Italy v březnových zápasech povede kouč jednadvacítky Di Biagio

05.02.2018, 14:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
ttopi

Klopp brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Taliansko by bol momentalne idealny iba Allegri alebo Sarri. Di Biagio trenoval U21, ktore vdaka rozhodcom postupilo kade-tade, ale talent v nich nezuzitkoval. V A-cku teraz totalne vyhori, pretoze talenty nebude vediet zapracovat do A-cka a chce to velku obmenu kadra. Sice taky Sarri velmi nemeni zostavu, lebo v Neapole ani nema kvalitnu lavicku, ale Talianskej repre. by vtiskol velky smrnc ofenzivneho futbalu, ktory by im podla mna pomohol aj obmenit generaciu za mladsiu. Allegri by skor hral profesorsky, skusene a po menej by vyuzival mlade talenty.

Reagovat
Pipo123

Sarri by repre nic nedal, skor by sa mi páčil Spaleti alebo Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

inzaghi?? nech nauci brata co je ofsajd, lebo i jeho brat trenuje a pritom to bol kral ofsajdu, ktory inteligentny nikdy nebol a simone daleko neutekal, sarri by hral ofenzivny futbal a to je sto krat lepsie ako beton style. Spaletti kam pride tam to casom spacka to by bola Talianska repre. na urovni Ceska

Reagovat
olis

ano, Sarri ktory potrebuje pracovat s hracom na treningoch niekedy aj pol roka aby mu dal sancu by bol pre repre idealny trener

Reagovat
pistacik11

To isté aj Allegri

Reagovat
atlee

Don Carlo by bol fajn, ale aspoň podľa jeho vlastných vyjadrení by teraz o to nestál

Reagovat
smazaný uživatel

Italy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PISTOLERO

Vemte si Stramu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele