Jesé musí ukázat potenciál, nabádá Emery

03.11.2016, 20:00
Aktuality
Zatím nepříliš vydařený vstup do nového angažmá zažívá Jesé Rodríguez. Mladý španělský útočník během letní přestávky vyměnil Real Madrid za PSG, kde však příliš nenastupuje. Podle kouče Unaie Emeryho musí ukázat svůj potenciál...

Celým jménem Jesé Rodríguez Ruiz se do sestavy "Bílého baletu" začal prosazovat již ve velmi útlém věku, následně ho však přibrzdilo vážné zranění kolenních vazů.

Po návratu už se bývalý mládežnický reprezentant Španělska nedokázal vrátit na svoji dřívější úroveň a před startem letošní sezóny poté zamířil do Paris Saint-Germain.

Za úřadujícího francouzského šampiona však odehrál doposud pouze pět ligových utkání, načež se začaly objevovat spekulace o jeho možném odchodu, kouč Unai Emery pak chce od útočníka ukázat potenciál. "Hodně spolu mluvíme. Musí poctivě pracovat a ukázat svůj potenciál," nabádá svoji letní novou akvizici Emery, jenž za Jesého vysázel 25 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
.13

Tiez mi to tak prijde, v tom co hral ukazal naznaky, ze mize byt rozdielovy hracik. Aj ked skor taky strojovy typ ako nejaka hracicka. Musi zamakat o svoju sancu, lebo tiez mi prijde, ze ked dosiel do PSG tak si myslel, ze svoje miesto v zostave ma garantovane. Tak isto ako Hatem.

Snad sa mi bude darit

Reagovat
Robbie

on má jen rychlost, jinak všechno průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle kecy jsou taky dobrý. Párkrát nehraju tak už se mluví o přestupu To by každej půlrok muselo přestupovat tisíce hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každej půlrok přestupují tisíce hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem na mysli hlavně první ligy. Tisíce to asi nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to privist nakyho spanelskyho kamose. nebo raci ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl Florentinův majstrštyk. Za průměráka po těžkým zranění dostat 25 mega ...

Naopak Emery ukazuje, že na velkoklub to nejspíš nebude. On nedokáže vyhrávat konstantně a za všech okolností, jak je to ve velkoklubu potřeba.

Reagovat
teenz

Co to meleš o průměrákovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

je článek o Jesém, že jo?

Reagovat
teenz

Jesé, o kterym ve formě přemejšlel sám Del Bosque do repre je průměrák jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za repre dokonce HRÁL i Montoya ...

Reagovat
Langi

A neni? Ani v PSG zatim nepotvrzuje ze by patril mezi nejakou extratridu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se již zmiňoval, krom těch pár minut co nastupuje u nás jsem ho ještě pořádně neviděl hrát, takže nemůžu soudit, zda je průměr nebo se zvedne.

Ale za těch pár minut co vždy nastoupil, zdálo se mi, že se hra zrychlila a bylo vidět, že má dravost a chuť hrát. Těžko říct, jak by zahrál celý zápas. Hůře než Edinson Spalovač Cavani určitě ne.

Vidím na letní výměnu Cavaniho za Griezmanna + náš doplatek samozřejmě

Reagovat
.13

To este aby sa Cavani rozstrielal, nech je ten doplatok co najmensi

Reagovat
Jerichoo

Strašná škoda toho kolena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele