Jeleń: Musíme být realističtí

29.04.2010, 12:55
Aktuality
Letošní ročník francouzské nejvyšší soutěže dospěl do své poslední fáze a již nyní je jasné, že jedním z největších překvapení bude AJ Auxerre. Klub, kterému vůbec nevyšel úvod sezony, je čtyři kola před koncem Ligue 1 jediným konkurentem Marseille v boji o titul...

Velký podíl na současném postavení Auxerre má Ireneusz Jeleń. Polského útočníka v průběhu sezony sužovaly zdravotní problémy, přesto v 25 zápasech dal třináct branek. Jeho tým je na druhém místě tabulky s pětibodovým mankem na Marseille, na třetí Lille má pak pět bodů k dobru.

"Samozřejmě, že ještě můžeme získat titul, ale musíme být realističtí. Už jenom skončit mezi prvními pěti by bylo skvělé," řekl pro internetové stránky klubu.

"Každý mi říká o tom, jaký vliv má Jeleń na Auxerre. Se svými výkony v sezoně jsem spokojen, ale to není hlavní důvod týmového úspěchu. Trenér i hráči mi věří. Ale na hřišti nejsem sám a když vyhrajeme, vyhrává celý tým. Netuším, jakou před sebou mám budoucnost. V tuto chvíli se soustředím na závěr sezony. Na to, co budu dělat pak, vlastně ani nemyslím. Jsem zde spokojený, adaptoval jsem se perfektně. Znám každého a mám hodně kamarádů. Fanoušci mě mají rádi a to pro mě znamená opravdu hodně. Mohl bych zůstat," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já to říkal, pokud má někdo šanci ohrozit OM, tak je to Auxerre, zbytek týmů je z boje o titul už 2 týdny off...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele