INZAGHI ODMÍTL NEW YORK

24.07.2007, 22:00
Aktuality
Americká Major League Soccer do svých řad lákala dalšího zkušeného fotbalistu. Hitem číslo jedna je za mořem David Beckham, dalším lákadlem pro diváky se měl stát Filippo Inzaghi. Útočník AC Milán je však svému klubu věrný již několik let a tak tomu bude i nadále...

"Obdržel jsem velice zajímavou nabídku od New Yorku. Je to úžasné město, v němž žije spousta Italů. Vedle toho bych mohl vyzvat Davida Beckhama a jeho LA Galaxy a oni by mě za to zahrnuli zlatem. Nemám ale jakékoliv pochybnosti. Svou kariéru ukončím v milánském dresu, který se pro mě stal druhou kůží," prohlásil "SuperPippo".

"Oblékat tento dres je ctí a jistou výsadou. Adriano Galliani mě hodně chtěl už za dob mého působení v Juventusu a vždycky mě bránil a pomáhal. Klub se ke mně chová velice hezky," pochvaluje si Inzaghi.

MLS v těchto dnech láká ještě jednu hvězdu italského fotbalu, nabídky od amerických klubů v těchto dnech zvažuje trenér Fabio Capello.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Barry

No jo město New York plné Italů ale jakých samých mafiánů ze Sicílie že Pipo

Reagovat
HOST*

italové jsou všude

Reagovat
HOST*Manu

je verny, dobre dela, ja bych do te ameriky nesel,leda se zahrabat a nahrabat love, jinak nic..

Reagovat
HOST*Barry

Ale co je to srdcař a je to dobře že zůstane ale nadruhou stranu ten odchod Davida neodsuzuje je to pro jeho marketingové kroky jen dobře sice fotbalovostí to si sice pohoršil ale on je celebrita a v L.A. mu to tím padém jěště víc prospěje.zahraje si i v nějakém filmu...a jinak je to pan fotbalista dokazoval to i tedka a kdo rekne ze ne tak nerozumi fotbalu a není objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

no momentálně je to spíš ta celebrita než fotbalista

Reagovat
HOST*Barry

No a kdo táhl Real v poslední době svou hrou?????

Reagovat
smazaný uživatel

výkrik do tmy..

Reagovat
smazaný uživatel

CAMP3ONES

Reagovat
smazaný uživatel

A chudák Beckham nemůže prodávat v Kalifornii svý kopačky, páč sou z klokaní kůže Vtip je v tom, že v Austrálii je střílí jako škodnou a pár ekoteroristů zase bude dělat tlaky...

Reagovat
HOST*

ty klokani jsou míň škodlivý než ty

Reagovat
HOST*inzaghi

KING

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele