Jednadvacítka remizovala v přípravě se Švédskem 1:1

14.11.2012, 17:23, aktualizováno 14.11.2012, 17:23
Komentáře a souhrny

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fantiš roste jako víno

Reagovat
oli9

"zraje"

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře?:)

Reagovat
exse

Nehrál nic moc, v Baníku předvádí lepší výkony.

Reagovat
exse

Výborní krajní bec (Holeš bude časem šlapat na paty Gebremu v Áčku). Stopeři vcelku OK, Kysela by s Kalasem mohl vytvořit vynikající dvojku. Střed zálohy nic moc, Slávisti skoro neviditelní, Jirásek má velkej potenciál a zahrál vcelku dobře, ikdyž má určitě na hodně více. Kraje zálohy - Fantiš byl OK, s Holešem tam měli pár hezkých momentů, jinak trpěl na nesehranost. Skalák na U21 nemá a když už tak jedině na hrot, na křídlo se vůbec nehodí. Naopak Kolář je daleko silnější na křídle, na hrotu se do hry skoro nedostával a když už tak dostal jen balón zády k brance.

Reagovat
Wat

Jj, Tom se skvěle vyhrál, pamatuju si, že za nás hrál hlavně na DM, kde mu to šlo parádně, s ním se hrálo úplně jinak. Vlastně až v Hradci ho začali stavět na RB, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím tak Petrák je DM, jeho hlavní úkoly jsou odebírat míče, hlavně sbírat hlavy, což plnil dostatečně si myslim. To znamená, že nemusí být ani moc vidět, ale pro tým odvede kus práce

Reagovat
partaS

a co Jánoš? líbil?

Reagovat
GjøvikFF

Švédové byli fotbalovější, zaslouženě vyrovnali. Co tam vymýšlel brankář, to jsem naposledy viděl někde v žácích, hodně zajímaví byli kluci s čísly 8 a 9 na švédské straně, jinak by mě zajímalo, kde pořadatelé vykouzlili těch 750 diváků, byla nás tam sotva polovina tohohle počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt na příští zápas bude muset dát tuhle sestavu: Kotnour - Cipruš, Kryštůfek, Vonásek, Urbánek - Masopust, Zeman, Fadrný, Kosak - Kavka, Kliment

Nejsou to žádní protekční hráči a všichni umí 1na1, včetně brankáře, což je v dnešním fotbale důležité, tedy až na podhrot, na který by se stejně nehrálo, kdyby mě Dovalil poslechl, tak bysme to všechno vyhráli jako dneska áčko v olomouci, ale určitě mě neposlechne a po*ere to jako v baráži, věřte mi týpci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

věřte mi týpci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele