Jonas se dohodl na dvouleté smlouvě s Benficou

13.09.2014, 13:52
Aktuality
Necelé dva týdny byl bez angažmá Jonas. Brazilský útočník se v průběhu léta stal nepotřebným ve Valencii a španělský klub s ním na začátku září ukončil spolupráci. Další kroky jihoamerického fotbalisty nyní vedou do Portugalska, upsal se lisabonské Benfice...

"Udělalo na mě ohromný dojem to, co klub představuje, je to neuvěřitelné. Benfica má vše, co hráč potřebuje. Dříve jsem to nevěděl, protože jsem proti Benfice nikdy nenastoupil, ale jsem velmi šťastný, že zde mohu být," prohlásil.

Jonas dříve střílel branky v dresu Grêmia a do Valencie zamířil v lednu roku 2011 za jeden a čtvrt milionu eur. Ve Španělsku si na své konto připsal 36 ligových branek.

Benfica za třicetiletého hráče nemusela platit odstupné a podepsala s ním smlouvu platnou do června 2016.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip12

dobr kauf

Reagovat
Benfica

som zvedavý čo ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

To byl dobrý kauf i pro Valencii za ty peníze

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele