Jiráček si po záchraně oddychl a chce v HSV bojovat o místo

03.06.2015, 12:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Arne

Dík za odkaz, ale kdybych přestal číst už po tom nadpise, při kterém autor není schopen si zjistit ani jméno klubu, udělal bych líp... Podivná analýza se spoustou nesmyslů.

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom na Euru snad nejlepší hráč našeho týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuj, synu

Reagovat
FUnk

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Spis to vypada, ze chce zustat, protoze vydela hodne $$$, ale zase pokud si mysli, ze muze bojovat o ten zaklad, tak proc ne :)

Reagovat
Neuro

€€€ *

Reagovat
salami

správnej přístup

Reagovat
smazaný uživatel

severočeský klub ČTK

Reagovat
Dufan

bojovat???? jasně ....ale na základ nemá

Reagovat
Beči

Je sice hezký, že chce bojovat, ale takhle už akorát ztratil tři roky kariéry a zrovna v letech, kdy má být fotbalista v nejlepším fotbalovém věku...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nezná někdo toho Grifa, co přestoupil do SCF? Jak hraje, kde hraje, proč hraje

Reagovat
Beči

Koho přesně že máš na mysli? Jediného hráče podobného jména co znám, je Vincenzo Grifo, to je německý mladík.

Reagovat
JozkokozleJ

Pamätam si ho este z Hoffenheimu, z par zapasov, co som ho tam videl. A prisiel mi zaujimavy. Sice nie prilis pohyblivy, ale spilmacher s vybornou technikou. Cakal som, ze sa v Hoffenheime udrzi. V 2.BL som ho uz nejak nesledoval, ale statistiky za FSV Frankfurt ma zaujimave.

I som zvedavy, co s nim Streich zamysla. Grifo mi prisiel ako typ hraca, ktoreho Freiburg posledne roky nemal. Kazdopadne v 2.BL sa od nich ocakava, ze budu urcovat hru v zapase, takze priviest kreativneho stredneho ofenzivneho zaloznika zrejme bolo nutne.

Reagovat
Kily

já ho viděl loni celou druhou polovinu sezony a zklamání, po slušné přípravě a dobrém prvním zápase pak už skoro nic, nedokázal obejít protihráče, natož vytvářet šance, hrál křídlo i podhrot. Letos jsem občas koukl na sestavu FSV, jestli hraje a pravidelně tam měl gól nebo nahrávku, takže šel nejspíš nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dobrý deň. Mohol by mi niekto prosímvás podať info o kupovaní lístkov z oficiálnej stránky Bayernu. Problém je totiž v tom, že som si vytvoril účet, ktorý je potreba na kupovanie lístkov, ale nejde sa mi s týmto účtom prihlásiť na stránku, kde sa lístky kupujú (skúšal som vytvárať už 3 účty). Vie mi niektor poradiť? Na odiciálne stránky sa s týmto účtom bey problémov prihlásim.

Reagovat
Josifek

Trefný vyjádření, vystihující přístup řady hráčů v dnešní době:

"Samozřejmě nám všem spadl obrovský kámen ze srdce a našim fanouškům pětinásobně, protože ti to prožívají možná ještě mnohem intenzivněji než my. Pro ně je to život."

Holt práce je práce, život je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráčkovi to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

vobec ho nepoznám

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jsem Jirase sledoval celou sezónu myslím si, že do základu Hamburku patří. Diaz je nový a nic moc nezahrál až tedy na ten gól proti Karsluhe. Kačar byl tahoun ke konci sezóny jinak s Jirasem si asi seděli nejvíc. Lewis Holtby na něm jde vidět, že má HSV jako srdcovku, ale taky nijak neoslnil a VdV tomu se někdy chce a někdy zase ne... No každopádně Hamburk by se měl hlavně zaměřit na ofenzívu... Jiras bojuj věřím, že příští sezónu budeš tahounem!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať de rači do plísňe v hamburku už díru do světa neudělá,navíc mu hrozí že pokuď postoupíme na euro tak se nevejde ani na soupisku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele