Jarolíma čeká s Němci nejtěžší zápas a už má jasno o sestavě

07.10.2016, 21:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Droppa ?

Reagovat
Kincl

Nezapomeňte psát zas po zápase že kdyby to postavil jinak, tak že by byla šance na plichtu :D tady je fuk koho postaví jde jen o to o kolik prohrajem :D

Reagovat
$$CaptainKokotko

Gebre na pravou zalohu, takhle hral proti Spanelsku a hral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na levou zalohu dame novaka a pudem za ziskem bodu s rozestavenim 6-4-0...

Reagovat
Radin

Nějaká šance určitě je. Je to jen fotbal a ukopat se dá cokoliv. Každopádně tu lepší repre jsme viděli už dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu zitra bohuzel neverim ze nejaka sance je XD

Reagovat
vanGomm

Tady bych to jako nejtěžší zápas neviděl.Ty nejtěžší zápasy bych viděl s těma ostatníma,tedy snad kromě San Marina.Na ty se musíme zaměřit.Jeden už máme za sebou ČR-Sev.Irsko 0:0.Zatím jsme bohužel v záporných číslech.Proti kval. na EURO máme ovšem dvě dost podstatné nevýhody.Tou první je,že postupuje pouze vítěz skupiny a tou druhou,že Německo na 99,99% nepředvede podobný kolaps co Holandsko.

Reagovat
Puskas

Tak nějak, těžší budou ty zápasy, kdy soupeř bude relativně jen o málo horší a my budeme muset vyhrát, bo budeme v roli favorita, kdežto. tady můžeme jen překvapit, což nám bude vyhovovat víc než role favorita.

Reagovat
vanGomm

Tak pokud by se nám dnes povedlo remizovat jednalo by se o obrovské překvapení.Na tom se určitě shodnem.Ovšem i tak bychom paradoxně po 2.kolech vykazovali strátu,protože bychom měli 2 body místo bodů 3 se kterýma se spíše po dvou odehraných zápasech počítalo.Co se týká postupu na MS jsem pesimasta.Na 1.flek a přímý postup si musíme nechat zajít chut.Co se týka 2.fleku o ten bude boj a přes remízy jako se Sev.Irsem to nikomu cestu do baráže neotevře.Navíc bychom tam z největší pravděpodobností nebyli nasazeni.Dostat npř. Francii,Itálii,nebo Portugalsko byly by ty naše šance hodně malé.

Reagovat
smazaný uživatel

mistri sveta kery na poslednim euru vyhoreli. navic i polaci je minule pleskli. nemam strach.

Reagovat
Bakary3

Gebre na dz !

Vaclik - Kader, Sivok, Suchy, Novak - Gebre - Skalak, Dockal, Krejci - Kadlec, Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Skálák ? vždyt je to pošuk nekopa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele