Ještě nevím, říká o dalším osudu veterán Manuel Pablo

18.05.2016, 17:55
Aktuality
S aktivní kariérou by se v krátkém časovém rozmezí mohl rozloučit druhý fotbalista, který se nesmazatelným písmem zapsal do historie Deportiva La Coruña. O víkendu definitivně pověsil kopačky na hřebík záložník Juan Carlos Valerón a je otázkou, zda ho nenapodobí Manuel Pablo...

Již 40letý obránce měl původně v plánu skončit s fotbalem už před rokem, nakonec si ovšem všechno rozmyslel a pokračoval. A podobné starosti řeší rovněž nyní.

"Ještě nevím, budeme si o tom muset promluvit. Užívám si každý zápas, jako kdyby to byl můj poslední," prohlásil veterán v defenzivních řadách galicijského celku.

Manuel Pablo má v La Coruni smlouvu do konce června a s Deportivem zažil vzestupy i pády. Do první kategorie patří například dřívější pravidelné účasti v Lize mistrů, do druhé zase dva sestupy do Segunda División. Sestupové starosti mělo Deportivo nakonec i letos, přestože v první polovině sezony útočilo na evropské poháry. V průběhu jara se nebezpečně přiblížilo k osmnácté příčce a jistotu záchrany mu dalo až předposlední kolo. Zhoršené výsledky znamenaly kritiku a také zhoršení atmosféry v kabině.

"Nebylo to pěkné, a to ani v kabině, v posledních několika týdnech jsme z toho nebyli moudří. Věci jsme řešili hodně špatně, lidé si nějakou občanskou válku ovšem nezaslouží. Vůči sobě musíme být kritičtí všichni, za současnou situaci je třeba vinit nás všechny. Ale dělat to veřejně, to zanechává v ústech ošklivou pachuť," myslí si Manuel Pablo, který si v sobotním souboji s Realem Madrid (0:2) připsal na své konto teprve třetí letošní ligový start.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

♫♫♫♫♫♫♫♫....otřepaná písnička

Reagovat
smazaný uživatel

Aleeee

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy

Reagovat
Mononukleoza

Tak tomu se říká trapas

Reagovat
Mateo16

Officialne Afif prva posila Villarrealu . Nechce sa mi verit ze hned pojde do Acka .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele