INZAGHI: S AC AŽ DO KONCE

29.03.2007, 19:57
Aktuality
Filippo Inzaghi má ve svých 33 letech jasno, kde by rád ukončil svou profesionální kariéru. Zkušený útočník se již nehodlá nikam stěhovat a během posledního zápasu na sobě chce mít červenočerný dres milánského AC...

"Nikdy jsem neměl nějaké negativní myšlenky. Vztah s Milánem je to poslední, v čem by mohl být problém, protože mezi námi je něco zvláštního," prohlásil Inzaghi.

33letý fotbalista letos trochu zůstává za očekáváním. Na svém kontě má pouhé dvě ligové branky a v tomto ohledu ho již předstihla i zimní posila Ronaldo. Právě kvůli němu měl údajně Inzaghi ze San Sira odejít, podle některých informací si totiž tito dva nepadli příliš do oka.

"Góly a vítězství jsou unikátní a není to něco, co by se dalo vymazat. Stále mi věří klub, trenér i fanoušci. Opravdu doufám, že zde budu pokračovat až do konce kariéry," dodává Inzaghi na téma své další budoucnosti.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

grazai superpippo

Reagovat
HOST*Márty

píípooo...mazák...

Reagovat
HOST*rbettega

POřád ještě nejlepší útočník AC, v champion league ještě ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc, jinde by tolik peněz nedostal...

Reagovat
sansiro

Forza Superpippo Inzaghi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele