Ještě se popereme o Pohár UEFA, slibuje Lacatus

08.11.2007, 09:53
Aktuality
Marius Lacatus ve svém prvním utkání na lavičce Steauy Bukurešť na pohárové scéně neuspěl. Rumunský celek podlehl Seville 0:2 a definitivně tak přišel o šanci na postup do osmifinále Ligy mistrů. Jenom teoretická je poté možnost na přestup do Poháru UEFA, o níž by se Lacatus velice rád popral...

"Všichni jsme moc chtěli uspět, ale naneštěstí se nám to především díky kvalitě soupeře nepodařilo. Moji hráči se dopustili velkého počtu individuálních a kolektivních chyb. Když hrajete proti týmu, jakým je Sevilla, která dobře napadala a nabídnete mu dárky, je porážka logickým vyústěním. V první půli jsme hráli příliš do stran a dozadu, místo abychom postupovali směrem k bráně," postěžoval si Lacatus.

Steaua prohrála všechny čtyři zápasy ve skupině a v tabulce je poslední. Na účast v osmifinále soutěže může zapomenout již teď a příliš dobře to nevypadá ani s možností zahrát si Pohár UEFA. Na třetí Slavii Steaua v tuto chvíli ztrácí čtyři body a k úspěchu jí nemusí stačit ani domácí výhra nad Pražany a vítěství na půdě Arsenalu.

"Teď musíme myslet na budoucnost. Jsem optimistou, hráči však musí myslet rychle. Musí změnit svůj přístup a způsob myšlení. Naše šance na třetí místo jsou mizivé, ale dokud budou existovat, je naší povinností se prát," nevzdává se zatím Lacatus.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*jirka

Reagovat
HOST*jirka

jsou to volové

Reagovat
HOST*Yellow

Jahahahaha :)) velke kulove Lacatusi...Stracet 4.body na Slavii je v jejich situaci propast jak svíííňa:) i když je porazi na svem hřišti 1000 : 0 je jim to stejně k hovnu:) Arsenal doma nikdy neporazi,no abych neplacal uplně do větru:) šance že porazi Arsenal u nich doma je asi stejně vysoka jako fakt,že se zitra stanu zakladnim piliřem obrany Fc Barcelona takže papa Steauo Bukurešt:)))

Reagovat
Kily

no, abysme se nedivili a ty jsi nemusel nastoupit už v neděli proti Getafe jinak pokud slavia doma prohraje se sevillou, tak steaue bude z arsenalu stačit bod a to vzhledem k letošním výsledkům ve skupinách zase není tak nemožné. Lacatus se mrkne, jak to venku válel Rosenborg, a hned má ten správnej recept

Reagovat
HOST*royalson

no naštěstí je nejdřív Slávie - Steaua a bod si podle mě Slavie odveze...ale i kdyby prohrála je něco jinýho hrát na Emirates než přivítat Španěly na prosincovým Strahově (a že vim jaká tam ta klendra je :-))

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

sou bes sance kamo, nato vem jed.urvou sotva jeden bod

Reagovat
smazaný uživatel

tak on zase nepovedal nic tak strasne...snivat je predsa dovolene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele