Jsem nadšený z přestupu do Leverkusenu, řekl Frimpong

28.01.2021, 17:58
Aktuality
Jeremie Frimpong se může těšit na Bundesligu. Teprve dvacetiletý nizozemský obránce přestoupil z Celticu do Leverkusenu, jenž protistraně zaplatí 11 milionů eur...

Rodák z Amsterdamu prošel akademií Manchesteru City, odkud se před minulou sezónou přesunul do Celticu. Zde se prakticky okamžitě zařadil do sestavy tradičního klubu.

Frimpong dobrými výkony zaujal movitější kluby a nakonec se vydává do Německa, kde posílí ambiciózní Leverkusen. Farmaceutický klub za něho pošle 11 milionů eur, přičemž na základě bonusů může Celtic vyinkasovat až 13,5 milionu. Zkrátka nepřijde ani Manchester City, který z přestupové sumy dostane 30 %.

"Jeremie Frimpong je velmi talentovaný hráč, který zapadá do koncepce Leverkusenu. Je skvěle technicky vybavený, extrémně rychlý a výrazně podporuje ofenzivu," pochvaluje si novou akvizici sportovní ředitel Simon Rolfes.

"Jsem nadšený z přestupu do Bundesligy a hlavně do Leverkusenu. Bayer je velmi ambiciózní klub, pravidelně hraje Ligu mistrů a Evropskou ligu. Líbí se mi rychlý, technický a ofenzivní fotbal, kterým se prezentuje, a doufám, že týmu brzy pomohu na hřišti," řekl Frimpong po podpisu smlouvy na čtyři a půl roku.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rudnevs

Kto to tu minule písal, že Bayer má závislosť kupovať čiernych obrancov?

Reagovat
ACSMan

Je to hloupost pamatuju jak tam hrál Hyypia a Kadlec a ty jsou bílý

Reagovat
Rudnevs

Sami Hyypiä, to bol frajer, na toho som už skoro aj zabudol Škoda, že mu to potom s trénerskou kariérou moc nevyšlo.

Ale v poslednej dobe prišlo do Bayeru hneď viacero obrancov tmavej pleti. Nie, že by mi to vadilo alebo že by som bol rasista, len to minule niekto poznamenal, tak som si na to hneď spomenul, keď prišiel ďalší.

Reagovat
smazaný uživatel

Typicki Skoti dpc. Nechcu dat na vymenu vypalenej ziarovky tak radsej predaju cernocha.

Reagovat
johnn

Veď v Leverkusenu su biely Weiser Sinkgraven Dragovič Benderovci.

Reagovat
johnn

Jedvaj.

Reagovat
db18

Weiser může odejít, Benderovci končí po sezoně.

Reagovat
Werkrider

Na pravej strane je Bender, Weiser, Arias, Fosu-Mensah, Frimpong plus tam naskakuje Dragovič.

Bender končí kariéru, Weiser si ma hľadať nový klub tréner ho nechce, Arias prišiel na hosťovanie do miestnej nemocnice a Dragovič ...

Tzn na najbližšie roky máme vystavané, Fosu-Mensah a Frimpong.

Reagovat
Ferguson6

Dobre pre Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze OF maju po rokoch v kadroch celkom slusne predajne artikle.

Zabozrouti pustia v lete Edouarda za nie menej ako 30 melkov co bude rekord v Skotsku.

U nas Morelos je na hranici 15-18, Kenta vidim na 13-15 a je tam kopa dalsich zaujimavych hracov ktori sa daju vyhodne spenazit co by mohlo klubu financne velmi pomoct.

Zatial sa sa mi to ale javi tak ze SG chce mat full squad 20-25 hracov, vsetky posty zdvojene a tato sezona kedy to konecne dosiahol mu dava za pravdu. Hrame uplne v pohode, trhame bodove rekordy a hraci nie su ani unaveni ani casto zraneni. To je presne vysledok sirokeho (ale aj kvalitneho) kadra. Pekne ich rotuje, dava sancu vsetkym, velakrat strieda uz okolo 60.minuty a tym padom nezatazuje fyzicky nadmerne hracov. No a tym ze vedu ligu a zapasy casto rozhoduju uz hned na zaciatku, odpada im aj psychicka unava ktoru prinasaju iste zapasove stavy ktorym sa my tuto sezonu absolutne vyhybame.

Som nadseny touto sezonou a dufam ze toto su casy akehosi restartu za trofejami, obdobia ktore potrva aspon dekadu tak ako to byva zvykom.

Follow Follow.

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
Gelu28

přesně tak letos už ten titul dopadne a pod Gerrardem to má hlavu a patu od začátku co v létě 2018 dorazil

Reagovat
Filip12

Ping-pong

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele