Jeleń nevyloučil setrvání v Auxerre, bude to jeho první volba

12.01.2011, 16:52
Aktuality
Ireneusz Jeleń byl v loňské sezoně klíčovou postavou AJ Auxerre a měl velkou zásluhu na účasti francouzského klubu v Lize mistrů. Letos už se mu nedaří, za což mohou i zdravotní problémy, nyní je fit a ve zbytku sezony nebude myslet jenom na zápasy, ale i na svou budoucnost, kterou dost možná spojí právě s Auxerre...

Polský útočník dal letos jenom jednu branku a nastoupil k pouhým šesti ligovým zápasům. Může za to především zranění kolena, s nímž byl v polovině listopadu na operaci a od té doby nehrál. Nyní je konečně fit a už se také zapojil do tréninku.

Jeleń byl před šesti měsíci objektem zájmu Marseille a vedle kvalit hráče byl jedním z důvodů i fakt, že polskému reprezentantovi končí v Auxerre po sezoně smlouva. Není ale vyloučeno, že podepíše novou.

"Jednání v tuto chvíli stojí, ale zřejmě budou pokračovat. A pokud klub bude chtít, abych zůstal, tak to bude moje první volba," řekl v rozhovoru pro deník L’Equipe.

Jeleń by měl mít v Auxerre dva nové konkurenty. Jedním z nich je korejský útočník Jung Jo-Gook a francouzský klub má posílit i 21letý senegalský forvard Dieylani Fall.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hodně dobrej hráč a pro Auxerre nepostradatelnej

Reagovat
domingo

Nepostradatelní jsou jiní, ale je hodně důležitej.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Proc se vsude uvadi jako nejvetsi stadion na svete ten brazilskej, kdyz strahovskej ma o 50 000 vetsi kapacitu?

Reagovat
smazaný uživatel

neni to mysleno jako fotbalovej stadion?protoze na strahovskym bys toho jako divak moc nevidel

Reagovat
pospech11

jsem si dělal srandu že kdyby češi chtěli pořádat to euro tak by to mohl celé být na strahově, udělali by se z něho 3 hřiště a namontovaly by se tribuny a šlo by to odehrát všechno jen tam.

Reagovat
Godwinson

Jen zůstaň! :)

Fall už by měl být hráčem Auxerre. Nevim, co má Auxerre v plánu s tím sběrem hrotů :)

Reagovat
domingo

No já to vidim na 4-4-2, čím dál jasněji...

Reagovat
Godwinson

Jj, no hrotů máte dost i na 4-2-4.

Reagovat
domingo

Ale kdepak, vždyť máme tři a z toho jeden hraje na křídle a jeden je zraněnej s Fallem čtyři.

Reagovat
Godwinson

Nadsázka. Na druhou stranu, zraněnej Sanogo, Jeleń, Bourgeois, Fall, Jung, Quercia a Oliech :) a to je tam ještě Andriněco :)

Reagovat
domingo

Sanogovi je šestnáct, Jeleń je zraněnej, Bourgeois je spíš podhrot, Fall ještě nepřišel, Quercia je křídlo a Oliech je kopyťák.. zbývá ti neaklimatizovanej Korejec Vždyť nám tam musel hrát třeba i Contout. My máme hráčů do útočné fáze strašně moc, ale klasický hroti prostě nejsou. Podobně jako v Lorientu.

Reagovat
Godwinson

Však jo, to je můj omyl :) Tu dvojku Quercia, Oliech jsem tam v zásadě dal proto, že jeden je křídlo hrající na hrotu a opačně, to je zajímavý. No, tak já nevim, Fall už by váš být měl, Sanogovi je za dva tejdny 18 a je to velikej talent, jeho čas se blíží. :)

Reagovat
domingo

Aha, já myslel, že Sanogo je o rok mladší no já očekával před sezonou, že na jaře už posbírá pár minut, tak uvidíme. Nevím, jak je připravenej, ale třeba Bourgeois loni šanci dostal a to je Sanogo považovanej za mnohem větší talent..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele