Italové a Nizozemci navštívili Osvětim

06.06.2012, 16:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Svaz si však vysloužil kritiku Ústřední rady Židů v Německu, které se nelíbilo, že do Osvětimi nepřijel kompletní národní tým.

Reagovat
smazaný uživatel

cca rok zpátky jsme tam byli a dodnes se mi hnusí pohled na dva nagelované frajery, kterak se fotili u spalovací pece s úsměvem od ucha k uchu .. někteří lidé by se měli vrátit na strom ... jinak od němců ostuda, že něpřijeli komplet ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
goodbay

spíš krom Lahma přijeli, dost možná, příbuzný osvětimských(válečných) obětí. Klose, Podolski - Poláci a Low - žid...Vypadá to, jako by to pravý němce vůbec nezajímalo a taky nezajímá. Hitlera tam sice neoslavují, ale den osvobození od fašismu, či něco podobného, vůbec neoslavují.

Reagovat
smazaný uživatel

Němci se spíše snaží tohle přehlížet a dělají, že se jich Hitler a Holokaust netýká ... A nechcou o tom ani moc mluvit němečtí učitelé na jistých Vysokých školách ..

Reagovat
smazaný uživatel

Němcům je už od kolébky vtloukáno do hlavy, že nesou vinu za válku a pořád se jim vštěpuje, že musí být tolerantnější a tolerantnější. Německo se snaží pořád vycházet všem vstříc a pořád se jen snaží ukazovat, jak vítají všechny možné kultury. Zvou si k sobě miliony muslimů a kdoví čeho ještě. Ale někomu to prostě pořád nestačí, pořád někdo bude vytahovat minulost a problematiku, která naprostou většinu těch hráčů zhola nezajímá. Ani se nedivím, nevím, proč by to ty Khediry mělo zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

Němci jsou na pokoru moc hrdý národ, to se o nich taky již nějakou dobu ví ..

Reagovat
smazaný uživatel

To od Nizozemců sedí, že navštívili Robben Island

Reagovat
smazaný uživatel

Pouhý ar jen Robbenova ostrova Oranžští zhlédli a již srdce jejich smutkem velikým se naplnila...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele