiku duše aj trochu mrzí, že ho schalke neudrží, celkovo nie je pre bl dobre, že tieto väčšie kluby nedokážu dlhodobejšie udržať perspektívnych hráčov..

Reagovat
Rudnevs

Díky za zaujímavé info s tým Gerlandom! Ja som to už čítal na Bilde, že je nejaka osoba, ktorá tam hrá rolu, ale ten článok sa dal prečítať len cez Bild+. Teraz, jak si to napísal, tak som si to už pozrel na SportBilde. Goretzka je navyše rodák z Bochumu, kde začínal a kde žije a Gerland je tam braný za legendu...

Inak teda Goretzku sa v GE dlhodobo udržať asi nedalo, skôr ma mrzí, že pravdepodobne odíde zadarmo... Ale zasa čítal som už špekulácie o možných posilách S04 a tam sú taktiež zaujímavé mená, síce nikto neni na úrovni Goretzku, ale snáď sa Heidel opäť trochu ukáže, v Mainzi bol považovaný za jedného z top manažérov.

Reagovat
Jardman

Za odměnu bych jim klidně poslal na hostování Renata

Reagovat
vladino10

..alebo za trest

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rudnevs

V zime sa hovorí o Pjacovi s Juve (ten je už pred prestupom) a Maxovi z Augsburgu (to je odchovanec S04, vysnívaná posila fanúšikov, ale tam to tak reálne nevidím). V lete potom o Uthovi a Kempfovi, obaja by boli zadarmo.

Sanches má v Swansea teraz nového trénera, Portugalca Carvalhala a ten mu plánuje dať šancu, tak trebárs sa to zlepší.

Reagovat
vladino10

Vidíš, to, že je clement preč som ani nezachytil, dik

Za mňa ale..nevedel riadne nemecky, možno si nezvykol na život, tak ho pošleme ešte do tretej krajiny, kde zas nebude vedieť anglicky..

Mal ostať v bl si myslím..

Reagovat
Rudnevs

Pod Clementom vraj v moc nehral a keď hral, tak hral hrozne. Dokonca ho chceli poslať späť ku vám, ale nový tréner s nim vraj počíta...

Reagovat
Rudnevs

https://youtu.be/3QAOLk2KyRU

- jeho najslávnejší moment

Reagovat
vladino10

Videl som, tiež som to sem chcel poslať, aspoň dačo sa naučil v Mníchove od thiaga (ten trafil Mikuláša, ale to si ty isto pamätáš )

Dokonca mu (renatovi) urobili aj nejaký pomerne dlhý zostrih pokazených jednoduchých prihrávok na YT (aj keď teda pri väčšine z nich nesie vinu aj spoluhráč, mne to aspon z toho videa prišlo, že celá swansea je hrozna..aj keď teda chápem že trojminútový zostrih nemôže byť veľmi vypovedajúci o celom tíme, to iba tak pomimo pisem )

Reagovat
Rudnevs

Jj, na toho Thiaga som si tiež hneď spomenul, to bolo myslím v tom domácom zápase s RB. Ešte si spomínam i na podobnú prihrávku Christiana Poulsena, ktorý nahral spoluhráčovi, ktorý sa pripravoval na príchod z lavičky.

Ja taktiež nie som na Premier League nejaky expert, dokopy som z nej za celý život videl asi dva zostrihy na ARD pred BL, ale podľa komentárov z PL sekcie alebo proste len podľa pohľadu na tabuľku by som povedal, že keď tvrdíš, že celá Swansea hrá hrozne, tak nie si ďaleko od pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka si vybral prý Bayern. A Arnold by mohl být místo Cana dobrý a nemusel by být za takovou pálku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak aspon Goretzka dostal rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nahradit DM AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když dáš víc gólů než soupeř, tak to vůbec nevadí.

Reagovat
Seydou Doumbia

a pokud nekoupít aspon golmana tak pdoobný styl budete muset praktikovat

Reagovat
smazaný uživatel

čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
db18

Arnold po odchodu Gustava hraje víc vzadu, takže se stejně pomalu přesouvá na DM.

Reagovat
Rudnevs

Walace...

Ešte i uverejnil na socialnej sieti túto fotku: https://pbs.twimg.com/media/DSb2sL8XkAE3rAP?format=jpg

Tož běž! Běž! Běž! Val! Val! A Brazilčania v HSV snáď už nie mehr.

Reagovat
stas87

Ja som to pisal uz pred casom, ze brazilcania v HSV su velky omyl a krok vedla. A oni si nedaju nikdy pokoj. Takze v lete cakaj dalsieho.

Reagovat
Rudnevs

V tomto s tebou absolútne súhlasím, aj v dobe, keď Walace prichádzal, tak som z neho nebol zrovna nadšený. Taktiež to neni prvý Brazilčan, čo si takto predlžil dovolenku - pred ním napr. Elber, Amoroso, Ze Roberto, Marcelinho, Rafinha alebo Ailton. Za ďalšieho Brazílčana Clebera Reisa, ktorý z HSV odišiel minulú zimu do FC Santos, ešte stále neprišli peniaze. Snáď sa Bruchhagen s Todtom poučia a zamerajú sa na iné krajiny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele