Jeleń by mohl zůstat v Auxerre, konkrétní nabídky nejsou

14.07.2010, 17:16
Aktuality
Ireneusz Jeleń by mohl i v příští sezoně hrát za Auxerre. Polský útočník je klíčovou postavou francouzského klubu a v uplynulé sezoně mu velkou měrou pomohl ke třetímu místo zajišťujícímu místenku v předkole Ligy mistrů. Jeleń sice měl v úmyslu odejít, podle trenéra Jeana Fernandeze ale není vyloučeno jeho setrvání...

O polského reprezentanta stál Olympique Marseille a sám hráč se tomuto přestupu nebránil, nakonec z něho ale pravděpodobně sejde.

"Na konci sezony jsem se s ním sešel a řekl mi o úmyslu odejít z Auxerre. Od té doby se o něho zajímala Marseille, ale jak víte, k ničemu nedošlo. Nedostali jsme žádnou nabídku, a to ani z Francie, ani ze zahraničí. Slyšeli jsme i něco o zájmu z Ruska, ale neznáme žádné detaily," prohlásil Fernandez v rozhovoru pro deník L’Equipe.

"Má dobré jméno, ale kluby nepřicházejí. V pondělí přicestoval do Auxerre a myslím si, že se s ním hodně brzy zase sejdu a zjistím, co si o všem myslí. Já osobně bych byl rád, kdyby zůstal," dodal.

Jeleń byl loni klíčovou postavou Auxerre. Jeho klubu se nepovedl start do sezony, pak se ovšem do sestavy vrátil polský reprezentant a s jeho příchodem klub začal dávat branky a sbírat body. AJ nakonec zakončilo sezonu na třetím místě a může se těšit na předkolo Ligy mistrů, Jeleń k tomu přispěl 14 góly.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsem z toho jelen..

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil by se mi v Bordo

Ale dobře pro Auxerre, že zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

frajer z Těšína

Reagovat
Footballer

Opravdu z polského Těšína?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se narodil před 100 lety, v tomhle meste, u Larišu na zahrade trhal bych kvety ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, začíná to vypadat dobře, s trochou štěstí by to mohly bejt příští sezonu zase nějaký poháry

Reagovat
domingo

Ještě Pedretti.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem zaslechl že zůstává, nebo to ještě neni jistý?

Reagovat
domingo

Není, ale je to pravděpodobný, stejně jako u Irka. Odhaduju tak 80-85% u obou.

Reagovat
smazaný uživatel

neni dôvod odchádzať, ten klub si ich váži, oni zasa opačne majú radi Aux takže tak to má byť, ten klub nedostali do LM preto aby odišli, ale aby sním tu LM hrali tak to má vyzerať, po úspechu nie prestúpiť ale zostať v klube a byť dravý po dalšom úspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeleňe sa strieľajú, mal by byť ostražitý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Mel by zustat aji Pedretti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele