Ještě jsme ničeho nedosáhli, varuje před euforií Garitano

08.04.2015, 20:40
Aktuality
Po dlouhých třech měsících si hráči a fanoušci Eibaru mohli včera znovu vychutnat radost z tříbodového zisku. Nováček španělské Primera División na vlastním trávníku udolal 1:0 Málagu a učinil důležitý krok směrem k záchraně, stále ale není co slavit a ví to i trenér Gaizka Garitano...

Eibar do úterního večera nevyhrál v jedenácti duelech v řadě a získal v nich jenom dva body za remízy s Córdobou a Granadou. Díky brance Mikela Arruabarreny je v tabulce čtrnáctý a má 31 bodů, na osmnáctou Granadu má osmibodový náskok.

"V uplynulých týdnech jsme se zlepšili, ale herní zlepšení je třeba přenést i do výsledků. Během posledních měsíců jsme pracovali hodně tvrdě a teď za to byli konečně odměněni. Není snadné poslat na trávník tým, který nevyhrál jedenáct zápasů. Mám radost za hráče i za fanoušky. V těch jedenácti zápasech jsem od fanoušků nezaznamenal ani náznak bučení. Záchrana by byla skvělá, dostali jsme se přes hranici třiceti bodů a nadřeli se na každý z nich," prohlásil Garitano.

"Mezi Eibarem z první a druhé poloviny sezony není velký rozdíl. Zlepšili jsme se po fyzické stránce a rosteme zápas od zápasu. Jenom doufám, že od této výhry budeme mít konzistentnější výsledky. Udělali jsme krok směrem vpřed, ale ještě jsme ničeho nedosáhli. Do konce sezony zbývá osm utkání a všechna budou finálová," upozorňuje.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klobouk dolu, během dvou let je vytáh z třetí ligy do první, a to navíc poprvý v historii, s minimálním rozpočtem a stadionem pro 6000. Záchrana pro ně vůbec nevypadá nereálně a navíc hrajou celkem pohlednej fotbal

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele