Jankulovski: Chci se ještě zlepšit

29.08.2007, 21:33
Aktuality
Dvě zcela rozlišné sezony v dresu milánského AC za sebou má Marek Jankulovski. Většinu té první proseděl na lavičce, v ročníku 2006/2007 však už patřil k oporám Rossoneri. Nyní český reprezentant věří, že ta třetí sezona na San Siru bude ještě lepší...

"Jsem velmi šťastný za důvěru klubu a spoluhráčů. První rok jsem měl řadu problémů, ten druhý už byl překrásný. Doufám, že ten třetí bude pokračováním druhého, i když ve fotbale, stejně jako v životě, se vždy může jeden zlepšit. Tento rok ze sebe vydám to nejlepší. Milán na mě čekal, přestože se mi první sezona nepodařila. Máme velké cíle, bude obtížné vyhrát všechno," říká krátce po začátku nového ročníku Serie A Jankulovski.

AC o víkendu vstoupilo do nové sezony pravou nohou a na hřišti nováčka FC Janov zvítězilo 3:0. Hosté dali všechny branky již v prvním poločase. O tu první se postaral Ambrosini, další dvě pak zařídil Kaká.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele