Jimenez se opřel do médií, budoucnost bude řešit až po sezoně

01.05.2009, 18:46
Aktuality
Seville se měsíc duben vůbec nevydařil a po čtyřech porážkách v řadě je v ohrožení její třetí místo. Bát o svou funkci se nemusí trenér Manolo Jimenez, který má důvěru vedení a u týmu zůstane minimálně do konce sezony. Jimenez se nicméně opřel do médií, která na Sevillu začala vytvářet tlak...

"Přišel jsem sem před vás z respektu k fanouškům, ne kvůli tomu, abych s vámi mluvil. Nadále musím pracovat hlavou, protože srdce již není stejné a bylo raněno několika věcmi. Nevím, odkud se vzala ta spousta kritiky. Někteří lidé jsou možná frustrovaní z toho, že jsme třetí, někteří by nás zřemě raději viděli až na pátém místě," řekl Jimenez na tiskové konferenci.

Sevilla v dubnu získala pouze tři body za výhru v Huelvě, poté postupně nestačila na Getafe, Valencii, Barcelonu a Real Madrid, přičemž v posledních třech duelech inkasovala jedenáct branek. To se podepsalo na podobě tabulky, Sevilla zůstává i nadále třetí, čtvrtá Valencia ale ztrácí jenom bod, o další bod zpět je pak Villarreal.

Španělská média tak začala spekulovat o možné výměně trenéra, prezident Jose Maria del Nido Jimeneze ale ujistil, že u týmu zůstane minimálně do konce sezony. "Promluvíme si o tom, až skončí liga. Musím si o tom promluvit a stejně tak i klub," prohlásil Jimenez.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trenérem to nebude...3.místo je úspěch na to jak loni oslabily a místo nich nepřišla adekvátní náhada.SEVILLA

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslím, že Romaric není vůbec špatný, před příchodem do Sevuilly jsem ho neznala ale do kvalit S.Keyty má ještě stupínek no...jinak třeba Konko to je hrozný poleno..jsem ráda když nenastoupí. .

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dobrý úvod, ale teď je Romaric docela tragédní.

Reagovat
smazaný uživatel

nj 4 porážky v řadě..to děsí i mě .. ale tak co, menší krize..věřím, že se kluci zase nastartují a skončíme sezónu do 4 vytouženého místa , každý přec věří svému týmu ne..Jimenez vždy bude legendou Sevilly, jako trenér je také kvalitní, za to,že se klubu nedaří přece nemůže jen on... ... Somos los campeones! Vamos Campeon!

Reagovat
smazaný uživatel

Změna trenéra snad přes léto nebude, pro Sevillu je třetí místo i tak dobré.

Reagovat
Xavi

Se třetím místem jsou spokojení, ale předvedená hra se moc nelíbí, L.Fabiano často na lavce a vepředu jeden hrot Kanouté.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vůbec stalo s tím Fabianem? Nehorázný striker to byl a teď už útoku vládne jenom Kanouté.

Reagovat
Xavi

Jimenéz trošku změnil rozestavení, střed zpevnil Duscherem a Romaricem a před nima jako taková spojka Renato, na hrotu pak osamocený Kanouté, takže 4-4-1-1 nebo 4-5-1, jak se komu líbí. Předtím hráli 4-4-2, i ta hra je taková upracovanější, předtím byli víc ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, už to není tak pro diváky, ale aspoň se zlepšili v zápasech venku, co jsem si všiml. Spíš doma už mi nepřipadají tak silní´. Ale tak Kanouté je zabiják pořád a když se k němu někdo přidá, tak to šlape.

Reagovat
Xavi

Renato hraje výborně, podle mě zaslouženě vytlačil Fabiana, ikdyž dřív by hrali všichni tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabiano letoš špatný no Kanouté letos ve výborné formě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece nejde očekávat, že budou dávat pravidelně třetí místa ještě s nějakým útočným koncertem. V Seville se zas trochu přemlsali...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele