JAROŠÍK: DOSTAŇTE MĚ ODTUD

05.06.2007, 14:22
Aktuality
Jiří Jarošík letos získal se Celticem Glasgow double a zřejmě zase půjde o dům dál. Český reprezentant a bývalý záložník Sparty, CSKA Moskva, Chelsea a Birminghamu projevil přání ze skotského klubu odejít...

"Trenér Strachan mi potvrdil, že chce, abych zůstal, ale já jsem mu řekl svůj názor k celé situaci. Celtic je opravdu velkým klubem a bylo skvělým zážitkem hrát před 60 000 fanoušky. Byla to rovněž úspěšná sezóny - vyhráli jsme dvě trofeje a kvalifikovali se ze základní skupiny Ligy mistrů," pžipomíná Jarošík své úspěchy se Celticem. Ani ty ho ale zřejmě nepřimnějí k tomu zůstat.

"Cítím, že Premiership mi nabízí více, než skotská liga. V mých očích je to nejlepší liga na světě a já si v ní chci opět zahrát. V SPL je fotbal nade vše, je o bojovnosti a výzvě. Na hřišti v Anglii jsem se ale cítil lépe a totéž platí i o mém osobním životě. Slyšel jsem své jméno v souvislosti s Tottenhamem, je to ambiciózní klub. Jestli opravdu odejdu, poté bych rád zamířil do Anglie nebo Ruska. V ruském fotbale mám stále dobré jméno," vzpomíná Jarošík na úspěšné působení v CSKA Moskva.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Ty kulku taky nevíš co chceš? Nejdříve pěješ ody na to, že jsi rád že jsi z Ruska odešel a ted by jsi se tam chtěl vracet - to samé platí o Anglii.... Jarošíku, Jarošíku....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

proč tak "křiklavý" nadpis?

Reagovat
Kily

a proč ne?

Reagovat
Kily

stejnej měli na eurosportu, tak jsem si ho vypůjčil, aspoň si to přečte víc lidí, nemyslíš?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak jo..

Reagovat
HOST*bruce

a co by chtěl dělat v Tottenhamu?...proboha jen to ne....:-), naštěstí dr. Levy a Mr.Comoli jsou obdařeni zdravým rozumem, takže k tomu nikdy nedojde....i v rezervě máme lepší hráče.....nezbývá nic jiného, než zpátky do Psarty anebo nějaké to Turecko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak nějak protože místo v CSKA už pro něj nemají na jeho pozici výborně hraje JO takže jedině do jinýho týmu. Ale co co chtěl to má v Cska se mudařilo chtěl víc a nemá nic ani nehraje. Ostatně risk je zisk

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

16:22 Kuzmanovski novým trenérem Slavie »

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale ten se povedl, normálně jsem se zkoro nachytal..

Reagovat
HOST*

Ty kprpyto běž si klidně do prdele.Jseš salát!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak do Sparty ho vemou

Reagovat
HOST*A.G.

Moc s vámi nesouhlasím... Teda vůbec! Tenhle kluk má už dávno hrát pravou zálohu v reprezentaci! Je to platný hráč a na hřišti nechá (narozdíl od mnohých současných reprezentantů) duši i s poslední kapkou síly!!! Je to úžasnej týmovej hráč!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele