Jak vydělat s Betfair na fotbalovém sázení?

30.01.2013, 16:38
Aktuality
PR článek: Byl jsem požádán, abych napsal krátký článek o sázení na fotbal u společnosti Betfair. To není vůbec jednoduché - sázení na sázkové burze lze dovést do dokonalosti, o které lze popsat tunu papíru. Je to jako v pokeru - je tisíce možností a taktik, ale jen několik z nich, dodržování přísného bankroll managementu a udržení nervů na uzdě vede k úspěchu.

Zcela na začátek bych rád poznamenal, že nejsem jedním z lidí, kteří se na Betfairu sázením živí. Já se sázením bavím - a to jde na sázkové burze mnohem lépe než u klasických sázkových kanceláří. Pokud by to někdo nevěděl - sázková burza (=Betfair) je místo (..aplikace, stránka, program..) kde sázejí lidí proti sobě. Neexistuje tedy bookmaker, který stanovuje kurzy - na Betfairu si kurzy udávají sami zákazníci a další zákazníci je přijímají. Díky tomu jsou na Betfairu často vyšší kurzy než u sázkové kanceláře a hlavně, díky možnosti vypsat, nabídnout sázky, se stavíte do role sázkové kanceláře vy a můžete s kurzy následně obchodovat.

Já sám jsem na Betfairu v plusu asi 1.800€ (minus vklad 400€), ale vybudování tohoto "kapitálu” mi trvalo asi rok, protože zásadně sázím jen na zápasy, na které se dívám. A těch není nijak moc, většinou fotbal, když hraje Viktoria Plzeň v evropských soutěžích, nebo tenis, když hraje někdo z našich. Řeknu Vám něco o svých taktikách, ale je mi jasné, že profesionální sázkaři se jim vysmějí a možná i amatéři.

Po vkladu na Betfair (asi před rokem) jsem začal přemýšlet nad tím, jak využít sázkové burzy. Četl jsem blogy a články a zkoušel například "obchodování remízy". To využívá předpokladu, že čím je remíza v průběhu zápasu pravděpodobnější, tím více klesá kurz. Nemusíte však čekat do konce zápasu, změna kurzu se začne projevovat často již po pěti minutách od zahájení zápasu - stále 0:0, kurz začne pomalu klesat. Je-li například kurz na remízu 3.95 a vy vsadíte 500€, po pár minutách klesne na 3.8 a vy nabídnete někomu sázku v tomto kurzu za 520€, vyděláte 20€ a je Vám jedno, jak zápas dopadne - už neriskujete nic. Tato taktika může fungovat, ale jak Vám řekne každý zkušený sázkař, je to riziková věc - musíte udržet nervy a nečekat, až kurz klesne ještě víc (protože když by klesl například na 3.5, vy vyděláte v každém případě 65€, ale co když někdo vstřelí gól??).

Začal jsem spíše přemýšlet nad tím, kdo proti komu hraje a zda kurzy odpovídají realitě obou týmů. Pokud se mi zdálo, že ne, okamžitě jsem vstoupil na trh a následně čekal, až mi dá situace na hřišti za pravdu. Tak například když hrála Viktoria Plzeň proti Izraelcům a byl na ní kurz 1.7, považoval jsem to vzhledem k aktuální formě za podcenění soupeře. Okamžitě jsem v tomto kurzu nabídl sázku, která byla přijata (tedy jsem doufal, že kurz na Viktorii půjde nahoru, výhra bude méně pravděpodobná a já kurz "prodám”, abych získal výhru bez ohledu na to, jak zápas nakonec dopadne). Viktorka sice na hřišti soupeře přehrávala (a já si rval zbytky vlasů), ale pak Izraelci vstřelili z brejku gól, kurz vyletěl na 2.8 a já si zajistil 80€ bez dalšího rizika.

Vidím, že článek by se měl blížit ke konci. A to jsem se teprve začínal rozepisovat a vůbec se nedostal tam, kam jsem chtěl. Alespoň se mi snad podařilo nastínit, jak funguje Betfair a proč je tento druh "sázení” tak zábavný. Jste obchodník - fotbalový zápas je vaše obchodní příležitost, při které kurzy letí dolů a nahoru a vy můžete "víru” v konec utkání náležitě zpeněžit, a to několikrát, před koncem zápasu. Nebo jen tak sedíte a je vám to jedno, protože už máte vyděláno. A nebo prohrajete, ale snažíte se eliminovat ztrátu, abyste v příštím zápase zase vydělali.

Pokud vás Betfair zaujal, zaregistrujte se zde a získejte první sázku 20€ bez rizika (pokud prohrajete, Betfair Vám až 20€ vrátí).

Hodně štěstí všem!

Autor: Betfair

Komentáře (169)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vraj PR clanok

Je to bohapusta reklama

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Buďte rádi, že se v dnešní době najdou vůbec sponzoři, díky kterým tenhle perfektní web existuje Dokud mě to nikdo nebude nutit číst, tak to bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

web existuje vdaka uzivatelom ktori ho navstevuju, cely vztah je teda symbioza, neprehanajte to ze mame byt vdacni ze vobec existuje

Takato reklama je na prilepsenie a zvysenie zisku.

(nemam samozrejme konkretne cisla ale myslim si ze EF by v pohode prezil aj bez takychto pr)

Reagovat
Darren Fletcher

ak je aj v tvojom zivote cielom iba "prezit", budiz. my ostatni, vratane EF, chceme napredovat, byt lepsi, vacsi, uspesnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale toto pravdepodobne pojde na vyplatu zisku majitela, neinvestuje sa to do dalsieo rozvoja..

Tiez ti to pride ako tak super napad aj ked tu ta reklama spati a jedinym efektom bude len to, ze si majitel nabali vrecka o trochu viac?

(opakujem nemam konkretne cisla, len odhadujem podla toho ako funguje net biznis)

Reagovat
Darren Fletcher

okej, ale nemozes mu to mat za zle, preco by si nechcel, resp. nemal chciet zarobit? a takisto aj to je nepodlozene, ze z toho web nic nebude mat. co ak to ide do vyplatneho balika celkovo? alebo polovica z toho na externistu dalsieho, ktory bude pisat dalsie clanky, napr. priamo z talianska? EF fakt neotravuje mnozstvom reklam a aj to malo co tu je skritizujes, ved neries. takisto nemusis klikat a citat, pod tymto clankom mas milion inych futbalovych. zi a nechaj zit

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak mi hod vase konkretne cisla a nebudem musiet tipovat

Reagovat
PJ

Zaprvý je neznam, zadruhý i kdybych je znal, určitě je budu vytrubovat do diskuse A hlavně je to úplně jedno, jestli peníze za tenhle konkrétní článek jdou na zaplacení nákladů, nebo jestli je to zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

mne je to jasne, preto som tam dal smajl

A ci to ide na priame naklady z prevadzky alebo napr. na osmu jachtu pre siestu milenku jedno nie je

Reagovat
PJ

Když budeš hledat práci a budou ti někde nabízet plat 1000€, řekneš jim "díky, ale mě stačí 800, víc nepotřebuju"? Nebo vezmeš 1000 a budeš rád, že si můžeš žít na vyšší úrovni? Tady je to to samý. Pokud reklama nebude odrazovat návštěvníky (a ve výsledku tak snižovat budoucí příjmy), tak se bude brát, i kdyby měla bejt na osmou jachtu pro šestou milenku (což je samozřejmě úplně mimo, protože i když čísla neznam, tak nějaký závratný zisky EF stoprocentně nemá).

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale kravina to co si napsal

Reagovat
PJ

co prosim?

Reagovat
Tomanatura

Tady to je samej mirek dusin, ktery nadava, ze nema bmw a ze se tu spatne zije, ale kdyz jde fozbalista za vyssim platem, tak je to money-grabbing whore... S opravdovym zivotem nema jeste nic spolecmeho, ale rozumu plnou prdel.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak je fakt, že hlavní zpráva na půl dne by to být nemusela...

Reagovat
PJ

půl dne?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak je to hlavní zprávou už dvě a půl hodiny a to v hlavním čase, obrazně řečeno ''půl dne'', samozřejmě, že vzhledem k celým 24 hodinám je to zanedbatelná doba...

Reagovat
Talker

Někdo vybudoval tento web, investoval do něj hromadu času a peněz. Nechápu, proč by neměl dostat novoroční bonus za reklamu.

Proboha, nebuďte socani, pokud vás článek nezajímá, tak ho prostě neotvírejte. Když je někdo ochotný zaplatit, tak proč to nevzít? Pokud je to jeden článek za 3 měsíce. Chápal bych tuhle reakci, kdyby tu byl takový článek den co den, pamatuju si na 2 takové.

Reagovat
smazaný uživatel

to ked cloveku vadi a otravuje ho reklama, hned je socialista?

Reagovat
exse

To byla vynikající hláška, škoda že se nedostala do hlášek roku.

Reagovat
smazaný uživatel

smůla no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

kua co mi to nikto nenominuval

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože

Reagovat
Milan.B

Posledna veta to cele vysvetluje.... REKLAMA

Reagovat
PJ

nekecej, fakt?

Reagovat
Milan.B

nebud ironicky....

Reagovat
PJ

No tobě to vysvětluje poslední věta, mě je to jasný už z prvního slova

Reagovat
Milan.B

precital som si len tu poslednu vetu.......

Reagovat
smazaný uživatel

Sem myslel že tohle web o fotbale a ne o sázení a ještě ty trapné kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo tě někdy, že i fotbalový web musí z něčeho žít?

Reagovat
smazaný uživatel

No však žije beztak mají nějaké přízpěvky a sponzory jenm zato že píšou články atd a ted nemám na mysli tyhle trapné reklamy

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš. Mají sponzory. Třeba nějakou sázkovu. A ta si občas kromě banneru poručí nějaký ten PR článek. Nebo myslíš, že sponzoři rozdávají prachy jen tak? A příspěvky...od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ale beztak něco dostávají je to nejznámější server o fotbale v česku a asi aji ne slovensku takže peněz mají určitě dost Jo a jak si jako muže sponzor poručit ? Snad mají smlouvu ne ? A jestli do ní je zahrnuté aji tohle tak je to smouva na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na hovno? Tak přece sponzor nastaví smlouvu tak, aby byla výhodná pro něj, ne? Proč by jinak dával někomu peníze, kdyby z toho nic neměl. A že je to nejznámější web o fotbale? Může být. To ale hovno znamená. V médiích prachy nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou by ses divil jaké Samozřejmě že si sponzor staví smlouvu tak aby bylo výhodná pro něj ale však eurofotbal taky nemusí podepsat každou blbost taky má právo nějak reagovat a ne podepsat první smlouvu kterou dostane na stůl Pěkně mě štvou tyhle články a jak vidím nejsem sám

Reagovat
smazaný uživatel

Mediální sféra prochází výraznou krizí. Krachují časopisy, deníky, weby...i renomované mají problémy. Prostor pro inzerci se prodává stále hůř a hůř. Spousta kvalitních novinářů je bez práce, mraky ostatních novinářů je bez práce. A ty tu budeš vyčítat EF, že vydá jednou za uherský rok PR článek .

Reagovat
smazaný uživatel

Však proč bych nemohl ? Mě taky každý vyčíta každou blbost kterou udělám tak si chci taky rejpnout

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že vydání placeného PR článku není blbost, ale snaha přežít .

Reagovat
exse

Další totální blbostí?

Reagovat
patas92

je rozdíl dělat (psát) blbosti několikrát denně nebo jednou za uherský rok

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň (nebo ne), ale jsi idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
Talker

Nechci kritizovat, ale jestli je tady 3000 unikátních vstupů na stránky denně, tak je to úspěch. To i na stadion v Jablonci ti přijde více lidí.

eurofotbal na 99% neprodělává, ale rozhodně bych nečekal, že to bude nějaký zlatý důl.

Reagovat
PJ

Denní průměr je kolem 34 tisíc unikátních návštěv

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná návštěvnost. Ale řekl bych, že prodejnost inzertního prostoru stěžuje fakt, že to je jednostranně zaměřený web.

Reagovat
PJ

Do toho vůbec nevidim, takže nevim, ale napadá mě i pohled z druhý strany - jednostranně zaměřenej obsah znamená jasnou cílovou skupinu, což zase naopak může znamenat usnadnění prodeje. Je jasný že výrobce hraček asi nebude mít moc velkej zájem o inzerci tady, naopak výrobce sportovního oblečení bude mít větší zájem inzerovat tady než třeba na obecnym zpravodajskym portálu. Těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme kvůli mrzké prodejnosti inzerce přišli na buben . Tedy hlavně kvůli tomu.

Reagovat
domingo

Ja si myslim, ze nejvetsi zajem inzerovat tady by meli tvurci novych filmu :)

Reagovat
PJ

Reagovat
PJ

co to meleš?

Reagovat
exse

To nevíš že EF má sponzory, který vám dávaj miliony?

Reagovat
smazaný uživatel

A nejspíš Forresta Gumpa, který sponzoruje kdeco a nic za toho nechce, protože stejnak nic nepotřebuje a navíc jablka mu vynáší.

Reagovat
exse

Jen jestli ho EF neodmítli s tím jak se sponzoři perou o to aby jim mohli dát prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Poslali ho do hajzlu, protože hrál americký fotbal a ne "soccer".

Reagovat
exse

Já bych ho poslal do prdele i za soccer

Reagovat
PJ

Reagovat
exse

Ty vole, chlapče ty až dospěješ a dostaneš se do reálného světa, tak se budeš hodně divit, jak věci fungují

Reagovat
smazaný uživatel

Občas mám pocit, že jste veřejnoprávné médium .

Reagovat
kalla

"Hodně štěstí všem!" ???

Reagovat
smazaný uživatel

To jedno z málo médií, které pr články označuji. To 80% obsahu většiny médií označeno není.

Reagovat
exse

Já právě neznám nějaký portál, kde by označeny nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že my jsme to neoznačovali. Ale dalo se to snadno poznat .

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, mnohi tu remcaju proti stavkovaniu, pritom futbalovy web je s nim prepojeny nepriamo aj inak nez len sponzorsky. Ja taktiez rad stavkujem, snazim sa to udrzat na uzde, a niekedy mito da i pekny balik (jasne aj nieco prehram). Beriem to ako zabavu a nie ako moznost zbohatnutia. Niekto investuje do fajcenia nemalu sumu, niekto do alkoholu, niekto i do zenskych, do diaboslkych automatov , kazdy mame nejaku nerest. A bez PR clankov by som casto ani nevedel, kde su ake bonusy. Clanok dobry, forma trochu okata, ale svoj ucel to splnilo

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
domingo

Tady zas bude moralistu, kteri si mysli, ze je vsechno zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by udělat morálkovou sbíru na EF, aby tu nebyly PR články.

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím že je všechno zadarmo

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
gnusak

Tak to až budeš bydlet sám zkus říct elektrárně, plynárně a případně tomu, kdo ti bude pronajímat byt. GL.

Reagovat
exse

To jsou prostě lidi, kteří nemají moc představu jak internet funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

A brambory rostou v policích supermarketů

Reagovat
smazaný uživatel

Se spíš divím, že tu nejsou prodané přímo reklamí prostory..

Reagovat
exse

Nejsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se nad tím pozastavil.

Reagovat
exse

Ale je to hezký příklad toho, jak většina lidí začíná být imunní vůči bannerům a míra prokliků neustále klesá, což má negativní dopad na internetový business.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...tak z tohoto pohledu jsem se na to nedíval . Zvyšování internetové gramotnosti přivádí média na buben . Možná by neškodilo odprásknout pár ajťáků a podpálit fakultu informačních technologií.

Reagovat
PJ

ale jo, dobrý, to máme tu reklamu dobře umístěnou, že neni ani vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu, všiml jsem si jich až teď Njn, nějak to ignoruju asi jako reklamy v TV přepínám a podél silnice po bilboardech taky nečumim

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tady je zase smrkáčů, který ještě dostávají kapesný od rodičů a myslí si, že všechno bude zadarmo. Smiřte se s tim, že bez reklamy to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

já nedostávám od rodiču nic a peněz mám dost

Reagovat
exse

Si bereš z jejich peněženek sám jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne si vydělávám sám rodiče nepotřebuju je mi 17 chodím na střední a o vikendech na brigády a občas hraju street basket o prachy. Mám asi 6000 kč měsíčně , někdy víc někdy mín a myslím si žeje to dost

Reagovat
exse

Je to hezký, ale hovno tomu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Bez rodičů bys se 6 tisíci nevyžil ani týden

Reagovat
smazaný uživatel

*pokud teda nejsi z Ostravy, Mostu nebo tak někde..

Reagovat
smazaný uživatel

jsem z Ostravice 30 km od Ostravy ale ted bydlím ve frýdku

Reagovat
domingo

1500 na tyden se da, pokud to jsou vylozene prachy pro tvoji vlastni potrebu a pokud jses v tomhle pankac.. akorat jednou tolik das za byt, inkaso a mobil..

Reagovat
smazaný uživatel

1500 na týden se dá, pokud máš vlastní byt, nejsi trošku alkoholik, nevoláš, nemáš net, nepoužíváš elektroniku apod.

Reagovat
božský John

Takže vlastně neexistuješ, tak trochu

Nebo seš třeba jelen, ten by s tim vystačil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kterej jelen..

Reagovat
božský John

No, ten čutálista asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo by pro toho jelena být nějaký blízký napajedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec.

Reagovat
božský John

A motorest !

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsme ale zase u tý Ostravy a Mostu, no..

Reagovat
božský John

No, on to je jinymi slovy takovej krmelec...

Reagovat
smazaný uživatel

A jíst musíš cizrnu, pampelišky, jáhle, bobule, kořinky a pytlačit sídlištní divoké králíky.

Reagovat
domingo

Zeres rohliky, kouris tabak a pijes vino no, tos nikdy nebyl na vejsce?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem na intru, ale nikdy sem neměl 1500 na týden.. S tim bych nevyžil už tak od čtrnácti

Reagovat
božský John

Trošku hogo fogo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Od čtrnácti asi přehánim, to sem asi ještě tolik nepotřeboval, ale teď? Zaplatíš nájem, kterej neseženeš levnějš, než za 8 tisíc a jsi na celej měsíc v zadku s těmi 6 tisíci, co bys měl mít na měsíc..

Reagovat
božský John

To je fakt no

Musel bys hrat street častějc no ....no i když Ty se svoji vejškou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam tak mohl bejt jako stolička na smeče..

Reagovat
božský John

Nebo bys moh těm vysokejm podbihat mezi nohama děda těmhle malejm lidem řika, že jsou vycvičeny pro boj ve vysoky trávě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To měl děda pravdu.. Možná proto mě tak přitahují rákosnice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

ooooch <3 (snad sem nechodí Míša)

Reagovat
smazaný uživatel

Tyron Borges.

Reagovat
domingo

Ja mival i sedm stovek na tyden.. v lete ti to staci, za jidlo doted dam tak dve kila tydne, zdaleka nejvic prachu dam za vlak.. (kdyz teda nepocitam alkoholy)

Reagovat
smazaný uživatel

(když teda nepočítáš ten absolutně největší výdaj )

Reagovat
twerp

dvě kila za týden jídlo? To bych měl tak na dva dny a to nijak nežeru ani neutrácím.

Reagovat
smazaný uživatel

byvas asi este u maminky ze ?

Reagovat
domingo

Tehdy jo, ted uz ne a vydaje mam logicky vyssi, zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pronájem levný , bydlím u bratrance v jeho bytu , je mu 24 a trochu na mě dohlíží neutrácím skoro vůbec jen za jídlo pití a trávu která tvoří největší výdaje ale zase nerozdíl od většiny z vás vůbec nechlastám

Reagovat
smazaný uživatel

200 kc na jidlo? 30 korun na den? vzdyt za to si nekopis ani rohliky a salat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rum, paštika, kofola, rohlíky a když se poštěstilo tak značkový tabák do vodnice. Pravidelná strava vysokoškoláka.

Reagovat
Talker

Jo, ono to jde, přežil jsem 3 týdny při cca 500kč, s tím, že jsem kuřák, cca půl krabky-krabka na den (aspon, že tady je kuřivo cca 20-30kč). Ale je to peklo, člověk přemýšlí, jestli utratí prachy za bus nebo půjde půl hodiny pěšky. A nejhorší je to, když dochází prachy a máš posledních 30kč a přemýšlíš, jestli si koupíš krabku nebo jídlo... Já se vždycky rozhodl pro kuřivo.

Reagovat
božský John

A chtěl jsi podávat trestní oznámení na Kilyho. Z tech šesti bys nezaplatil ani pulku pravnika na 5 minut

Reagovat
PJ

ne na Kilyho, na mě, ještě teď z toho mam noční můry

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdyby si jako žalobce vzal advokáta ex offo, viď ?

Reagovat
božský John

To se nedivim

KDyž jsem to čet, tak jsem si řikal, že bych nechtěl bejt v tvý kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

bych nepotřebocal pravníka

Reagovat
RealC.F.

6 tisíc jsou 2x pátek večer, 2x sobota večer - ideální rozpočet v měsící na víkendy

Reagovat
smazaný uživatel

"Zadarmo" promo, jo tak to je vono

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je zase keců pokud Vám tu vadí reklama, tak Vám nikdo nebrání stát se mecenášem eurofotbalu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Kde je Bennes?

Reagovat
REPLIKATOR

Jak prodělat s [jakákoliv sázkovka] na fotbalém sázení...

Reagovat
exse

Berfair je burza, ne sázkovka, takže jim vůbec nevadí když lidi vyhrávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nutil vas nekdo kliknout na teto clanek? Ne!

Byli jste predem upozorneni, ze je to PR clanek (reklama)? Byli!

Tak tady prestante textove onanovat pls

Reagovat
božský John

100. pro Jiskru Mšeno

Reagovat
smazaný uživatel

"

Já sám jsem na Betfairu v plusu asi 1.800€ (minus vklad 400€), ale vybudování tohoto "kapitálu” mi trvalo asi rok, protože zásadně sázím jen na zápasy, na které se dívám. A těch není nijak moc, většinou fotbal, když hraje Viktoria Plzeň v evropských soutěžích, nebo tenis, když hraje někdo z našich. Řeknu Vám něco o svých taktikách, ale je mi jasné, že profesionální sázkaři se jim vysmějí a možná i amatéři. "

Kto to pisal? je to trochu dementne napisana reklama, mohol sa aspon dotycny autor podpisat ked to uz pisal. takto to vyznieva divne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem plusovej na Betfairu. Hlavně si myslím, že jnápad té burzy je super Vydělal jsem nějaké peníze i díky analýzám na Betmakeru. Jejich tipy sem ale sazel na Bet365, podle mě super sázkovka

Reagovat
Darren Fletcher

ja som dal prvykrat za zivot tiket za sto eur, pred apn na slonov, celkova vyhra 260.

Reagovat
smazaný uživatel

Jej, to je zas kecu od lidi, kteri tomu vubec nerozumi. Zkuste si nekdy vytvorit vlastni web a uvidite, ze ty penize se nehrnou do kapes jen tak. Ja si zkousim rozjet magazin o Arsenalu na www.arsenalfans.cz a opravdu to neni snadne.

Osobne podobne clanky preziju. Je predem dano najevo, ze se jedna o reklamu a navic se zde podobne clanky neobjevuji casto (tohle je prvni, ktery jsem zaznamenal). Na ostatnich webech, ktere navstevuje, je reklam mnohem vic a ani o nich nemusite vedet, tak si nechte tyhle kecy a budte radi za to, co redakce eurofotbal.cz dela pro nas, pro fanousky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze ti to nepojde ked mas tak 4 navstevy denne

EF je na 34 000 unikatnych IP denne, to absolutne nemozes porovnavat s tvojou sranda parodiou na web

Reagovat
smazaný uživatel

Komiku, kdyz netusis jake mam zkusenosti s weby, tak se radsi neozyvej

Reagovat
smazaný uživatel

nj ani ma to nezaujima. Ale ozyvat sa budem.

Reagovat
gnusak

Abych se zorientoval: Bennes je místní kretén, že? Každej web takového má. Asi existuje něco jako centrála kreténů a každýho někam přidělí.

Reagovat
PJ

jen mi občas přijde, že tady se centrále roztrh pytel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady někteří tak strašně bečí?

Reklamní bannery jsou vlevo i vpravo a když tu bude článek, co mě nezajímá, tak si ho nepřečtu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jsem nepochopil, ze kdyz to pise nekdo v prvni osobe, tak se ani nepodepise, ani nerekne kdo je. Nebo aspon prezdivka cokoliv, takhle to vypada fakt dementne.

Reagovat
smazaný uživatel

aby na nej nekdo piczoval?

Reagovat
Losinho

Autor: Betfair

Stačí jen pořádně číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to videl, ale nejak si pod tim nedovedu predstavit kdo to je. Jestli nejakej typek co tam pracuje, nebo co.

Reagovat
Losinho

Nejspíš jo.

Reagovat
Shevchenko

On to tak asi nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by vám řekl že +1800 éček je amatérismus.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ebola tohoto webu

Reagovat
smazaný uživatel

To je na me moc slozite,moc premysleni :oD

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste místo nářků nad zlou reklamou, raději uvedli vlastní zkušenosti se sázkovou burzou. Já tam nesázim, takže bych rád viděl víc názorů, protože to prohlášení ve stylu "sázej tady, udrž nervy a budeš v plusu" mi příjde trošku ujetý. Něco jako když jsou na TP reklamy, ať sázim na tenis, protože na tom sázkaři VYDĚLÁVAJÍ nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouším to tam asi 3 měsíce.

Problém je v tom, pohyb kurzu přináší malý zisk. Někdy něco ujede a ztráta je obrovská. Prostě zisk je vždy úměrný riziku.

To, že můžete vyhrát, ať zápas dopadne jak chce, je pravda. Ale vtip je v tom, že se vám musí podařit sázky umístit. A to v jednom časovém okamžiku není možné, musíte počkat, až se kurs pohne správným směrem. A on se někdy nepohne.

Už tam na to kašlu, použiji to možná k normálnímu sázení. Kurzy jsou tam asi lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za postřehy. Možná nejhodnotnější příspěvek pod článkem. Ty ubrečený klauni nad náma se snad poučí.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze na bf to vo velkom mastia hlavne konickari.. Inak mas pravdu co sa tyka pohybov pocas zapasu, tie pohyby kurzov sa daju obchodovat pred zapasom, velky vklad - maly pohyb kurzu

Reagovat
FORZAMILAN

NA FOTBALOVÉM SÁZENÍ SE NEDÁ VYDĚLAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele