Jimenez: Měli jsme vyhrát vyšším rozdílem

04.11.2007, 08:35
Aktuality
Manolo Jimenez by mohl být se svým startem na lavičce Sevilly spokojen - celek z Andaluzie doma snadno přehrál Valencii a Real Madrid a v krásném zápase podlehl na půdě Atletika Madrid, nástupce Juandeho Ramose však chce více. Mrzí ho především nízká včerejší výhra nad Realem Madrid...

"S trochou štěstí mohl být výsledek ještě vyšší. Hráli jsme dobře a věděli, jak neutralizovat kvality, které Real ukázal ve Valencii. Také jsme dobře bránili a já si nepamatuji, že by soupeř měl čistou gólovou šanci. My je měli a dvě proměnili, mohlo jich ale být více," mrzí Jimeneze.

Sevilla se po špatném startu do sezony zvedá a v tabulce poskočila na desátou příčku s jedním utkáním k dobru. Díky vítězství nad Realem Madrid může ve skrytu duše i nadále pomýšlet na mistrovský titul. Na Bílý balet nyní ztrácí deset bodů, pokud by včera prohrála, byl by bodový rozestup již šestnáctibodový.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Místy to byla exhibice.

Reagovat
HOST*koko

zasranej real takove hvezdy a tohle???posralmi tiket ale nemuže vyhravat pořad...njn

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Crespo, měsíc mimo hru, jsem zvědav, jestli Diarra dostane za ten faul mimo hru nějaký trest, nebo se to oěpt taktně přejde. Kžadopádně přeji brzké uzdravení.

Reagovat
plechi

kolikrát o te kliční kosti ještě budeš psát??

Reagovat
HOST*Headhunter

Sevilla krásně, real má hvězdy ale Sevilla také. jen né tak proprané médii, ale hráči jsou to stejně dobří, ale hlavně hrají skvěle jako tým, kdyby se ti hráči rozutekli tak věřím že budou hrát hůř než tak jak jsou teď spolu, líbí se mi a přeju jim hodně úspěchů.

A všímli jste si že Capel běhá s míčem úplně stejně jako Messi? Je tam i více podobností, jsou k nerozeznání

Reagovat
HOST*

Sevilla keby nezpackala uvod sezony tak kraluje spanielskej LIGE

Reagovat
HOST*AlxY

Sevilla keby nezpackala uvod sezony tak kraluje spanielskej LIGE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele