Jarní část ukrajinské ligy začne kvůli převratu se zpožděním

26.02.2014, 22:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
penepi

Skurvený Janukovyč do väzenia patrí hajzel.

Reagovat
Hans82

Reagovat
aither

Reagovat
eder

Reagovat
JIMMY-PO

lebo tymošcenkova ich vytrhne určite

Reagovat
penepi

A to tvrdí kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Takové kecy miluju..První si o tom neco zjisti.. Když o něm toto říkáš, tak to znamená, že se ti líbí, že jsme členem Evropské Unie? Debilové sů ti demonstranti v Ukrajině.. Protestovat proto, aby se dostali do EU.. EU je největší odpad..Proč tam není třeba Švýcarsko? Taková krásná země? Protože jsou rozumní..Janukovyč ví, co dělá, alespoň v tomto směru..A hlavně sa modlit, nechť tu néni euro..

Reagovat
penepi

No v prvom rade by si si mal niečo o tom zistiť ty. Ono tam neskôr už vôbec nešlo o pripojenie k EÚ. Išlo o to, aby zhodili skorumpovaný režim, ktorý hospodársky položil celú krajinu. A áno, byť členom EÚ má veľké výhody, ktoré pociťujem aj na vlastnej koži a bez nej by som nemohol robiť viacero vecí. A Janukovyčovi vôbec nešlo o nejaké dobro pre krajinu, išlo mu len o udržanie sa pri moci, nech môže rabovať ďalej a svojmu synčekovi hádzať ďalšie zákazky.

Reagovat
penepi

A k tej EU - je mi jasné, že týmto ťa kŕmi východniarska propaganda a "nezávislé" blogy a všetky tieto konšpiračno-smiešne tzv. spravodajstvá. Takže vôbec sa čudujem sám sebe, načo na takého trtka vôbec reagujem. Ale budiš. Tak trebárs, keby sme my neboli v EÚ, tak Fico si tu spraví rovnakú diktatúru, akú teraz zhadzujú na Ukrajine.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nešlo o připojení Ukrajiny k EU, ale o sesazení režimu Janukovyče. Korupce, mafie, zlodějny, to je Janukovyčův režim, taky proto je země před bankrotem. Nelze se divit tomu, že významným podporovatelem Janukovyče je Achmetov, mafiánský vlastník Šachťaru Doněck. Kdo sleduje ukrajinskou ligu, ví, o čem mluvím. Ještě jsem nezažil takto protěžovaný klub, kterému jdou všichni na ruku - to, co se mu všechno píská, je neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, v prvním příspěvku špatný smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
eder

Smrt komunismu ve všech jeho podobách! A na věčné časy...

Reagovat
smazaný uživatel

ono smutne je to, ze tie svine su natolko vychcane, ze hned ked citia zmenu tak menia kabaty a tvaria sa ako najvacsi podporovatelia noveho systemu. bolsevizmus, komunizmus, socializmus, to vsetko im z hlavy nevyzenies. kym posledny komanc neskape, kym posledny lenin nepadne na zem, kym posledny socialista z bruselu nezdechne, tak tu nebude dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na potřetí snad správně

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné, nějak jim to tu hapruje!

Reagovat
penepi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele