Ještě zbývá mnoho času, zní z Barcelony

09.01.2012, 10:00
Aktuality
Barcelona včera v závěru zápasu přišla o výhru v derby s Espanyolem a její ztráta na vedoucí Real Madrid tak narostla na pět bodů. V týmu úřadujícího mistra nikdo nepanikaří, všichni si uvědomují, že mají před sebou ještě víc než polovinu zápasů.

"Každý tým toho ještě bude muset v sezoně hodně ukázat. Je jasné, že je lepší být vepředu než mít ztrátu, ale rozdíl se dá smazat. Nesmíme se tím moc zabývat, je třeba tvrdě pracovat," říká záložník Sergio Busquets.

Barcelona byla proti Espanyolu blízko výhry, přišla o ni pět minut před koncem. "Nezískali jsme bod, spíš jsme dva ztratili. Stáli jsme proti silnému soupeři, ale celkově jsme byli lepší. Měli jsme dát víc branek, i když v závěru první půle měl Espanyol dobré šance," hodnotil Busquets remízu 1:1.

Ve španělské lize je v tuto chvílí odehráno sedmnáct zápasů, proto Katalánci věří, že Real nakonec předčí. "Musíme se dívat dopředu. Je jedno, jestli jsme vyhráli, nebo prohráli, s tím už nic nenaděláme. Real stejně jako my ještě poztrácí další body, pro nás je důležité, abychom byli na konci sezony první," zdůraznil obránce Gerarg Pique.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele