JIRÁNEK NA OPERACI KOTNÍKU

24.07.2007, 16:38
Aktuality
Spartak Moskva a trenér českého národního týmu Karel Brückner se v nejbližší době budou muset obejít bez Martina Jiránka. 28letý obránce se podrobí operaci poraněného kotníku...

Jiránek se zranil v 51. minutě sobotního utkání ruské nejvyšší soutěže proti Zenitu Petrohrad a okamžitě odcestoval do Německa, kde se podrobí operaci. "Nevím přesně, jak dlouho budu chybět. Myslím si, že dva měsíce," řekl Jiránek.

28letý fotbalista bude chybět hned na několika frontách. Vedle ligových zápasů přijde rovněž o duely třetího předkola Ligy mistrů a obejít se bez něho bude muset i Karel Brückner. Pokud se Jiránkova předpověď o délce absence vyplní, nezahraje si v kvalifikačních zápasech o postup na ME 2008 proti San Marinu a Irsku.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Jiránek šmatloň

Každý obránce jak 21 tak 20 je pomalu lepší jak Jiránek.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Každej je určitě lepší v obratnosti...Strašný motovidlo

Reagovat
HOST*

to je fakt ztráta jako když se zraní Lokvenc a Rapidu Víden!!!

Reagovat
šolim

Opravdu odborník. Nějak mi uteklo, že Lokvenc přestoupil!

Reagovat
HOST*

to je fakt ztráta jako když se zraní Lokvenc a Rapidu Víden!!!

Reagovat
HOST*karfík

Zraněním jiránka může dojít jedině k posílení českého týmu. nevím co ještě pohledává v reprezentaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele