Je to pocta, říká o možnosti hrát s Beckhamem Pato

10.01.2009, 10:19
Aktuality
David Beckham si po svém příchodu do milánského AC stihl během krátké doby získat respekt řady nových spoluhráčů. Pochvalně se o něm vyjádřil například kapitán Paolo Maldini, k němuž se nyní přidal i mladý brazilský útočník Alexandre Pato...

"Podle toho, jak jsem ho viděl trénovat a hrát, mohu říct, že jde o hodně silnou osobnost na hřišti i mimo něj. Hrát s ním a trénovat je pro mě velkou poctou. Mluvil jsem s ním a jsem rád, že je to můj spoluhráč. Pro Milán může odvést hodně práce," prohlásil Pato pro Sky Italia.

Beckham v týdnu zasáhl do přátelského utkání s Hamburkem, zítra možná nastoupí k prvnímu soutěžnímu zápasu za Rossoneri. Svěřenci Carla Ancelottiho ve šlágru kola změří síly s římským AS.

"Bude to fantastický zápas. Řím má skvělý tým i trenéra, ale i my jsme silní a já si jsem jistý tím, že podáme vynikající výkon. Musíme vyhrát Scudetto. Inter je silný a stejně tak i my. Do konce ještě zbývá dlouhá cesta a je třeba odehrát hodně zápasů před tím, než budeme znát majitele Scudetta," řekl dále Pato, jehož tým na Inter po sedmnácti kolech ztrácí devět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Becks

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že "začínáme" hned s Romou. daleko větší strach bych měl z nějakého outsidera (viz. Bologna).

Magico Pato

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Beckham zasáhne do utkání již proti Římu; alespoň na pár minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že to zítra zvládneme a vyhrajeme Je to důležitý zápas v boji o Scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele