Já psychologa nepotřebuji, tvrdí Sneijder

09.11.2007, 17:54
Aktuality
Realizační tým Realu Madrid má ode dneška o jednoho člena více. Vedení Bílého baletu si najalo psychologa Kerryho Spackmana, což se vůbec nelíbí například záložníkovi Wesleymu Sneijderovi...

Spackman má ve světě sportu velké jméno, které si udělal především spoluprácí s úřadujícím vicemistrem světa formule jedna Lewisem Hamiltonem. Podle listu As by měl naučit především mladé hráče, mezi něž patří například Robinho, Sneijder nebo Arjen Robben, zvládat stres a usnadnit tak cestu za obhajobou mistrovského titulu.

"Cítím se skvěle a jeho nepotřebuji. Ve skutečnosti se skvěle cítí celý tým. Nevím, jestli je to pravda nebo ne, ale pokud ano, tak já žádného psychologa nepotřebuji," reagoval Sneijder na novinku ohledně příchodu Spackmana.

Sneijderovi se skvěle vydařil vstup do sezony a v úvodních zápasech byl klíčovou postavou Realu Madrid. Poté ovšem nabrala křivka jeho výkonů sestupnou tendenci a nizozemský záložník dokonce vypadl ze základní sestavy.

"Na začátku sezony jsem hrál vlevo, ale měl jsem také volnost hrát za Raulem a Ruudem. Poté jsem byl přesunut vpravo nebo do středu, což mi příliš nesedělo," hledá důvody poklesu formy Sneijder.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*sdg

super hracik

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Poleno

Real je good.....ale Barca je lepsi

Reagovat
HOST*

vesli snajder je celkom dobry harc

Reagovat
smazaný uživatel

Psycholog asi nie, ale psychiater pre Diarru urcite ano.

Reagovat
HOST*

psychiatra pro raule tu opici

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec něco takového můžeš napsat ty tragéde. Sám by jsi jej zřejmě potřeboval.

Reagovat
HOST*

když ses to snažil napsat spisovněa okořenil jsi to i tím "jej" tak bys mohl vědět, že se nepíše "by jsi" ale bys

Reagovat
HOST*Joe

Sám si a na jiné svádíš

Reagovat
HOST*

jj, tu penaltu proti francouzum mu nikdy nezapomenu

Reagovat
HOST*mimo

Je skvelej hráč.

Reagovat
HOST*

messi je nejlepsi

Reagovat
HOST*

Ale v cem?

Reagovat
HOST*

Real je nejlepsi barcelona je 2 jeeeeeeeeee

Reagovat
HOST*

Raul neni opice ty kryple blbej

Reagovat
smazaný uživatel

No, já myslím, že vedení ví, co dělá. Po tom galaprasepředstavení v Seville se jim vůbec nedivím. Těžce to psychicky nezvládali

PS: doufám, že k podobnýmu kroku přistoupí i ve Spartě, páč naši hráči jsou na tom s nervama naprosto podobně ...

Reagovat
HOST*Poleno

Opicka raul ji banany A Ramos mu je loupe

Reagovat
HOST*Joe

Nevím že by se tě někdo ptal na to jak to chodí u tebe doma. Vídím že si potřebuješ hodně zvedat sebevědomí. Zřejmě si nasratý, že tu přezdívku nemáš jen tak... Nj opět si ji potvrdil, že myšlením si tak na téhle úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Poleno:seš opravdu vtipnej..

Reagovat
HOST*

Na včerejší trénink Realu Madrid nevzpomíná v dobrém obránce Pepe. Pustil se totiž do strkanice se spoluhráčem Balboou, který mu tvrdým direktem způsobil krvavé zranění v obličeji.Někteří hráči Realu psychologa potřebujou..

Reagovat
smazaný uživatel

Psychologa by potřeboval spíše Ramos, Guti nebo Diarra. Doufám, že už ho mají, snad je i zájmem Realu zamezit zákeřným faulům ve španělské lize.

Reagovat
HOST*

Žádnýho psychologa nepotřebujou.Musejí se naučit čelit tlaku.REAL 4EVER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele