Interní porušení pravidel: Brabec, Coufal a Kuchta byli vyřazeni z reprezentace

19.11.2023, 12:17, aktualizováno 19.11.2023, 18:05
Aktuality
Vladimír Coufal (© AFP)

Obránci Jakub Brabec s Vladimírem Coufalem a útočník Jan Kuchta v noci zásadním způsobem porušili interní pravidla české fotbalové reprezentace a před pondělním závěrečným zápasem kvalifikační skupiny o postup na mistrovství Evropy proti Moldavsku v Olomouci museli opustit mužstvo. Národní tým o tom informoval na sociální síti X.

Trojice navštívila v hanácké metropoli noční klub, kde popíjela alkohol a vydržela až do ranních hodin. Jako první o tom informoval deník Sport. Podle reprezentačního manažera Tomáše Pešíra se hráči omluvili, své jednání vysvětlit nedokázali. Trenér Jaroslav Šilhavý označil chování tria za velké zklamání, věří ale, že to neovlivní přípravu na utkání.

Český tým se během soboty přesunul přes Ostravu do dějiště utkání Olomouce z Varšavy, kde v pátek remizoval 1:1 s Polskem. Mužstvo zůstalo ve své skupině na postupovém druhém místě a k účasti na šampionátu v příštím roce mu stačí s Moldavskem remizovat. Brabec, Coufal i Kuchta nastoupili v Polsku v základní sestavě.

Šilhavého svěřenci měli po přesunu do Olomouce volnější program a regenerovali. Trojice zkušených hráčů Brabec, Coufal a Kuchta ale večer vyrazila do nočního klubu Belmondo, což deník Sport doložil v článku fotografiemi. Na nich je mimo jiné i člen výkonného výboru FAČR a trenér futsalového národního mužstva Tomáš Neumann. Podle deníku trojici hráčů doprovázel také bývalý reprezentant a nyní obránce Sigmy Olomouc Filip Novák.

Vedení reprezentace řešilo kauzu celé dopoledne. "Sešli jsme se jako nejužší vedení, to znamená s trenéry. Řešili jsme, jak situaci posuneme dál. Následně jsme si zavolali všechny tři hráče a sdělili jim naše rozhodnutí. Hráči to přijali, omluvili se a pak jsme věc komunikovali směrem k celému týmu," řekl na tiskové konferenci Pešír.

"Není k tomu moc co říct, nechtěl bych se v tom úplně pitvat. Samozřejmě jsme se ptali, kde vznikl ten impulz, že to vůbec kluky napadlo. Konkrétní vysvětlení teď úplně nemáme, ani ho asi nevědí. Je to celé nešťastné," doplnil Pešír.

Chování trojice hráčů odsoudil i předseda FAČR Petr Fousek. "Vzniklá situace je na úrovni reprezentace nepřijatelná. Tím spíš, že nastala před rozhodujícím zápasem o postup na Euro. Rozhodnutí trenéra a manažera jsme společně konzultovali, bylo jednomyslné a podpořil jsem ho. Tým přesto musí v pondělí zvládnout poslední krok k postupu," uvedl Fousek ve vyjádření pro média.

Coufal z West Hamu s Brabcem z Arisu Soluň patří k hlavním oporám národního celku a podle počtu startů jsou druhým a třetím nejzkušenějším hráčem aktuálního výběru trenéra Jaroslava Šilhavého za kapitánem Tomášem Součkem. Sparťan Kuchta zatím nastoupil za reprezentaci k 20 utkáním.

Neumann v prohlášení pro média vyloučil, že by hráče doprovázel nebo se na organizaci jejich akce jakkoliv podílel. "V žádném případě to není pravda. V Olomouci jsem byl na večeři se svou dcerou, která v Olomouci studuje, a s členem výkonného výboru panem Nezvalem a jeho rodinou. Po večeři nás Nezvalovi odvezli do centra Olomouce, kde jsme šli do restaurace s kamarádem a jeho ženou. Poté jsme se s dcerou přesunuli společně do baru, kam dorazili i jmenovaní hráči," uvedl Neumann.

"Byl jsem zde ve svém volném čase s členem mé rodiny. Uvědomuji si, že společná fotka s jedním z hráčů nepůsobí pro veřejnost důvěryhodně, ale sám jsem inicioval odchod hráčů na hotel. Celá situace je souhrou výše uvedených okolností a samozřejmě, že si jako člen výkonného výboru uvědomuji její závažnost," dodal Neumann.

Pešír připustil, že za selhání tria ze své pozice částečně cítí zodpovědnost. "V první řadě chci říct, že to tady nemáme postavené tak, že ve 22 hodin chodíme hráčům zhasínat světlo. Jednoznačně jsou lidi, kteří mají zodpovědnost v týmu. Je to jedno, zda je to ve fotbale, v nároďáku nebo práci. Jsem tady v pozici, že nějakou zodpovědnost nesu," uvedl Pešír.

Šilhavý nyní musí vymyslet, kým zkušené hráče v sestavě nahradí. Zejména Coufal s Brabcem stabilně patřili do zahajovací jedenáctky a v poslední době pravidelně nastupoval i Kuchta. "Samozřejmě komplikace to je, kluci měli hrát. Nicméně věřím tomu, že tu máme dostatek kvalitních hráčů, kteří tyto nahradí," uvedl Šilhavý.

Z mužstva byl už v červnu kvůli údajnému porušení interních týmových pravidel vyřazen také záložník Antonín Barák. V jeho přípravě ale šlo podle všeho o reakci na to, že středopolař Fiorentiny velmi nelibě nesl nezařazení do základní sestavy v březnovém utkání kvalifikace doma s Polskem (3:1).

Prohřešek trojice Brabec, Coufal a Kuchta není první podobnou aférou u české reprezentace. V dubnu 2009 byli z národního mužstva vyřazeni Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Radoslav Kováč, Martin Fenin, Marek Matějovský a Václav Svěrkoš. Ti po domácí porážce 1:2 se Slovenskem, která týmu výrazně snížila šance na postup na mistrovství světa, strávili večer a noc v jedné z pražských restaurací. Podle bulváru na večírku nechyběly placené společnice, to ale hráči rezolutně odmítli a označili zprávy v tisku za lživé. Zároveň se hájili tím, že už to bylo po skončení srazu.

Přísný trest ale následoval i proto, že o dva roky dříve se skupinka v čele s Ujfalušim po prohře rovněž 1:2 s Německem "odreagovávala" se společnicemi v již neexistujícím hotelu Praha na nechvalně proslulém pokoji 433. Tehdy tým dostal pokutu milion korun. Po trestu na jaře 2009 se postupně do mužstva vrátili všichni hráči až na Ujfalušiho, jenž ještě před vyřazením z kádru sám ukončil reprezentační kariéru.

Autor: ČTK

Komentáře (1084)

Přidat komentář
bourbon

Reagovat
Pablos

To už je fakt šaráda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

šílenost, co se s náma děje, bavendo fakt

Reagovat
ACSeRw!n

nice a ta castka taky nesouhlasi

Reagovat
RickNash

jednou zapomeneš smeknout, když na chodbě potkáš Kušníra...

Reagovat
10

chudák Ondra...nemyslíš spíš Pešíra?

Reagovat
RickNash

jojo, těsně vedle

Reagovat
$dolar$

Kusnir byl sympaťák.

Reagovat
Uwe háže buly

jednu sezónu to byl nejlepší pravý bek

Reagovat
Greny

ať se prosím někdo z novinářů zeptá, proč jsou potrestání jen ti co došli na disko

Na tzv večeři jich prý bylo vic

Reagovat
3M

Maj to všichni úplně v píči

Reagovat
Shevchenko

Tak asi stihli večerku.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
icemike

Reagovat
Mass

Je vidět že nejsi ženatej

Reagovat
Lemond Laws

Pokud měli společnou večeři a povolené 3 pivka.. tak je to asi normální. Ale jestli pouze tyhle lobotomové museli jeste pokracovat, tak to asi nema cenu srovnávat s těma co si dali na hotelu pivko a spát ne?

Reagovat
deporpepa

Asi proto že nejsou hloupí a nejdou se nechat vyfotit na párty

Reagovat
Modroočko

Piatkové výsledky a teraz toto, proste niekde vo hviezdach je vpísaný postup Moldavska

Reagovat
PalibrkUros

Aby v případě postupu bylo vůbec s kým hrát :D

Reagovat
doocetung

Čvančaru nikdo nevyfotil protože tozrovna rýsoval na hajzlu

Btw co to je kurva za interní pravidla že si dospělí chlapi nemůžou zajít dva dny před zápasem na pár drinků ? Skautský tábor hadr

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Modroočko

Skôr ide o princíp - že v reprezentácii sa hrá o inú prestíž než v kluboch, tím je spolu len týždeň a na dvojzápas sa treba plne koncentrovať. Navyše ak je taký dôležitý ako teraz. Chodiť na party pred postupovým zápasom, akoby ste Poliakov prevalcovali a boli už tam, je na facku.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
Batigol

Dva dny před nejdůležitějším zápasem za poslední 3 roky ? Navíc ještě po těchhle výkonech kdy na ně mají všichni pifku... Nerozumím tomu moc

Reagovat
Talker

Tak je otázka, co bereš jako "pár drinků" - pod tím si představím jít třeba v 6-8 ven a kolem desátý (nebo před půlnocí) doma, abych byl ráno schopnej jít do práce. Ne dorazit na dýzu a lejt tam do "ranních hodin" (je otázka, co to znamená).

Reagovat
r3

Preco asi?

Reagovat
lajka30

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mass

Jestli si byl někdy na pařbě až do rána tak víš, že sis jen pár drinků nedal. Navíc sportovci nejsou zvyklí, takhle se fyzicky na ty dva dny odděláš.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak jsi prisel na to, ze nejsou zvykli? vzdyt o kuchtovi jde info, ze leje furt

Reagovat
Mass

I když Kuchtu nemusim, tak to bude pomluva.

Reagovat
Neutron

Lenze, ked nie si zvyknuty tak ani zdaleka toho nevypijes ako trenovany a zgrcas sa, po dalsie ti chlapi su mladi, taki vedia zregenerovat ovela rychlejsie ako, ked idu pit chlapi okolo 40 a potom tri dni su spatni

Reagovat
Rezan

neomlouvej je. Jsou to hovada. Je to o zodpovědnosti. Neodvedli zatím svoji práci, ale ani se na ní nekoncentrují. Takový hráče v ten moment fakt nepotřebuješ.

Reagovat
Neutron

Ako jasne je to neprofesionalne hlavne z dovodu, ze postup isty este nemate, ale oni proste maju v pici, to beriem

Reagovat
bartes

někteří lejou první ligu.

Reagovat
okokolo

Reagovat
Y.N.W.A

Až budeš mít někdy pod sebou nějaký lidí, ať už jako zaměstnavatel nebo vedoucí nějakýho týmu, tak se nebudeš ptát jako nějaká lopata v hospodě

Reagovat
BaggioRoberto

Tak meli uz jeden pruser - nezajisteni si postupu uz v predeslych zapasech, proto nemohli jit parit. A jednoduse v sobotu proste nebyli schopni nastoupit k dopolednimu treninku a to by se s nima nemazali ani v klubu.

Reagovat
Rezan

kdyby postoupili a šli se vylejt a poslední zápas Moldavsku darovali, tak by mi to bylo jedno

Reagovat
icemike

Protože tam nejsou na dovolené, reprezentují stát

Reagovat
Neutron

Tu to niektori beru ako ked idete z firmy na nejaky team building

Reagovat
Radin

Přesně a hraje se o těžké prachy. Je to jejich práce. Jestli chtěli mít volno, tak nemají reprezentovat..

Reagovat
janinho

niekedy mam problem rozoznat ci jej to sarkazmus alebo to dotycny myslel vazne... prosim, povedz ze si ten druhy odstavec nemyslel vazne.

Reagovat
Foppy

Čvančara to fotil

Reagovat
raduinho

Jedu,jedu,jedu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
celeb

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rizek

Reagovat
Shottack

Reagovat
OTASi

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
lichna.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vojtech23

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
BaggioRoberto

Nakonec tam nastoupi Silhavy sam s realizacnim tymem.

Reagovat
Neutron

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Selänne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Man__United

Víc k tomu nemám co říct!

Reagovat
Ferda Kokeš

Chlast je slast. Ale zaráží mě na tom akorát to, že nevyrazil celý tým včetně realizáku. Postup ze skupiny smrti na dosah. Výkonnost se blíží ideálu evropské špičky, v týmu je rodinná atmosféra.

Reagovat
hematop

Kokeš je teda daleko lepší slast. Měl by si o tom vědět

Reagovat
Pepe1911

Jedině s chlastem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
hematop

Zfuněl bych se jak pes.

Reagovat
vojtech23

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě štěstí, že se Coufal nevykartoval před gólem Polska

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Neon

Reagovat
Cotton

Reagovat
wwwx

Reagovat
icka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
doocetung

Zkušeně se radši nepouštěl do skluzu , aby nemusel hned ve čtvrtek za starou do Londýna a mohl se jít s chábrama vylít

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Neon

Reagovat
didosh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Čenda

Reagovat
vojtech23

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
STR

Reagovat
Sasha

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Ritchie

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Rezan

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nizzie

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Kucka

Reagovat
kecipep

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
jenage

Reagovat
didosh

Dpč

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Mouser

Reagovat
Manik...

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Shottack

Reagovat
uff

Reagovat
OTASi

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Witcher

Reagovat
icemike

Reagovat
netopier

Reagovat
Foppy

Reagovat
db18

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Greny

ale mohl jim tam ještě někdo dát aspoň do držky

Reagovat
Batigol

no nebylo k tomu moc daleko nějaký opilec zařval smrt Spartě a Kuchtičovi to nebylo úplně po chuti

Reagovat
Greny

A co je pravdy na tom že jich pilo víc ale na disko došli jen ti s největší vydrzi ?

Reagovat
Batigol

To netuším

Reagovat
Talker

To mi přijde jako celkem v pohodě - v hotelovém baru si dát pár drinků a pak to zabalit v 10, za mě v klidu. Ve chvíli, kdy jdeš z hotelu ještě lejt do centra, to je už trošku problém.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to dobré na regeneraci po náročném zápase, když za dva dny hraješ znovu. Přesně tohle od profesionálních sportovců očekávám.

Reagovat
Talker

Hele záleží na tom kontextu - měli volný večer podle všeho, ráno nebyl trenink(?). I profesionální sportovec je člověk a pokud to nepřestřelí a další den funguje na 100%, tak za mě v pohodě.

Pokud měli dobrou náladu, po večeři si dali pár piv na baru, v 10 to ukončili, tak za mě v pohodě. Pokud samozřejmě potom nelili dál na pokoji.

Vždycky jde o nějaký kontext. Ideální by bylo, kdyby po večeři pustili nějakou analýzu zápasu, pak šli spát v 9 večer a ráno vstali a trenovali. Ale zas nemůžeš mít nereálná očekávání.

Reagovat
Greny

Podívej se níž na video na tu dobrou naladu

Reagovat
Talker

Vždyť tohle je právě to, o čem mluvím - to jsou ti, co lili do rána místo toho, aby se na to v 10 vysrali a šli si lehnout.

Reagovat
Mass

Nj to je takový to, když si dáš dva panáky a chytne tě slina.

Reagovat
bartes

jenže oni tam nejsou na chlastačce, ale dá se to přirovnat firemnímu několikadennímu školení, kde do tebe nelijou drinky, ale nějak know-how

Reagovat
fenixLFC

u brabca to z videi vyzeralo skor ako dont know how

Reagovat
Rizek

Reagovat
db18

Reagovat
Kluivert9

Takovej kovanej Slávista by ho v tom podpořil

Reagovat
Talker

Ví někdo, do kolika tam byli?

Reagovat
Mass

Jako slušný lidi šli domu za světla.

Reagovat
Salfovic

Coufal ?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
oli9

Repre totpane v rozkladu. Tím myslím realizační tým, negativní atmosféru a všechno okolo...

Jak víc dokázat že to máš v píči než jít v Olmiku chlastat do rána a fotit se tam s lidma?? A to jakožto oblíbenec Šilhavky Cuf...

Navíc tam nebyli jen hráči ale například člen výkonného výboru Neuman

https://x.com/jakubdvo/status/1726194908766339159?s=20

Prostě Šilhavý, Pěšír musí skončit... Je tam příliš vnitřních problémů...

Reagovat
Greny

To je trenér Futsalistu, ten je kdyžtak nominuje to je pohoda

Reagovat
oli9

Ještě tam byl Filip Novák

Reagovat
Greny

Korunu by tomu dalo :

Trener Šilhavý reaguje na situaci kolem tří vyřazených hráčů a jako náhradu povolal Filipa Nováka ze Sigmy Olomouc.

Reagovat
Mass

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Salfovic

Protože se zná s hráči a stále s nimi udržuje vřelý vztah.

Reagovat
Rezan

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
mrtvej ofsajd

Otevřená vzpoura

Reagovat
fabec1222

Tak on si asi právě myslel, že když je jeho oblíbenec, že může všechno

Reagovat
oli9

Tohle už podle mě byla rezignace na vše okolo... Určitě měli spolu dýchánek kvůli té nezlute v Polsku jak si to chtěl Franco vyrikat... A Šilhavka který neposklada sám větu mu určitě řekl že nebude hrát atd

Reagovat
Strakosha

Proč proboha Pešír?

Reagovat
oli9

protože vystupuje jako arogantní kokot. To jeho jednání s hráčema Čvančarou atd... a také za tuhle situaci zodpovídá

nebo snad myslíš že manažer fotbalové repre je málo ?

Reagovat
Strakosha

Jak přesně zodpovídá za to, že se tři debilové rozhodnou jít chlastat? Má o půlnoci obcházet pokoje?

Reagovat
Sosi

vsak nekdo psal, ze to bezne dela...

Reagovat
Puskas

Třeba zaklepal, nikdo se neozval, tak si myslel, že už dotyčný spí.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Kaspar
Reagovat
naheCZ

Měli zavolat ještě Ujfalušimu, aby šel s nima, ten by je z toho vysekal

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ten dával welcome drinky

Reagovat
Greny

A Limba je pak rozvezl

Reagovat
-R2D2-

Naopak ten zavolal jim.

Reagovat
Miguel19

Beztak tam byl cely tým jenom Souček se Šilhavym si je kourili na hotelu.

Reagovat
3M

Tohle mne baví čím dál víc

Reagovat
Edgewalker

Ale jak znám Jardu, ani absence dvou obránců mu nezabrání hrát na pět vzadu. Vitík místo Brabce a Masopust místo Coufala to jistí

Reagovat
naheCZ

Masopust místo Brabce, Douděra napravo místo Coufala a Provod nalevo.

Reagovat
Greny

Masopusta uprostřed té středové trojice si fakt představit nedokazu

Reagovat
naheCZ

To se tam jen trošku přeskládá, nic co by Šilhavý nevymyslel

Reagovat
fabec1222

Snad normálně 4-2-3-1

Staněk - Douděra, Jurásek, Vitík, Sadílek - Souček, Král - Hložek, Lingr, Černý - Chytil

Reagovat
Kiwi-21

No místo Hložka raději Kušej

Ono se nadává na Krále ale ten když mu to sedne zahraje pořád víc než Hložek v repre

Reagovat
Strakosha

Douděra snad ne,to raději Masopust. Jurásek na stoperu? To je i na typického pseudoexperta,jako si ty už moc

Reagovat
Edgewalker

Masopust na stoperu snad ne Rád bych viděl toho Vitíka. Ale Jarda dost možná ne, tak uvidíme

Reagovat
Greny

Vytáhne eso z rukávu Ziooo

Reagovat
oli9

Já se jen bojím, že Vitika nechá na střídačce a dá tam Stronatiho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
GabrielBatistuta

To čekám

Reagovat
fabec1222

A může donominovat?

Jemelka, Wiesner, Jurečka

Reagovat
PalibrkUros

Byli ve Varně??

Reagovat
oli9

Belmondo

Reagovat
Batigol

Belmondo místo kde chodí nejvíce lidí

Reagovat
Kluivert9

Belmondo, ale Varna by v nadpisech vypadala líp

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Greny

Tam byl Čvančara

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mrtvej ofsajd

Franco zbuzeroval Coufala za tu chybu a ten se nasral a zorganizoval menší fuck off Francovi narozloucenou...a Brabec s Kuchtou do toho šli s nim. Přece si nemohli myslet, že se to utaji.

Reagovat
Puskas

Patrně jim to bylo jedno, že se to provalí.

Reagovat
oli9

Reagovat
Manik...

Reagovat
KnoxXx

pod Francom sa neda dlhodobo existovat v triezvom stave, takze ich chapem

Reagovat
zasranej malíř

No nic, kurz na Moldavce 13,20 jdu to tam poslat

Reagovat
Greny

Hodinku zpět byl 15,7

Reagovat
Cotton

Teď už 12

Reagovat
naheCZ

12.50 Tipsport

Reagovat
3M

Stihnul jsem ještě 12,5

Reagovat
fabec1222

No ono stejně tu remízu nějak ukopeme, a nakonec se bude Šilhavý s Pešírem oslavovat

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mass

V Belmondu?

Reagovat
Foppy

Ve Varně, Belmondo je prej coufalý.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
bartes

už to padá, 2 dny zpět byl 18,5

Reagovat
monty25

Zrovna před měsícem jsem tady psal, že mužskou repre už nějakých 15 let neprožívám kvůli těm kauzám, ale že současný kádr za to nemůže. To teda neuzrálo dobře...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/jsme-na-jedne-lodi-rekl-kapitan-soucek-po-kvalifikacni-vyhre-nad-faerany-651915/#post14636243

A pokud jim dělal doprovod Tomáš Neumann, tak je futsalová repre asi bez trenéra...

Reagovat
Greny

Proč by měla být futsalova repre bez trenéra??? Nevidím jediný duvod

Reagovat
monty25

Tak tobě přijde v pohodě, že tam doprovází hráče, když jsou na repre srazu a nemají tam co dělat? Navíc by se dalo čekat, že Neumanna odvolají i kvůli výsledkům, protože poslední kvalifikace na MS se vůbec nepovedla...

https://www.livesport.cz/tym/cesko/I3qmh6mg/

Reagovat
Greny

Kdyby nebyl člen VV tak je mě úplně jedno, co dělá on jeho repre to není.

Vidím to na rezignaci z VV

Reagovat
monty25

Jeho repre to sice není, ale futsal patří taky pod FAČR.

Reagovat
GabrielBatistuta

Třeba mu řekli, že to mají od Franca povolený a on ho nechtěl v noci rušit, aby si to ověřil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Strakosha

To by pro futsal byla výhra. Ten už jim dlouho nemá co dát a změna je nutnost

Reagovat
*CZE*

Víc mě zarazilo tohle:

Národní tým v sobotu dorazil z Varšavy do Olomouce, hráči sršeli dobrou náladou. Ubytovali se v NH hotelu u Androva stadionu, odpoledne pak strávili u kávy v sousedním sportovním centru Omega.

Fanouškům rozdávali podpisy, selfie fotky, a například čtveřice Tomáš Souček, David Douděra, Jan Kuchta a Lukáš Provod si volný čas zpříjemnila turnajem ve stolním tenisu.

Jak je vůbec možný, že se s Kuchtou kamaradí Slavisti? Ja bych ho na prvním společným tréninku hned přejel a poslal do nemocnice hajzla slepičího.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v repre se všichni strašně kamarádí a realizační tým tam vytváří rodinnou atmosféru. Proto to taky tak dopadá…

Reagovat
Kiss Me Polka!

jo, lepsi by bylo, kdyby spolu v repre nemluvili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to mi nejde. Já spíš narážel na to, že si tam hráči jedou pokecat, pobavit se a až někde vzadu je práce a výkony. Aspoň z některých prohlášení to tak vypadá, že je tam důležitá hlavně pohoda a nic jiného. A očividně toho někteří začali i zneužívat.

Reagovat
oli9

A co tě na tom překvapuje? Oni si na nějakou rivalitu hrají jen v momentálnom klubu a pokud si neopichaji ženy jako Terry tak se všichni znají a chlastaji a paří spolu.. Ať už si sparťan, slávista, Plzeňak nebo sii 3 dny nadával v lize... A bylo to tak vždy

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
naheCZ

Reagovat
PBLead

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
icka

Ty určitě.

Reagovat
PBLead

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Nejdivnější na tom je složení té trojice

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
3M

To je na tom to nejvtipnější

Reagovat
Greny

Zbytek odpadl tak šlo jen nejtvrdší jadro

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Brabce bych tam vůbec nečekal, Coufala a Kuchtu celkem jo...

Reagovat
fabec1222

Tak asi dostal chuť po delší době na nějakou českou holku, ačkoliv v bordelu v Olomouci jich asi moc nebude.

Reagovat
patas92

Však to je normální noční klub, žádný bordel

Reagovat
Mass

Přitom z toho vudea Brabec vypadá nejvíc naplech. Ale to bude asi tim, že Coufal s Kuchtou jsou zkušenější.

Reagovat
kilobyte

Začátek vtipu. Sejdou se odchovanec Slavie, Sparty a Baníku na baru...

Reagovat
Puskas

v Olomouci

Reagovat
Greny

Tvl Ještě že se nehraje v Brne

Reagovat
STR

V Brně by dostali na čuňu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Dubov

Reagovat
Shottack

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smetos

V roce 23, kdy je kamera na kazdem rohu.... To jim muselo byt naprosto jasne ze to takhle dopadne a nejvic me prekvapil ze tam byl Coufal. Ten byl za me jedna hlavnich z pravych rukou Suka a Silhavky. Napravo da douděru, na stred Vitase, vlevo snad Jurasek. Kuchta ani Brabec za me moc chybet nebudou. Dojebe je ta psychicka rozpolozenost. A ta tiskovka dnes to bude taky spica. Pude nekde sledovat online?

Reagovat
Bakary3

Kdepak, nápad s douderou se osvědčil, ten bude nalevo, Jurásek vpravo, protože i pravou se dá odcentrovat.

Reagovat
jsemdement

Minimálně jeden Kadeřábek si to mohl myslet taky.

Reagovat
realm75

To jsem mohl zajít pro fotku, Belmondo nemám daleko. Každopádně nemyslím si, že jít pařit takhle před vyvrcholením kvaldy je příliš šťastné. Kdyžtak nemuseli aspoň chodit takhle do klubu.

Reagovat
oli9

Udělali to záměrně aby byli vidět.. Ta atmosféra tam je šílená

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

aha, tak proto ten kurz na Moldavce tak rychle padal

Reagovat
Greny

A to bylo keců jak někdo bude muset na tribunu ... Najednou jsou dvě místa na lavičce navíc..

Nemáte někdo kontakt na Franka? Během chvíle se můžu hlásit v té restauraci v areálu stadionu

Reagovat
Cotton

Máš smůlu, prý už jsou na cestě do Olomouce Zmrhal a Tecl.

Reagovat
KnoxXx

a Boril

Reagovat
Kily

potřebujeme pravého obránce, než odvoláme Šilhavého a odprosíme Kadeřábka, tak tam reálně hrozí Wiesner. Nebo vlastně ten Bořil, víceméně bude stačit, že na pravé straně podá stejně kvalitní výkon jako na levé

Reagovat
Luc-Luc

Za mladyma kurvickama do Bela

Reagovat
fabec1222

Francie 2010 hadr

Reagovat
Puskas

Ti borci si patrně neuvědomují, jak se to odrazí do vztahu fanoušků k mančaftu, který už tak je dost mizerný.

Reagovat
fabec1222

Tak většině fotbalistů, potažmo i vedení klubů jsou fans úplně u prdele.

Reagovat
3M

Přesně

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Reagovat
Radin

Jn tk je fans si myslí, že někoho zajímají. Mají z nich prdel a miliony na účtech, zatím co někteří fans jezdí na výjezdy v kose za drobné z fabriky. Já nechodím ani na místní fotbal, z toho jsem vyrostl. Borci si i v divizi myslí, že každý se z nich posere :)

Reagovat
Radin

To jen*

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
PBLead

Reagovat
ACSeRw!n

to nikoho nezajima samozrejme a lidi rychle zapominaji

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Platí to i opačně.

Reagovat
Strakosha

Nesmysl,naopak hráči vyrazili mezi fans až do ranních hodin. Respekt

Reagovat
PtákOhnívák

Jo. Já myslím, že tímto už je úplně jasný, jakou vážnost a autoritu, od svých hráčů požívá současný realizační tým.

BTW To se Suk asi nějak špatně domluvil s klukama né? Když se před měsícem dušoval, že kabina stojí za Šilhavkou... No tak asi né.

Jinak to velmi pravděpodobně potvrzuje tu tezi, že jde Šilhavka v Pondělí od válu. Což jde jedině dobře. Troufám si tvrdit, že by si to ty borci úplně nelajzli, kdyby věděli, že spíš zůstane.

Reagovat
fabec1222

A kdo ho nahradí? Já bych se tam teda moc nehrnul...Pokud tam zůstane Fouskova garda, tak je to jen profesní sebevražda.

Reagovat
Greny

Pulpita na ne

Reagovat
realm75

Ten jede s Třincem na sestup.

Reagovat
fabec1222

Tady by mě jinak zajímalo spíš vyjádření manželek / partnerek oněch hráčů

Reagovat
Puskas

To by Honza/Kuba/Vláďa nikdy neudělal.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kaspar

No boze, tak holt Kuchta Bolku nezdedi

Reagovat
Greny

To je výhra

Reagovat
fenixLFC

tak to ze su zenati neznamena ze si nemozu zajst do klubu ci uz sa objavili fotky jak su na hajzloch s nejakymi devkami?

Reagovat
Cotton

Jirka Štěpán už si připravuje poznámky

Reagovat
Uwe háže buly

To jsou takový podpantoflaci, že nemůžou jít na služebně zachlastat?

Reagovat
Uwe háže buly

Služebce*

Reagovat
Strakosha

Proboha proč?

Reagovat
fabec1222

A kdo je teda vlastně napráskal Sportu? Souček?

Reagovat
Greny

vždyť se tam lidi s nima fotili , autogramiáda atd to zas tak těžký zjistit nebyll

Reagovat
Azazelo RD

Takze delali neco navic pro fanousky a to Silhavy neodpousti.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
PBLead

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl ty z toho máš zase událost století dej si něco na uklidnění

Reagovat
Infeld Prácheňský

BAN na další repre sraz pro všechny 3 tyhle klauni. Šilhavý ven. Ještě že je tam vyfotili ty mrdky mediální, aspoň vidíme, jak to tam berou vážně.

Reagovat
oli9

Teď už chybí jen to aby v posledním zápase v 91. minutě za stavu 0:0 řekl Kazma Staňkovi do sluchátek ( proto ta helma) tak a teď si to hoď do brány...

Reagovat
vestinustarychdubu

Neskutecny humor

Reagovat
oli9

To není humor to klidně může být realita.. Když tam vidím pochodovat na střídačce Valaška se Sluchátky jak neustále něco poslouchá ze sluchátek s mikrofonem

Reagovat
vestinustarychdubu

Alobalovou cepicku mas?

Reagovat
oli9

mám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Uwe háže buly

Jdi do hajzlu s tím trapakem.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Zark

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
0:1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Vrubozubec

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
Marisic

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
db18

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
xjert02

Reagovat
Vrubozubec

Chichi

Reagovat
bbbauch

Tak z tebe taky Izer nebude

Reagovat
Dan Gubić

V autobuse Karvinej to vrie. Po tom čo na strastiplnej ceste na zápas do Znojma vyvrela voda, počas nútenej pauzy sa na odpočívadle pochytili niektorí hráči. Klíma zjavne medzi mixom legionárov A plus B mužstva je dusná.

Na incident bleskovo zareagovali aj niektoré stávkové spoločnosti. No kurz 5,6 na výhru domáceho Znojma s udržaním čistého konta šokujúco zostáva v ponuke. Výkop je 13:30. Srihnú ešte sviatoční tipéri doraziť do kamenej stávkovky uderiť tutovú jednotku na v parádnej forme hrajúce Znojmo, proti pohádanému béčku Karvinej?

Reagovat
Bobřík1

Jj, Karviná už vede, ty klaune

Reagovat
Shevchenko

Expert

Reagovat
Salfovic

Karviná, ty vole, čekali jsme na tvé podrobnosti ohledně repre.

Reagovat
oli9

Dneska je tiskovka

Reagovat
Pablos

V kolik ?

Reagovat
oli9

16:45

Po tréningu

Reagovat
Greny

Aby tam netrenoval sám Souček

Reagovat
Pablos

Na youtube jo ?

Reagovat
Greny

Prej snad i na ČT sport nebo na jejich webu

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
doocetung

Až se Brába probere z delíria

Reagovat
Zark

Reagovat
0:1

Reagovat
Mass

Reagovat
lichna.

Reagovat
Salfovic

Šilhavý: Přísnost musí být, tak je to správné. Dovolte mi odejít.

Reagovat
krisa

Reagovat
Čenda

Reagovat
Puskas

Reagovat
xjert02

Reagovat
-R2D2-

Ti naši Brazilci.

Reagovat
Man__United

Oni jen slavili dnešní narozeniny předsedy Fouska

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ho zapomněli pozvat.

Reagovat
Mass

Přitom ten se jinak nasere všude.

Reagovat
DidusIneptus

Neohleduplnost vůči naší (české) vlasti.

Reagovat
imp.

závorka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cotton

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Dezolát alert?

Reagovat
0:1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Harley111

Tohle mě fakt nepobuřuje, kluci si zašli na pár pivek , pokud odevzdají na hřišti max. je mi to u prdele i kdyby vykouřili krabku před zápasem. Co je šokující, co tam ještě dělá hodnej strejc s podržtaškou Pešírem, Chytrým, Fouskem, atd. Tyhle dýchánky se děly i za Brucknera, nedělal bych z toho vědu.

Reagovat
eder

Přesně tak, pokud někoho nezabili a neznásilnili, tak bych se přikláněl maximálně k pokárání před nastoupenou jednotkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si z toho dělali srandu i příště, super přístup

Reagovat
eder

Pro mě je směrodatný výkon na hřišti. Pokud tam hráč nechá duši a odjezdí to po prdeli až bude tráva hořet, tak mu nějaký ten drink navíc a porušení večerky klidně opustím. Naopak mi přijde pokrytecké chtít po kopačkách, aby se chovali jak Mirkové Dušínové v zemi, kde donedávna dělal prezidenta senilní hulvát a ochlasta a premiéra pologramotný mafián a zloděj...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty když přijdeš do práce vylitý, tak ti to tam taky tolerují, protože chlastal i Zeman?

Reagovat
eder

Jenže oni vylití do práce nepřišli. Zatím...

Mně se párkrát stalo, že jsem to večer protáhl a přepísknul, ale druhý den v práci to na mně nikdo nepoznal a na funkci to nemělo vliv. Jde o to rozeznat tu hranici...

Reagovat
dantetomas

To jako na funkci rostlinare, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je předpoklad ten, že u nich to nějaký vliv mělo, když byli vyřazeni z repre před rozhodujícím zápasem kvalifikace.

Reagovat
fenixLFC

tak to nebolo kvoli tomu ze by chlast mal dopad na vykon, ale to ze poskodili meno (naschval nepisem dobre) reprezentacie a porusili pravidla. co je nieco za co moze potrestat aj korporat

Reagovat
smazaný uživatel

A nezlob se na mě, ale předpokládám, že nejsi špička ve svém oboru v ČR, nedívá se na tebe x tisíc fanoušků a nejsi neustále pod tlakem médií nebo svého vedení, které se za tvé výkony zodpovídá před novináři a fanoušky, potažmo sponzory, kteří do toho vkládají peníze. Navíc to jsou profi sportovci, kteří mají podávat nejlepší výkony. Jak to pak asi bude vypadat, až na twitteru budou viset videa, jak se nad ránem potulovali mezi autama po ulicích totálně ožralí a pak dostanou dvojku od Moldavska a na Euro se budou dívat v televizi?

Reagovat
F.o.X.i.K

Navíc to jsou profi sportovci, kteří mají podávat nejlepší výkony..... Už tohle sami nesplňují, tak ať se jdou klidně zliskat. Hůř hrát nebudou

Reagovat
Nuno čomes

Tak repre sraz celkově nepovažuješ za práci? Jakoze se můžeš jít vylit uprostřed srazu na diskotéku?

Reagovat
Radin

Chlastali do neděle ráno a hraje se v pondělí. Když nejsi moc zvyklej, tak nebudeš úplně ready.

Reagovat
eder

Špičkový trénovaný sportovec by se z toho měl do čtyřiadvaceti hodin vzpamatovat, pokud to tedy nebylo hodně přes čáru. Ale dýchnout jsem jim ráno nedával, tak těžko soudit...

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Brába vypadal, že je docela naplech. Tohle si myslim že by do pondělí nespravil a nehrál na 100%

Reagovat
ratusek

Právěže vůbec

Reagovat
Salfovic

vzpamatovat nerovná se maximální výkon

Reagovat
Talker

Tak 24 hodin ano, ale během těch 24 hodin bude nějaká taktická příprava, trenink atd, což ten hráč prakticky skipne nebo odflákne.

Ono to je komplikované, každý to má jinak - taky jsem schopný se po vydatnější chlastačce donutit fungovat už třeba dopoledne kolem 10. Ale spíš je to vynucené fungování na nějakých 30%, kdy dělám jen to nejnutnější a pokud se vybičuju, tak na 50%.

Nemyslím si, že Brabec je schopný nějak slušně fungovat dneska, pokud si nedá lajnu.

Reagovat
Nuno čomes

To je fakt, daleko horší je, že repre už 5 dnů propaguje zápas v Olomouci se špatným názvem stadionu - Adrův stadion

Reagovat
Talker

https://twitter.com/JanGartner10/status/1726204385087439236?s=20

Tohle nevypadá na "pár pivek"... Tohle vypadá jako "pár pivek a smršť panáků".

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
Shottack

Reagovat
shitcool

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
FCSL

A oni odevzdávaj maximum? Však se klepou o postup na posraný EURO

Reagovat
F.o.X.i.K

Reagovat
ACSeRw!n

jojo par pivek jako vzdy

Reagovat
exot12

Len si tak hovorím, že je veľká škoda, že sme sa rozdelili. Takto mohli mať reprezentanti parťákov

Reagovat
doocetung

Vlado Weiss by tam v Gèčku zavez celou jedenáctku

Reagovat
Zdechlina

Co když Coufal ale bude chtít hrát? Domluví to Timmy Souček?

Reagovat
Martin9719

U Coufala mě to asi překvapilo nejvíc. To, že se Kuchta nepoučil z minulých let mě asi vzhledem k jeho inteligenci moc nepřekvapuje. Ještě že se nehrálo doma, to by pak chudák možná letěl rovnou směr Pardubice hned po zápase za kamarády.

Reagovat
Radin

Coufal není zrovna inteligent a na fotkách vypadá nalitej nejvíc..

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve, když se ožere…

Reagovat
Radin

Dobře, viděl jsem video s Brabcem a beru zpět :D

Reagovat
Shottack

Reagovat
oli9
Reagovat
fenixLFC

"Lepší Brabec v hrsti, než pod kolama auta"

Reagovat
Edgar Davids

Brabec ale neni evidentne nasrot, podobny pohyby ma i v zapasech

Reagovat
3M

Jak váza no

Reagovat
Greny

Reagovat
Puskas

Proto vypadal ráno tak přejetě.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Rizek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doocetung

Akorát spěchal aby stihl večerku

Reagovat
Greny

A Coufal ta svině ho táhla zpět

Reagovat
Rizek

Reagovat
Lemond Laws

Spíš na ně čekalo už tágo… a brabec chtěl ještě někam

Reagovat
Mass

No podle stylu chůze chtěl někomu sežrat mozek

Reagovat
thewall

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fabec1222

Reagovat
mistr129

Pan Coufal šel očividně jen dohlížet na ty dva ožraly a oni ho za to vyhodí

Reagovat
bbbauch

Reagovat
ACSeRw!n

top video

Reagovat
db18

Reagovat
Harley111

99 procent fanoušků to má poslední dobu nastaveno jebat repre a jak je vidět tak nejen fanoušků. Repre celkově v Evropě je absolutně na hovno nastavená , myšleno termíny , počet zápasů. Přitom by šlo v klidu všechny zápasy kvalifikace na MS,Evropu odehrát v jediným měsíci. Kdyby se repre hrála systémem jako evropský poháry klubů, tzn. Evropu závěrečnej turnaj hraje 24 týmů tak ať klidně 12 nejlepších repre nasadí rovnou do skupin a o zbylých 12 . míst hrajou kvaldu , tím by ubyl počet zápasů. Celý leden, popř. únor dát jen repre zápasům kvalifikace a systémem středa sobota by byla celá kvalifikace za jediný měsíc sfouklá. Takhle je liga i evr. poháry každej měsíc rozjebaný reprepauzama

Reagovat
Cotton

Každej měsíc? Repre je jen 4x do roka a pak velká akce po sezóně. Ono by šlo udělat "repre měsíc" a odehrát v něm všechny zápasy, ale pak se ti na něj zrovna někdo zraní a za repre si zas rok nezahraje.

Já bych to takhle nechal, možná třeba jednu z těch podzimních pauz ubral, ale líp to fakt udělat nejde. Hrát celý leden/únor, jak navrhuješ, to by se kvůli počasí nemohlo vůbec hrát v severní Evropě.

A tvrzení, že 99% fanoušků má repre u prdele, je fakt blbost. Když se podíváš na čísla sledovanosti zápasů, tak jsou pořád víceméně stejná, ne-li vyšší.

Reagovat
fenixLFC

ano,t eraz to je vlastne kazdy mesiac. v srpnu zacala klubova sezona a hned v zari bola prva repre pauza, v rijnu dalsia a teraz znova. nastastie teraz budu s dalsou saskovat az v breznu...a ide to udelat urcite lepsie, zrusit tie stupidne priatelaky (pardon, po novom liga nadorov), pripadne umoznit klubom podobne ako v hokeji na MS odmietnut pustit svojich hracov na zrazy

Reagovat
Talker

Tak máš září-říjen-listopad. To je fakt otravné.

Reagovat
Rimmer77

No vidíš jsem si jistý že od těch 99 procent nejsem daleko.

Reagovat
Shevchenko

Blbost, tohle je pouze tvůj názor.

Reagovat
Talker

Tak leden-únor to nedáš kvůli počasí, to by bylo pro spoustu zemí fakt na píču. Musí to být na podzim/na jaře/oboje. Leda bys to hrál někde v Kataru rovnou.

Osobně bych byl pro prodloužené 2 termíny (třeba) listopad a pak ten březen, kdy to budou třeba 3 a 3 týdny a tím je vyřešeno. Může se tam udělat i nějaký systém turnajů.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

to by šlo

Reagovat
0:1

Reprezentace mám rád, protože je dobrý mít soutěže, kde rozhoduje i kdo koho vychoval a ne jen kdo koho koupil.

Reagovat
eder

To není tak úplně pravda. Špičkového hráče podle mne utváří a vychovává spíše klub, trenéři a spoluhráči, se kterými je každý den v týdnu, nikoliv random uskupení na základě národnosti v občance, kde se sehrává čtyřikrát, pětkrát na pár dní v roce...

Reagovat
0:1

Ano vytváří ho klub. A? Já psal o původu. Nehledě na začátky toho daného hráče v klubech ve své zemi, které ho vytváří taky. Prostě nechci vidět jen firemní fotbal. Může existovat i alternativa. A tou je reprezentace.

Reagovat
eder

Však já ti to neberu, jen povzdychávám nad tím, že dnešní fotbal je čím dál více o penězích a reprezentační fotbal už dávno není tím, čím býval ještě v osmdesátých letech minulého století...

Reagovat
ACSeRw!n

???

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Po tomhle už je nebudou podporovat ani ti OPRAVDOVÍ fanoušci.

Reagovat
Greny

Jo ono je už nahore sry

Reagovat
GabrielBatistuta

Nevadí. Lepší víckrát, než o to přijít

Reagovat
diskoschlampe

Co na to Krčmář?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Radin

Měl pravdu a proto dostal od národa ožralců hate :D

Reagovat
GabrielBatistuta

Vyndal si Coufala z fanty.

Reagovat
Nuno čomes

Nádhera

Reagovat
Cotton

To je toho. Kluci si prostě neuvědomili, že už i v Olomouci mají všichni mobily.

Reagovat
DidusIneptus

Všichni tři věděli co je čeká! Dostali červenou kartu mimo hřiště. Pokud ČR nepostoupí kvůli nim, celej národ je zvixuje!

Reagovat
Cotton

Oni hlavně hrají za celý národ, za fanoušky a za ostatní hráče. I kdyby je trénoval nějakej ňouma, tak mají pro úspěch udělat vše, protože je to repre a čeká je nejdůležitější zápas roku.

Reagovat
DidusIneptus

Přesně tak!

Reagovat
fenixLFC

tvl zas narod

Reagovat
xjert02

Reagovat
Salfovic

Co je celej národ ?

Reagovat
xjert02

Reagovat
dantetomas

Reprezentacia a chlast drzia diskusie ef nazive

Reagovat
Kepy_FCB

Repre je vopruz i s tímto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mrtvej ofsajd

A cestě do Olmiku v buse: Brábo, na EF je nuda. B: My s Cufem něco vymyslíme...

Reagovat
Juventus 14

Nic takového se nestalo a ty fotky taky nesouhlasí!

Reagovat
Blasphemer

Této komedii už chybí opravdu jen zítřejší prohra s Moldavskem a kruh se uzavře.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Rizek

Součku, co na tohle říkají opravdoví fanoušci?

Reagovat
Greny

Ten má teď dilema, stát za vedením repre nebo za kamarádem z WHU

Reagovat
nani92

A Neumann je tiež vylúčený, keď tam bol s nimi?

Reagovat
Greny

Však futsalova repre má sraz až za měsíc ten jen ladil formu

Reagovat
Foppy

Na futsale se pije pomalu i o poločase

Reagovat
Radin

Za Šilhavky to nebylo poprvé. Znám jednoho hráče z repre a chlastali i po Kosovu, když postoupili na Euro předtím a to ještě měli Bulharsko ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Wow, neskutecny inside info. To se nikdy nedelo

Reagovat
Radin

Já jen, že naložit na zápas s Bulharskem bylo tenkrát počítat s tím, že je většina ožralá. Nemohli počkat pár dnů..Tak si to Šilhavks nastavil, není se co divit..

Reagovat
Lemond Laws

Wow, to je překvápko, že slavili postup na Euro..

Kdyby v Polsku postoupili a celý tým šel lejt, tak si z toho každý dělá srandu a naprosto to pochopí.

Ale tohle je trochu jiná situace ne?

Reagovat
doshcz

Reagovat
Radin

Je, tam šlo o to, že tenkrát byl ten match a konec sezóny, stačilo počkat dva dny a být profík..Teď lili, ptž sezóna dál běží a v zahraničí by si to nedovolili..Pak lidi nadávali, že hráli hovno s Bulharskem, ptž měli naloženo :)

Reagovat
jsemdement

to jsou tupci

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PhilipS

To mě Coufal hodně zklamal. To je fakt nekonečná demence.

Reagovat
mistr129

Reagovat
GjøvikFF

Co tě zrovna na něm zklamalo? Coufal má IQ šumící trávy a svou nesoudnost a aroganci ukázal mnohokrát, naposledy při rozhovoru s Kozohorským. Účast tohoto konkrétního tvora moc nepřekvapí.

Reagovat
PhilipS

Ja to nevěděl. Měl jsem ho za velkyho drice a profika

Reagovat
naheCZ

Tak on dříč je, ale to neznamená, že se taky neumí pořádně vylít

Reagovat
Mass

Reagovat
Uwe háže buly

Dříčtuje ale od pohledu je to taky dement

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doocetung

Já furt nechápu že se tady někdo ohání jejich IQ jo určitě jim nedošlo že je tam někdo z x stovek lidí nevyfotí

Reagovat
GjøvikFF

IQ máš v tomto pripadě na vyhodnocení toho, jestli před důležitým zápasem na takovou akci jít. Nesoudnost a aroganci pak na to, že je ti všechno a všichni u prdele.

Reagovat
Puskas

Reagovat
doocetung

A nebo se to dá taky brát tak , že mají natolik pod čepicí, že věděli , že tímhle krokem se na stopro odvolá realizák a budou mít větší šanci na euru. A je to lepší než blít do novin že je trenér k hovnu.

Reagovat
celeb

Reagovat
Neutron

Takze su to vlastne zachrancovia?

Reagovat
icka

Reagovat
mistr129

Nesoudnost ukazuje především Kozohorský tím, že pořád leze do televize

Reagovat
GjøvikFF

Když mu to vedení TV umožňuje, tak co by nelezl. On je sice zcela neschopnej, profík to má ale přejít a neřešit. Coufal se choval jak spratek, což po zápase, při kterém u něj začal inkasovaný gól a Zalewski si z něj dělal půl zapasu dobrý den, ukazuje jen na výše uvedené.

Reagovat
Puskas

On neodpovídal jen Kozohorskému, ale zprostředkovně i divákům.

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lemond Laws

Taky mě celkem zklamal.. on je sice docela hloupej a takovej buran od pohledu.

Ale přišlo mi, že repre má rád a sám si na sebe plete bič, že to na něm jako hráči z Anglie stojí… byl to docela profík

Reagovat
Neutron

Tak utuzovali kolektiv, to je na tom

Reagovat
Chittak_LFC
Reagovat
Acquanni

Tohle jsem neviděl, pobavilo

Reagovat
Rizek

Bude tu tiskovku dneska někdo vysílat live? To si prostě nemůžu nechat ujít.

Reagovat
Cotton

většinou bývají na facebooku repre

Reagovat
ACSeRw!n

ct sport plus

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Moshe Dajan

Bravo hoši! Lépe ukázat, že Franco je zmrd absolutně mimo sebe a pobírá 700k za nic, snad ani nešlo. Chtěl bych vidět jeho rypák, když zjistil, že jeho "jedu jedu" miláčci ho zklamali.

Reagovat
0:1

Aby bylo za chvíli koho nominovat. Někteří se předčasně vzdali reprezentace, jiní jsou pro jistotu furt zranění, další jsou rozhádaní, jedni chlastají, jiní se navzájem posílají do piči a pak je tu ještě skupina hráčů, která se provinila tím, že je mladá. Ti samozřejmě u Šilhavky nepřichází v úvahu. A to ještě po tomhle možná bude i nějaká sabotáž od kamarádíčků.

Reagovat
Moshe Dajan

Absence Kuchty je bohužel velké posílení útoku ten člověk je už tak 15 zápasu v kuse naprosto neviditelný.

Reagovat
jackinho10

Jsem zvedavy, jesli kdyz postoupi, tak tihle tri budou nominovani?

Reagovat
Moshe Dajan

Ano. I s Přívodem.

Reagovat
Kincl

Beztak i příští trenér nebude po vůli všem. Vždycky se najde někdo koho aktuální trenér se*re

Reagovat
Man__United

Zajímalo by mě co by dělali kdyby tam šel celý tým

Reagovat
KingMaster13

No nic povolal by se Standa Tecl, ten by alespoň ukázal charakter

Reagovat
fenixLFC

povedal by ze to bola timova aktivita a utuzovanie kolektivu pred dolezitym zapasom ktoru mali od zaciatku naplanovanu

Reagovat
Puskas

šli by taky

Reagovat
eder

Vyhodili by akorát Šilhavého, že je nezamknul na pokojích...

Reagovat
KingMaster13

Beru pokud by chtěli vyjádřit nesouhlas se Šilhavým (možná to tak i bylo) ale tohle udělat před klíčovým zápasem? To je neomluvitelné. Cíl má být udělat postup a pak řešit interní věci. Za tohle doufám, že ty 3 jelita skončí a je mi fakt jedno jak moc je Coufal dobrej a hraje PL a nemáme lepšího pravého beka. To raději ať tam běhá loajální Masopust nebo klidně i Mejdr (opomenu že je dřevák). Doufám, že Svědík z toho vyvodí důsledky a napraví tenhle tým v rozkladu a hlavně že tyhle 3 hovada už nikdy nenominuje. Nicméně EURO je potřeba kvůli penězům do našeho fotbalu i rozvoj našich hráčů. Však se tam může někdo ukázat a vyletět do Evropy.

Reagovat
eder

Přesně, klidně můžeš být dřevák, ale hlavně musíš být uvědomělý s neposkvrněným kádrovým posudkem...

Reagovat
Univerzál

Jak moc hloupý musí člověk být, aby do tohohle začal motat kádrové posudky...

Reagovat
mistr129

Já mám Coufala asi nejradši z hráčů co za čínské éry prošli Slavii, ale v tomto případě je to proste jen debil, žádný člen odboje

Reagovat
icka

Vidím, že rozumu si moc nepobral.

Reagovat
2miguel1

Trochu nechapem ten hejt na česku repre. Na 99% postupia na Euro a teda hraju na to, na čo maju. Trochu by som krotil asi spomienkovy optimizmus, lebo v tom mančafte niesu už Rosicky ci Nedved. Dokonca hračov ako Škriniar alebo Lobotka tam tiež nenajdeme. Je tam dosť široka zakladna nadpriemernych futbalistov, ale realne je to 16.-24. mužstvo europy. Myslel som si, ze z toho Hložeka nieco bude, ale aj to bude asi len priemerny hrač Bundesligy

Reagovat
KingMaster13

Nikdo od repre nemá žádné top očekávání ale!!! Tahle skupina je asi to nejlehčí co jsme kdy dostali. Nejslabší Polsko co kdy pamatuju, slabé Moldavsko, Faery a "solidní" Albánie. To prostě měl být jasný postup z 1. fleku, tohle je ostuda a jestli nepostoupí tak brutální ostuda

Reagovat
Puskas

Reagovat
2miguel1

Prečo by to mal byť flek z 1. miesta? Polsko slabe je, ale stale je to Polsko, ktore postupuje na turnaje, Albansko ma taktiež solidny tím. Mne to pride, že su tam tri vykonnostne vyrovnane tímy a pravdepodobne budete druhí. Zrátal som si z livesportu tržnú hodnotu zakladnej 11 Slovenska proti Islandu a je to 141m €. Zratal som si tu Českú, kde som dal este Hložeka do zakladu namiesto Kuchtu a je to 86m €. Akozas nečakajte z toho tímu zázraky. Je tam polka tímu zo Slavie, ktora to už nejak extra nedrtí v europe, za mňa solidny vykon Česka, ktore na 99% postupi na Euro.

Reagovat
naheCZ

Zas to ohánění hodnotou kádru to jste proti nám v těch posledních vzájemných zápasech měli beztak taky vždy větší, ale stejně jsme si vás namazali na chleba.

Reagovat
Greny

Poovname si hodnotu Krmencika a Skriniara

Krmencik 800 tisíc euro - Skriniar 50 milionů euro

Kdo ve vzájemném zápase vypadal jako fotbalista a kdo jako kopytu co nemá v repre co dělat??

Reagovat
Uwe háže buly

Myslíš že to škriňara z dlouhodobého hlediska sere? On jede na euro hraje za PSG a krmenčík je tak zralý uklízet v Plzni ve škodovce..

Reagovat
Modroočko

Sa mi páči, ako tu vyťahujete výsledky zápasov a súboje spred 3-5 rokov

Reagovat
kilobyte

Hlavně v té ceně se nezohledňuje jenom kvalita. Nejvíce je ta hodnota ovlivněná věkem a klubem/ligou. Což prostě kvalitu neukazuje.

Reagovat
Greny

Jen teda zapomel zmínit že tři hráči (Lobotka, Skriniar a Hancko udělají dohromady 120 mil. Euro) zbytek 20 mil euro...

Reagovat
2miguel1

Aj Bale či Alaba spravia 70% z ceny timu ale impact to ma obrovsky na to muzstvo, čo i len jeden hrač. Ked pozeraš slovensku repre naživo, je tam presne vidiet ten vykonnostny rozdiel tychto troch hračov, ale my aj zamerne zapajame tychto troch hračov do čo najviac hernych situacii. V konečnom dosledku su teda najviac potrební pre muzstvo

Reagovat
Greny

Když jsem naposledy viděl Slovenskou repre tak jste mohli být rádi že v Lucembursku neprohrává té 2:0 v poločase zachránil vás jen rozhodčí a spálené šance

Reagovat
2miguel1

Mohli mohli. Ale vo vysledku tam Hancko poslal center do poloprazdnej brany a vyhrali sme

Reagovat
2miguel1

Reagovat
kilobyte

A není to snad pravda?

Škriniar tam má hodnotu 50 mega a Messi 35 mega. Je podle tebe Messi horší?

Reagovat
2miguel1

To samozrejme nieje, ale určite platí korelacia medzi vyškou tržnej hodnoty a kvality tímu. Ten tím aj na papiery je na podobnej urovni ako Polsko či Albansko, preto nechapem, prečo by ste automaticky mali postupit z prveho miesta.

Reagovat
kilobyte

Ale to neznamená, že dražší se rovná lepší.

Sám se na začátku oháníš TM hodnotou a teď napíšeš, že jsme na podobné úrovni s Albánii, která má skoro poloviční hodnotu kádru.

Reagovat
2miguel1

Ale napriklad nikde netvrdim, že slovenska repre je lepšia aj ked ma vyššiu hodnotu. Proste Euro vyhra kader s 500m tržnou hodnotou, nikdy nie so 100. Tieto 50-100-150m kádre niekedy občas vystrelia, niekedy sa im podari pekny vysledok ale inak z dlhodobeho hladiska vzdy hraju na to, na čo maju

Reagovat
kilobyte

Řecko 2004 byl podle mě kádr, který by dnes měl hodnotu kolem těch 100-150m.

Reagovat
uff

Blbosť.

Reagovat
Greny

A když dám třeba sestavu

Kovář

Coufal, Zima, Krejčí, Jurásek

Souček, Král

Černý, Hložek, Cvancara

Schick

Tak se dostanu na nějakých 140 mega euro taky a na Lávce budu mít Baráka(dejme tomu 10, Lingra 4, Sadilka 5, Kuchtu 4, Vitik, Jurásek, Holeš 3.5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Zapomeň na transfermarkt při posuzování kvality kádrů. Nebo máš pocit, že Messi je stejně dobrej jako Bradley Barcola, když mají na TM stejně?

Reagovat
Neutron

Presne som cakal kto vytiahne takuto kktinu a zamota nasu repre do niecoho s cim nemaju nic spolocne

Reagovat
Manik...

Reagovat
Firkraag

Na 99%? Nepodceňuješ Moldavce? Pro ně to bude zápas historie a už s náma remízu uhráli. Uhaluzit to klidně mohou.

Reagovat
eder

Uhaluzí. Tuplem bez Coufala...

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Firkraag

A k Hložkovi: Kéž by to byl průměrný hráč Bundesligy.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
kilobyte

Pořád se může ještě chytnou. Ale potřeboval by hrát a mít stálé místo. Pak může klidně udělat velký skok.

Třeba Nedvěd v jeho věku šel teprve do Sparty.

Reagovat
Firkraag

Může. Ale neprosadil se v momentě, kdy měl zraněného Schicka a Wirtze. A na hřišti působí extrémně líně, což je zarážející. Jestli se prosadí v Bundeslize, myslím, že to nejspíš nebude v Leverkusenu.

Reagovat
kilobyte

Leverkusen byl pro něj špatný krok. On by potřeboval tým, který by na něm mohli stavět. A hlavně trenéra, který mu najde pozici a zapracoval ho do ní. Mě přijde, že Hložek by mohl hrát v útoku kdekoliv. Jenže nikde to není ono, protože nemá ty správné návyky na tu pozici.

Nejlepší by bylo, kdyby šel na hostování už teď v zimě.

Reagovat
fenixLFC

lenze ziaden tim nebude staviat celu hru na hracovi na hostovanie, co popisujes ako nutny predpoklad toho, ako by sa hlozkovi mohlo darit. on zas nie je tak kvalitny hrac aby sa to stavalo na nom

Reagovat
kilobyte

To jsem blbě napsal. Nemyslel jsem to tak, že postaví tým kolem něj. Myslel jsem to tak, že bude hrát základ a bude ten od kterého budou čekat čísla (góly a asistence. Prostě útočná hrozba číslo 1-3.

Reagovat
Firkraag

Mluví se tady o něm jako největším talentu za poslední dekádu a Leverkusen je pro něj špatný krok? Kdyby byl dobrej, tak se prosadí. Nebo se aspoň bude prosazovat trochu víc. Všude jinde to bude mít podobný.

Reagovat
kilobyte

Tak on talent nestačí. Pak je ještě potřeba píle, zdraví a štěstí. Třeba Tomáš Rosický přišel do Sparty hlavně kvůli svému staršímu bratrovi, který byl větší talent.

Je spousta talentů, kteří se neprosadili. On každý trenér má jiný přístup a každému hráči vyhovuje něco jiného. Takže ne každý trenér dokáže z každého dostat to nejlepší. A ne každý hráč dokáže podat nejlepší možné výkony pod každým trenérem. Někteří potřebují pevné vedení, někteří zase volnost, atd.

Reagovat
Selänne

Neprosadil se je teda hodně odvážný tvrzení. Statistiky měl relativně slušný na to, že hrál v týmu, který se půlku ročníku plácal v bojích o titul. Jestli ses na tehdejší Leverkusen koukal, musel si vidět, že tam není absolutně nic. Navíc to byla jeho první sezona. Teď má konkurenci v jednom z nejžádanějších útočník na trhu, přes kterýho vlak nejede. A nepojede ani u Schicka.

Já bych ti třeba ještě rád připomněl, že Hložanovi je pořád jenom 21 let. V jeho věku hrál Džeko ještě za Teplice. Dneska je z něho jeden z nejlepších kanonýrů v 21. století. Proto je naprostej nesmysl tady házet takový názory, který nemají opodstatnění. Ve fotbale se věci mění strašně rychle.

Reagovat
Firkraag

Já budu jedině rád, když se to změní. Ale je prostě fakt, že jeho angažmá má zatím sestupnou tendenci, nastupuje méně a méně, čekal bych to opačně, že aklimatizace bude složitá a postupně bude dostávat minuty. Zatím bída. A loni jsem ho viděl mnohokrát a jeho "zápal" pro hru byl pro mě dost alarmující. Nejdůležitější je, aby hrál.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jestli remizujem s Moldavskem, tak postoupime na EURO s tremi vyhrami, z toho dve jsou s Faerskymi ostrovy.

To, ze mame ted solidni sanci postoupit, je jen diky bizarni shode nahod.

Reagovat
KingMaster13

Pokud to skončí fakt remízou tak ten postup bude jeden obrovskej bizár

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
doshcz

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SunFells

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
pingla

"Dokonca hračov ako Škriniar alebo Lobotka"

u této věty jsem tvůj příspěvek začal brát s nadhledem, nikoliv vážně

Reagovat
2miguel1

A ma česka repre hrača ako Škriniar?

Reagovat
Shevchenko

Ano, Krmenčíka.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hlahart

Samozřejmě, že ne

Reagovat
Greny

No nemá, ale co zbytek kádru ? Vždyť tam máte brankáře a tři odskoceny hráče (Hancko, Skriniar a Lobotka) a ok ve formě je teď Haraslin a zbytek sestavy jsou průměrní hráči a buď je forma nebo ne případně dobře zvolená taktika

Reagovat
icka

Tyhle ty sloveneské pohádky od roku 93 nikdy nezklamou

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? vzdyt v soucasnosti nemame na jejich urovni nekoho ani nahodou..

Reagovat
pingla

a že jim jako národnímu týmu je to hodně platné. ano, teď si vykopali postup na euro, ale přechozí zápasy hovoří o opaku

Reagovat
Uwe háže buly

Co je na tom vtipného?

Reagovat
pingla

třeba to, že mají kvalitní hráče v kvalitních zahraničních klubech, ale jako tým skoro vždycky stáli za hovno?

Reagovat
wwwx

To jsou zase bláboly. Tým, kterej ve stejnym nebo kvalitativně horšim složení hrál vyrovnaný zápasy s Belgií a Španělskem, porazil doma Anglii, porazil na euru Nizozemsko a hrál čtvrtfinále eura, tak najednou neni schopnej porazit Albánii nebo Moldavsko. Navíc hraje nekoukatelnou sračku s 5 obránci vzadu bez mezihry s nákopy na útočníky, protože to jednou málem vyšlo v baráži o MS. Hejt na současnej realizák je opodstatnělej. Výsledky mizerný, hra nekoukatelná, sestava a taktika úplně mimo, hráči s formou na lavičce či mimo nominaci často i kvůli osobním animozotám. To nemá s érou Nedvěda nic společného.

Reagovat
Moshe Dajan

přesně tak

Reagovat
zrzek999

Reagovat
2miguel1

To sú bláboly. Nizozemsko hralo s červenou kartou. Ale je pravda, ze vtedy v 2021 ste mali obdobie, kedy ste mali formu, tam bol Schick, ktory bol golovy, ale teraz si z toho nerobte mantru. Proste novy trener, novy impulz, ale z dlhodobeho hladiska, patrite na 16.-24. miesto. Aj Island porazil Anglicanov v 2016 ale z dlhodobeho hladiska tu zas tam kde patria. Vy ste vtedy vystrelili, mali ste formu, ale kvalitou urcite nepatrite do najlepšej osmičky Eura.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjma Schicka je to personálně přibližně stejné, akorát že řada hráčů šla výkonnostně dolů nebo vypadla ze sestavy svých klubů. My máme hráče v dobrých klubech, ale momentálně nehrajou. Takže souhlas, wwwx píše blbosti.

Reagovat
wwwx

Aha, my jeden o koze a druhej o voze. Tým, kterej s Ondráškem, Masopustem, Janktem, Bořilem, Čelůstkou a Zmrhalem na hřišti porazil Anglii, tým, kterej bez Schicka s Krmenčíkem na hrotu remizoval s Belgií, tým kterej s obránci Zima a Matějů a křidly Pešek, Lingr málem vyhral se Španělskem, všechno po slušnejch výkonech, tak tenhle tým by neměl dostat šišku od Albánie a mohl by zahrát proti Moldavsku tak, aby si divák nechtěl vydloubat oči, i kdyby byl na krásně 24. v Evropě. Hejt je oprávněnej, může za to v první řadě trenér a realizák, kteří tam minimálně po euru 21, ale určitě po baráži MS22 už neměli být. Pořad nechápu souvislost s Nedvědem a Rosickým, protože srovnání s touhle sqaudrou už nikdo normalní nevytahuje.

Reagovat
Greny

Asi tak stačí porovnávat herní projev a tým pod Silhavym dva a půl roku zpět kdy bylo euro nebo začátek LN

Reagovat
2miguel1

Ešte raz. Neber to ako vysledkovu mantru. Mali ste formu, hrači asi hrali vo svojich kluboch, možno tam bol nejaky polrok rok kedy aj s tymi hračmi ste hrali vyrovnanu patriu. Slavia išla pekne v europe. Ale to je z dlhodobeho hladiska nemožne, aby ste hrali tak stále. Aj Albansko teraz vystrelilo, ale oni zas o rok dva padnu do toho 3.-4. koša. Vy tam nemate hračsku kvalitu a chcete hrat vyrovnanu patriu s Anglickom Belgickom Španielskom? Proste nemyslitelne. Takze nepozeraj sa na ten polrok rok, kedy ste mali formu, pozeraj sa realne kde sa pohybujete 10 rokov. To je realny stav českeho futbalu podla hračskej kvality

Reagovat
wwwx

Však v té éře byly i prohry s Kosovem a Walesem (a málokdo po nich trenéra vyhazoval). Nikdo netvrdí, že patříme a musíme patřit do top 10 Evropy. Ale docela nedávno ten tým hrál účelnej, koukatelenej fotbal, se kterym pravidelně byl schopnej po dobu 3 let na domácím hřišti hrát vyrovnaně s favority a porážet slabší týmy. I s borci jako je Masopust, Bořil, Krmenčík a Ondrášek. Posledních pár zápasů je to neskutečná holomajzna. Jako vzdy, vylézají na světlo sviňarny, které se, když se dařilo, neřešily. Proto, vracím se na začátek vlákna, ten hejt. A pořád nechápu ty odkazy na Nedvěda a Rosického, které už tady málokdo x let vytahuje.

Reagovat
wwwx

+ Ještě k tomu rankingu. Českej fotbal má mít za cíl být minimálně ve 2. koši Uefa a dotahovat se na 1., být na úrovni Švýcarska, Dánska, Švédska či Chorvatska, které ač početně menší země, dostávali se častěji na 32členné MS. Tyhle týmy jsou ale o chlup jinde. A naopak se propadáme mezi Slovensko, Albánii apod.

Reagovat
mistr129

A to Nizozemsko porazil a s Belgií a Španělskem hrál vyrovnaně jiný realizák?

Je úplně stejně pravděpodobný, že šli do hajzlu hráči, jako že najednou realizák neví co dělat

Reagovat
wwwx

Jejich úspěchy jim neubírám, jen tvrdím, že už tam rok či dva nemají co dělat. Realizák dělá, co může. Rozhádává se s každým, kdo je nehladí po srsti a občas jim vytkne, že nedělají všechno ideálně. Realizák se da vyměnit spíš než 20 hráčů.

Reagovat
Cotton

Jenže my jsme měli postoupit z 1. místa s minimálně 20 body, ne takhle

Reagovat
Uwe háže buly

Ne měli jsme se přetahovat o postup s Polskem a na záda nám měla dýchat Albánie. Čistě podle kvality kádrů.

Reagovat
0:1

Zase se nepřeceňujme. Polsko bylo na začátku favorit na 1. flek my těsně za nima a stejně těsně za náma Albánie.

Reagovat
Cotton

Ok, pravda. Bral jsem to spíš tak, že po prvním zápase to vypadalo na jasný postup s bilancí třeba 6-1-1. Bohužel jsme posrali zápas s Moldavskem a oba s Albánií.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ta skupina je uplne trapna. polaci ve vetsich hovnech nez my, albanie, ktera hraje taky hovno, jen ma hype, ze se stestim vyhrali par zapasu a moldavsko, ktere je jeste o dve urovne horsi.

Reagovat
vacin

Tohle je nejslabší skupina jakou jsme kdy v kvalifikaci měli.

Před prvním zápasem bylo minimum 17 bodů, po prvním zápase s Polskem každý počítal s 19 body, teď je situace taková, že budeme rádi za 15 bodů.

Tohle je jedna z nejhorších kvalifikaci bez ohledu na to jestli se postoupí nebo ne.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Strakosha

Nesmysl, nejdůležitější je postup,na ostatní se vyser

Reagovat
Cotton

Není postup jako postup. Je rozdíl být v 1. a ve 4. koši

Reagovat
0:1

No a my byli ve 2. Takže když skončí 2. tak všechno v pohodě .

Reagovat
Selänne

Kvalifikace na ME 2000 a na MS 2002 byly ještě slabší v kontextu kvality našeho týmu.

Reagovat
Shevchenko

Kvalifikace na ME 2000, kde jsme vyhráli všechny zápasy?

Reagovat
Selänne

To platilo pro ten první bod, špatně jsem to napsal.

Reagovat
Shevchenko

Aha

Reagovat
Nihilister

Trochu nechápem ... Ty toho nechápeš víc. Dál jsem nečetl.

Reagovat
ACSeRw!n

dalsi cobol rozumuje o CZ repre

Reagovat
Kejza

Komedie. Čas okysličit mozky i celej realizační tým. Skoro bych věřil, že ti 3 moc dobře věděli, co dělaj.

Reagovat
Mass

To si o Kuchtovi a Coufalovi nemyslim ani za střízliva.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Moshe Dajan

S desítkami milionů na účtě toužit po olomoucké diskotéce...to je znamení volání o pomoc, jinak to nelze vysvětlit A ten Brabec jak tam leze do silnice tvle

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
doocetung

To měli letět do Dubaje ?

Reagovat
Moshe Dajan

Aspoň na Ibizu, velkolepá událost jako remíza s Polskem by si to zasloužila

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Swarley

Naproti je "Plán B", mozna sel vymyslet taktiku

Reagovat
papanegra

Zajímalo by mě, jaký měli důvod se jít vylít. Muselo jim být přeci jasně, že je lidi budou fotit…

Buď chtěli, aby byli přistiženi a nebo to jsou takový pitomci, co si to nedomysleli ? No, podle jmen to spíš vypadá na ten druhy případ. To je party hard s mozkama jako Coufal a Kuchta

Reagovat
doocetung

Reagovat
Pablos

Reagovat
vacin

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Univerzál

Dobrý. Jen na těch 17 vypadal spíš Brabec.

Reagovat
Mass

Reagovat
Puskas

Ví se, jestli na té tiskovce bude i Souček coby kapitán? Docela mě zajímá jeho vyjádření.

Reagovat
Greny

Já čekám že hned na začátku řeknou že tiskovka se bude týkat pouze zápasu s Moldavskem a k tématu vyřazení hráčů už novináři dostali tiskovou zprávu a dále to nebudou komentovat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak by to melo bejt. Ten zapas je potreba zvladnout, at se spina pere po zapase.

Reagovat
Puskas

To nemůžou přejít jen tak. Nedovedu si představit, že by je média nechala to přejít.

Reagovat
kilobyte

Kabina stojí za spoluhráči.

Reagovat
Rizek

Snad alespoň řeknou, jestli už ti tři vystřízlivěli.

Reagovat
Man__United

Tomáš Neumann o návštěvě diskotéky v Olomouci, kde byl vyfocen společně s hráči: "Vylučuji, že bych doprovázel hráče národního týmu na jejich večerní akci nebo se na organizaci této akce jakkoliv podílel. Sám jsem inicioval odchod hráčů na hotel."

Jasně a ta částka nesouhlasí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Csaplárova past

Škoda, že jsem tam zrovna nebyl. Zachlastat s Cufem by byl větší zážitek než sledovat tu naši repre

Reagovat
Man__United

Cuf by tě poslal do pice https://imgur.io/k4WkkRT?r

Reagovat
kattos

To můžu udělat to samé akorát s Messim a Ronaldem

Reagovat
FCSL

To je fakt strašná sebranka tahle repre. Tam není jedinej sympatickej hráč. Kéž by to Moldavsko zejtra ukopalo. Ti budou makat jak o život, zabetonujou to, Nicolaescu 2x uteče a naší můžou jít dál oslavovat

Reagovat
Rizek

Ti tři jim můžou držet v knajpě místa.

Reagovat
Pablos

Černý

Reagovat
cr7sux

Jako z těchto tří nebo z komplet kádru?

Reagovat
oli9

Černý ? Shick ? Sadilek atd ??

Reagovat
jsemdement

Hoši já už leju, leju, leju. Povídám, já už leju.

Reagovat
0:1

*bleju, bleju, bleju

Reagovat
Alan

Jardo neboj. Dopiju a jdu..

Reagovat
ACSeRw!n

Člen VV FAČR Tomáš Neumann má z Belmonda fotku s Janem Kuchtou a spol.

V podniku se prý „jen“ potkali a ponoukal je k odchodu.

vysvetleno

Reagovat
Cotton

On jim tam jen byl říct, ať už jdou zpátky na hotel, ale vrazili mu do ruky skleničku a teď to vypadá, že tam chlastal s nima.

Reagovat
Salfovic

Měl říct, že to tam šel uklidnit.

Reagovat
San Iker

Nebyl se schovat před bouřkou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rizek

Zajímavé bude, jak se k tomu postaví ten frajírek Pešír. Tohle je přesně jedna z věcí, co by měl pohlídat přímo on. Těším se.

Reagovat
Nuno čomes

Nečekáš snad sebereflexi že ne? Chyba jedinců, klasická fráze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ráno došli ještě ožralí na sraz, tak se na něj prý dívali jak na debila..

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cotton

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zark

Reagovat
STR

Reagovat
db18

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Strakosha

A jak to má podle tebe hlídat ty vemeno?

Reagovat
Moshe Dajan

Ten Neumann tvle Jsou ti lidi kolem repre ještě při smyslech? Zlatý Rubiales.

Reagovat
Coutinho10

tak tiskovka už za 23 minut...to bude velký

link na YT přenos tu: https://www.youtube.com/watch?v=3D1vwySHvD8

Reagovat
realm75

Já myslím, že ne, podle mě to bude, jak tady někdo psal, že s ek tomu nebudou vyjdařovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, Pešír to zmanažeruje, aby ochránil Franca před jeho vlastním koktáním.

Reagovat
Coutinho10

no, jako jasný, jde o předzápasovou tiskovku, ale tohle by se přejít nemělo, takže něco k tomu budou muset říct

Reagovat
Greny

Akorát tím ale na sebe vytvoří zase větší tlak, protože to bude vadit médiím i fanouškům

Reagovat
Coutinho10

j bohužel

Reagovat
Man__United

Řeknou k tomu jednu dvě věty a víc to řešit podle mě nebudou

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, asi to tak budou chtít pojmout, ale novinářům to stačit nebude

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

No paráda, takže výmluvu pro prohru s Moldavskem máme a Franco tam zůstane i na baráž.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, udělal maximum, ale to, že se na to hráči vysrali on už neovlivní

Reagovat
Greny

Naopak musí letět, hráči ho evidentně nerespektovali před nejdůležitějším zápasem kvalifikačního cyklu

Reagovat
Coutinho10

j, myslim, že ho určitě vyhodí, ale Šilhavý může říct, že co s tím má co dělat, max. že je zklamaný atd.

Reagovat
oli9

neovlivní ? vzdyt nemá žádný respekt...Po každém srazu se vyrojí zprávy jak byli 3 hráči na koberečku .. Černý, Čvančara atd.. k tomu Barák,Schick ..prostě ho mají v píči a on i tou sestavou atd přístupem a vystupováním působí jak po lobotomii..

Když jsem viděl po zápase v Albánii jeho rozhovor kde jsme dostali bídu a on říkal.. že máme mentálního kouče a ten si připraví něco.. tak jsem si říkal,že ti kluci si musí říkat jaká je to absolutní píča a uspávač hadů....

ta atmosféra je tam dlouhodobě špatná

Reagovat
Talker

A bude mít nějaký český kouč opravdu respekt? Vždyť vyhořeli prakticky všichni, co za něco stáli. Nemáme kouče, který by trénoval nějaký větší zahraniční klub a měl jméno.

Možná Trpišovský, ale to pak hraje zase do řevnivosti Sparta x Slavia.

Reagovat
Mass

Koubek

Reagovat
Coutinho10

j, ale to už neřeší on...pokud tam je špatná atmosféra, tak ho musejí vyhodit

Reagovat
kylo ren

TAKZE JAKA SESTAVA PRO DALSI ZAPAS?

Reagovat
Rizek

Šaráda začíná.

Reagovat
realm75

Mohli by si cinknout tím pivem, co mají před sebou

Reagovat
Mass

Jako pecka že na tý tiskovce mají na stole Staropramen

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Cotton

Reagovat
Acquanni

Vyprošťovák

Reagovat
db18

Reagovat
Maximm9

Na co tam je ta zenska ?

Reagovat
Mass

Neumann za sebe poslal dceru

Reagovat
oli9

tiskovka musí být i v jazyku soupeře

Reagovat
KnoxXx

je to komplikace

Reagovat
Mervin

Ty vole, to jsou hovna.

Reagovat
Rizek

To je Moldavština.

Reagovat
OnderCZ

Spíš Rumunština.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Rizek

Je to zvláštní, ale i jako Sparťan jsem to nepoznal.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Firkraag

A domorodý jazyk Čadu bys poznal ?

Reagovat
Rizek

ten bych poznal v pohodě

Reagovat
pytlerLFC

Kluky to mrzí

Reagovat
OnderCZ

Zpovídání se po akci, s překladem do Rumunštiny, taky dobrý

Reagovat
realm75

Mrzí je to....to zní, jak by je tam Neumann násilím dovedl....

Reagovat
Skalda29

Kluky to mrzí, chtěli tady s námi být to tak vypadalo no

Reagovat
oli9

A co jste čekali ? že reknou ..jsou to čuráci mají z toho prdel a nerespektují mě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí je to, uvědomili si co udělali...

Reagovat
Rizek

Ty vole, od Franca slyšet něco o tom, že musí někdo za svoje činy nést následky ...

Reagovat
pytlerLFC

Tak doufám že ponese následky i Pešír a potáhne do zádele po Moldavsku

Reagovat
martin.b

Už chápu proč si navzájem rozumí, ani jeden nezvládne jednu souvislou smysluplnou větu

Reagovat
Rizek

Reagovat
Maximm9

''Budu uprimny o teto akci jsem envedel'' jojo

Reagovat
Rizek

Reagovat
Gimme

Reagovat
ACSeRw!n

jj to urcite

Reagovat
Shevchenko

Kdo to řekl?

Reagovat
ACSeRw!n

el capitano

Reagovat
Manik...

Reagovat
Foppy

řekl zahořkle

Reagovat
OnderCZ

Stejně je to prostě sranda, jde o postup, oba dva týmy mohou jít po zápase rovnou na EURO a překladatelka místo fotbalu musí mluvit o tom večírku. To asi nečekala, ale je vidět, že umí, mluví souvisle. Rumunsky nerozumím, ale nevypadá nějak zaskočeně

Reagovat
naheCZ

Suk vypadal zklamaně, že ho nepozvali

Reagovat
fenixLFC

by im desil kurvicky

Reagovat
Shevchenko

Tak Souček obecně nevypadá jako týpek, se kterým bys chtěl chodit na akce

Reagovat
Gimme

Chudáka Tomáše nikdo z kluků nepozval

Reagovat
realm75

Neumann je asi větší pařmen.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Přece ti o tom nebudou říkat, Mazánku

Reagovat
Snatus

Šilhavý dobře nasraný

Reagovat
Skalda29

Kluci si uvědomili že udělali chybu a omluvili se... Takhle to chodí ve školce, když se něco provede... Ne když se stáří chlapi na to vyserou a jdou chlastat.

Reagovat
Rizek

Pěkně Kvása.

Reagovat
Rizek

Pešír teď Kvásu vraždil pohledem. Ten si ho ještě dneska najde.

Reagovat
zasranej malíř

čuměl na něj jak na debila

Reagovat
Gimme

Btw ten Staropramen na stole a loga na mikinách to celý korunuje

Reagovat
Mass

Tomuhle sponzorovi asi jako jedinýmu nepřijde ta situace úplně blbá

Reagovat
ACSMan

Oni možná byli vyloučeni právě proto, že pivo které pili nebylo Staropramen

Reagovat
81Tomas

Kdo by ten patok taky pil

Reagovat
fenixLFC

najlepsie je ako riesia chlast hracov a vsetci maju pred sebou pivo

Reagovat
Mass

vyprošťováky

Reagovat
Studni

Měli tam ty 3 na tiskovku posadit, aby to mohli sami vysvětlit, když měli tak skvělý nápad a mohli si užít včerejší večer, tak si to měli užít i teď

Reagovat
xjert02

Reagovat
asenagio

Tiskovka o hovně. Nic tam zatím neřekli. Jenom samý prázdný fráze.

Reagovat
oli9

Pešír se stal strašně nesympatický alespon pro mě

Reagovat
Rizek

A hlavně křivák.

Reagovat
ACSeRw!n

Pesir citi zodpovednost, ale otazky jestli premyslel na rezignaci se radsi vyhnul

Reagovat
Infeld Prácheňský

Pro mě je to neposlouchatelný. Když pominu to otravný překládání, tak nikdo zatim nedal dohromady souvislou větu

Reagovat
asenagio

A proto se šli ti tři radši ožrat. Tohle nikdo střízlivý nemůže vydržet dlouho poslouchat.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
smazaný uživatel

Než tu otázku přeložila, tak zapomněli, jak zněla.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Na to jsem myslel taky

Reagovat
Rizek

První téma, na které se rozvykládali, jsou Součkovy jizvy. Bezva.

Reagovat
martin.b

v tý repre jsou strašní alibisti, v podstatě je tam nikdo nebyl schopnej ani nezkritizoval, jen prázdný fráze, pak jim nemaj lidi srát na hlavu…

Reagovat
nani92

Nemohli sa vyhovoriť, ze boli točiť nejakú reklamu pre Staropramen?

Reagovat
vacin

Když ráno pobliješ trenéra zelenýma zvratkama, tak to jde těžko

Reagovat
Mass

Točili až do rána

Reagovat
naheCZ

Jestli to natáčeli jak Babula reklamu na Chmelomok v Hospodě...

Reagovat
Mass

Reagovat
Manik...

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to vypl..a co je tiskovka kde se neodpovídá na otázky? Ti tři nejenže neumí mluvit, já mám pocit, že oni ani nerozumí otázkám.

Proč se vůbec někdo ptá na důvod? Mají to v piči, trenéra, fanoušky, všechny lidi protože oni jsou ti mistři světa každý týden s pár míčema na výplatě.

Tihle lidi jako jsou nějakým vzorem i mimo fotbal jak se to dnes omílá? Společensky a sociálně jsou zaseklí někde v 17ti letech, a to jim ještě fandím, mluvit to neumí, a jediný co se kdy v životě naučili je kopat do balónu. Což dneska na té vrcholové úrovni znamená pár míčů měsíčně na výplatě. Kdyby ale ani tohle neuměli, tak můžou akorát tak kopat kanály. Což už dnes u nás nedělají ani cigáni, jen úkáčka.

Reagovat
Greny

Shrnutí tiskovky jak to vidím já

1) nejlepší byla překladatelka

2) pak kupodivu Šilhavý, dneska to mělo od něj celkem i hlavu patu

3) Pešír... Pochopil jsem to dobře že oni ráno tu informaci dostali a údajně vůbec nevěděli že se něco takového stalo??? To je kurva jeho velký selhání....

Odpovědnost prý cítí ale zdá vyvodí důsledky tak nějak zapomel zmínit

4) Souček mě teda kurevsky nasral.... Proč se k tomu jaký na to má názor on a co chtěl on odmítl vyjádřit?? Najednou neříkat nic a necháme to za zavřenýma dvěma, ale vyjadřovat podporu jak za Silhavym všichni stojí to do médií říkat šlo....

Reagovat
Rizek

Já teda ze všeho nejvíc postrádal info, CO se vlastně mělo údajně stát. Dali si pár piveček? Ožrali se pod obraz? Dělali někde bordel? Takhle se tam okolo toho chodilo jak okolo horký kaše a nic.

Jinak teda - Franco mi připadal, že je skoro rád, že se neřeší jeho trenérské tahy a nominace. Ten měl takový smířlivý skoro až spokojený výraz.

Pešír měl takový ten jeho typický frajírkovský výraz. Ten je na pěst, ani nemusí mluvit. Jeho odpověď a hlavně pohled při (jediné) otázce na tělo od Kvasnici byl na vyhazov sám o sobě.

Souček nepřekvapil. Dávám mu kredit za to, že tam vůbec šel, když se jednalo o jeho kámoše. Ale jeho vyjadřování je na úrovni žáka základní školy. A k tomu ještě ani neumí artikulovat. Prostě průser.

Reagovat
Talker

Tak z toho videa to vypadá, že minimálně jeden se ztřískal do němoty a potácel se tam po silnici.

Ono to bude vylézat dál videa a fotky.

Reagovat
nani92

Tak lebo jasne chcel, aby ti hráči ostali a je mu všetko ostatné u riti, ale PR manažér mu povedal, že to by nebolo vhodné povedať, tak bol radšej ticho

Reagovat
nevolno

Co je ta 3 za blbost. Když v noci spíš tak se o věcech co se v noci stalo dozvíš až ráno. Já když spím, tak se o výsledcích NHL dozvím až když se ráno probudím.A ne ve spánku.

Reagovat
Greny

No ono to vyznělo tak všelijak, že kdyby nedostali nějaké echo(asi novináři) tak že by o tom ani nevěděli

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co od toho čekáš. Si představ sebe v jeho situaci. Hráči se za tvými zády rozhodnou jít chlastat a ty, aniž by ti kdokoliv cokoliv řekl to zjistíš jak? Dáš jim chůvičky do pokojů a budeš celou noc hlídat, jestli spí? Jsou to dospělí chlapi a Pešír za nimi přece nebude chodit a zhasínat jim, přesně jak řekl.

Reagovat
Strakosha

Souhlas, Greny je úplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda spíš čekal ostřejší reakce na to, co se stalo. Seděli tam jak kdyby chlastali oni tři a šli se před novináře zpovídat ze svého selhání. Byť teda u Součka, tedy takového, jaký on je, nešlo čekat vůbec nic víc, než co řekl.

Reagovat
Talker

Tak on by to nejspíš zjistil na treninku, až by se mu tam zeblili.

Reagovat
ratusek

Já to viděl večer

Reagovat
Strakosha

K bodu 3. Večerka 22:00 platí i pro manažera repre. Jdeš na pokoj, chvilku něco přečteš, jdeš spát. Je pro mě proto logické, že se to dozvěděli až ráno. Nebo snad chceš po manažerovi repre,aby každou hodinu chodil kontrolovat pokoje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rizek

Reagovat
oli9

zrovna představoval svojí dceři Honzu

Reagovat
saysaymatter

jako ten Neumann to je stejně jinej týpek, prakticky veřejně se obhajovat tím, že tam jenom přišel pást svojí dceru

Reagovat
Manik...

A stojí za to?

Reagovat
ACSeRw!n

Ludek

Reagovat
Edgewalker

Že kluci byli přepadlí taky...

To se jako Coufal podíval v pět ráno na hodinky a "Ty vole, já že je devět!"

Reagovat
Infeld Prácheňský

Když je člověk do rána v kalbě a pak ho někdo vzbudí po 3 hodinách spánku, jenom aby ho vypucoval..každej by byl přepadlej

Reagovat
Edgewalker

To je fakt

Reagovat
Coutinho10

@NeoNovinar

Jestli je Šilhavý frajer, donominuje dvojici Panák - Zelený...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

chichi

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Rizek

Reagovat
Salfovic

Místo dvojky ochlastů Coufal, Brabec bude hrát Panák, Zelený.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
uff

Reagovat
Largo

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Nikikrew

Velmi mi to pripomina tu nasu aferu spred 4 rokmi, tusim okolo 5 hracov (pamatam si Dubravka, Lobotka, Weiss...) tiez odisli z hotela pit, avsak po tejto kauze Kozak rezignoval pretoze to citil ako velku zradu. Tlacovka bola aspon zabavna ale pochybujem ze ma niekto 20min na pozretie

https://youtu.be/QM3UQcsznts?si=fvMkp8nymy5YiMaZ

Kazdopadne je to pruser pre nich, ale budme uprimni, hraci robia aj horsie veci. Ostane to s nimi ale nerobil by som z toho velku aferu, ak sa postupi zajtra tak sa nato rychlo zabudne.

Reagovat
Rizek

Nezapomene.

Tohle máš těžký. Okolo naší repre jsou takovýhle průsery a dusno poslední snad rok. To není jen jeden případ.

Reagovat
Nikikrew

Ok moc to nesledujem, avsak som skor narazal na ciny s trestnou podstatou

Reagovat
Cechino

Kozaka jsem mel vzdy rad

Reagovat
0:1

Tím bych se moc nechlubil. Větší buran, uplakánek a nacionalista v jednom se snad ještě nenarodil.

Reagovat
martin.b

takhle vypadá tiskovka chlapa, u nás sedí banda alibistických sráčů, co se bojí říct veřejně navzájem ošklivý slovo.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Teda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A z Silhavyho nejde nic. Vubec nic. V podstate to okomentoval tak, ze je to skoda. Zadny emoce.

Reagovat
Nikikrew

To mi pride ako trener bez respektu

Reagovat
Mervin

Reagovat
Talker

Tak ono by se na to zapomnělo nebo by jim to lidi odpustili spíš, pokud by vystoupili s tím, že se omlouvají, udělali blbost, neměli to dělat a že prostě akceptují jakýkoliv trest a doufají, že dostanou někdy v budoucnu ještě šanci.

Místo toho hrají mrtvého brouka a zamykají si twitter.

Uvidíme, jak to bude dále vypadat, no.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Modroočko

Legendárna tlačovka, párkrát som si z nostalgie pustil tú 1,5hod. verziu ale teraz je CZ repre v neporovnateľne horšej situácii než vtedy naša. Mimochodom zaujíma ma, prečo Jany po konci v repre absolútne zmizol z futbalového života, za tých päť rokov absolútne žiadne rozhovory ani kratučké vyjadrenia pre médiá.

Reagovat
Nikikrew

Asi mal toho futbalu uz dost, mozno rodinna situacia, tazko povedat.

Reagovat
PitchingWedge

Jany ma svoj zivot bez stresu a medii. Kazde rano oblubena 9ka na Alpinke a sem tam ho vidno na zapasoch FC Kosice, pre ktorych robi konzultanta.

Reagovat
Modroočko

tak nech mu zdravie slúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tiskovka byla a je legendární dodnes. Prostě se nesral a řekl to na plnou hubu, byly tam emoce a úplně na něm bylo vidět, jak ho to žere! Nejraději by je ještě při odchodu oknom vyhadzal a do rici nakopal.

U nás? Šilhavý sedí, mele jaká je to hrozná škoda, když ti borci vlastně jsou dobří kluci jinak a hráli celou kvalifikaci super...to zní skoro jako kdyby je odvolal jenom pro to, co by na to jinak řekla veřejnost

To jsou hrozní žebráci a prizdisraci tam.. alibismus na druhou.

Reagovat
Nikikrew

Janko sa s nikym nesral, stara skola, niekedy az moc . Len je skoda, ze mu to ti hraci spravili, celkovo sme mali dobre vysledky pod nim.

Ten Silhavy fakt kaspar, strasne slaba reakcia na taku akciu. Mal pritvrdit, dokonca v pripade postupu na EURO by ostali doma aby vyslal jasny signal.

Reagovat
nani92

legendary...mladí boli vtedy najväčší zmrdi, nečudujem sa, že sa nám po jeho odchode nedarilo, chvalabohu, že dozreli a sú teraz oporami

Reagovat
Modroočko

Môj obľúbený moment

Jany: Dávajte si naňho pozor, novinári, všetci čo ste tu (komentár na Hašana zo Športu)

Kováčik v hlave: *pls don't say it pls don't say it pls don't say it*

Jany: Je to jeden potkan...

Kováčik: *aww shit*

Reagovat
Nikikrew

nezapomenutelne

Reagovat
Hasan Šáš

Ti lidé pomočili posvátnou Lípu, symbol češství.

Reagovat
Rizek

A když si člověk představí, jak by to na tiskovce rozmázl Svědík ...

Reagovat
Mervin

Ten by si do toho Belmonda pro ně zašel. A dopadli by hůř než Souček s rozseknutým čelem.

Reagovat
mrtvej ofsajd

= 2000 komentu na EF

Reagovat
Kaspar

Suku chteli sme te vzit sebou, ale nemohli sme te vzbudit, s pozdravem C,K a B.

Reagovat
Lemond Laws

Šli jsme na Čelisti

Reagovat
Puskas

na Belmonda.

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Salfovic

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
bartlu

No, Coufal měl v hlavě prázdno vždycky. Už v době, kdy byl v Liberci posílal dickpicks všem borkam, co potkal (shodou okolnosti několika spoluzackam z Olmiku). Možná bych to ještě někde v konverzaci našel

Reagovat
Mass

Tak dickpicy rozesílají i chlapi, kteří na první pohled nevypadají, že mají v hlavě vymeteno, viz. Hošek nebo Feri.

Reagovat
bartlu

To Jo, ale člověk by čekal ze si trochu budes chránit soukromí, kor když se dostaneš do povědomí veřejnosti. Za me naprostá kravina. Tohle teď vypustit tak to by byl Vláda úplně v háji…

Reagovat
Salfovic

Jo, nejlépe i s dickem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Sem. Hned. Okamzite. Pls. Chci to. Dejte mi to.

Reagovat
Selänne

Reagovat
oli9

Jako ale zase házet všechno na Suka je blbost.. Ten kluk hraje , bojuje , rve se a je i golový.. bohužel je nálepkovaný jako miláček Šilhávky ale co má dělat.... a bohužel nebo bohudík nevím, nemá takovou povahu aby bouchl do stolu a řekl.. trenére pod tebou to stojí za píču, jdi do prdele

Reagovat
martin.b

problém je, že z těch čelních představitelů není takovej nikdo, jen samí alibisti, co chtěj být se všema za dobře a hlavně nemít nějaký problémy. Souček je na hřišti tahoun, ale pokud nezvládá tu veřejnou stránku, nemá být kapitánem, simple as that.

Reagovat
mistr129

neuvěřitelný, tady se nejlepší hráč týmu hrotí kvůli tomu, že si dovoluje plnit trenérovy pokyny a nepodkopávat ho.

Reagovat
Cotton

navíc je to kapitán (a to zaslouženě), takže by právě naopak bylo divný, kdyby tohle nedělal

Reagovat
Freedo

Reagovat
Largo

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Cotton

Reagovat
Spalovač šancí

Stejně je to chyba svazu...

Reagovat
Witcher

To je hlavně selhání těch hráčů.Přece nikdo nečeká ,že Pešír bude jak ve škole přírodě v 10 obcházet pokoje a koukat jestli sou v posteli.

Reagovat
martin.b

@RampaRobert15

Sorry, ale vymažte ten nápis Hrdí lvi.

Hrdí lvi by přišli a místo tohohle blekotání a ukňouranýho "je to nešťastný, moc nás to mrzí, snad nás to neovlivní" by jasně řekli, že se stal úplnej nesmysl, že jsou nasraní a dali to jasně najevo, že se omlouvají fanouškům za tu ostudu, že si to v kabině vyříkali a jsou připraveni dotáhnout postup na Euro.

Místo toho koukám na vodopád alibismu a slabosti.

vystiženo

Reagovat
Rizek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
uff

Reagovat
Largo

Reagovat
FCSL

To je v prdeli tvl. 3 zkušení hráči porušej pravidla, 2 dny před klíčovým zápasem jdou v noci chlastat a stejně největší bídu dostanou Šilhavý, Pešír a Souček

Reagovat
Strakosha

Jj, je to tak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
j_mrazik

Tohle asi není úplně nic novýho, že se jdou vyndat někam nevhodně před zápasem? Tohle mi přijde jako nejmenší zlo, protože hrajou až v sobotu. Stávali se horší akce den před zápasem.

Reagovat
Tevezinho

troll nebo ožralej týden v kuse?

Reagovat
j_mrazik

Já to myslel tak, že tohle se dělo a děje neustále, ale hráči jsou trestaní, jenom když se to přijde. Vyhození z kádru je asi jediný rozumný řešení pro tuhle chvíli, Šilhavýmu to rozhodně nezávidím a nedivím se ani tomu Slovákovi, co kvůli tomuhle odstoupil. Ale chápu, že před postupem na Euro a vrcholem kariéry od stolu nepůjde.

Reagovat
Firkraag

Víš, že hrají zítra ?

Reagovat
j_mrazik

No jo, vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě - až zítra. Konečně jeden víkend v roce volno, tak přece nebudou sedět "doma" a nudit se.

Reagovat
Mass

Možná to měli Cuf, Brába a Kuchtič taky popletený

Reagovat
j_mrazik

Stejně to udělali jenom proto, aby rozproudili diskuzi na EF.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Maximm9

Kdyby mel Soucek koule, tak se za ty 3 postavi a na tiskovce tam kopne to pivko

Reagovat
Talker

Jenže to taky udělal po postupu, kdy měli vyřešeno.

To je něco jiného než kdyby se potácel 2 dny před zápasem po ulici nachcanej jak dobytek někde nad ránem.

Reagovat
fenixLFC

ved preto pisem ze ukazal ako sa to ma robit

Reagovat
eder

Hráčům Reds se v tomto okně vůbec mimořádně zadařilo. Bylo by fajn, aby to v sobotu ještě vygradovalo...

Reagovat
avicii

riadne bomby išli naši, už by to chcelo vyhrať na etihade

Reagovat
fenixLFC

sa nam este v utorok zrani VVD a v stredu alisson tak bude po spokojnosti....

Reagovat
mayday

Brábo, hej Brábo

Reagovat
Csaplárova past

Hlavně si uvědomte, že v žádným Belu nebyli a ten počet účastníků absolutně nesouhlasí

Reagovat
lampas

Kluci stáhli tlak před zápasem na sebe, teď zápas s Moldavskem vlastně nikdo neřeší. Taková klukovina se někdy stane, aspoň mají zábavné eskapády Ujfalušiho a spol. své pokračování. Léta budeme na tento moment s úsměvem vzpomínat.

Reagovat
j_mrazik

Možná se objeví za pár let i v reklamě na Celio.

Reagovat
Salfovic

Jo, v přestávkách zápasů hokejové repre pořád ukazují Nagano a v těch fotbalových budou i za čtvrt století ukazovat vožralého Brabce.

Reagovat
ACSMan

Myslíš že se dočkáme při nějakém turnaji, že budem hlasovat o nejlepší vožraleckou eskapádu české repre?

Reagovat
icefish

Kdyby se nechal přejet, tak by to byl virál navždy… bohužel

Reagovat
John Obi Mikel

Ale dobře tu oživili eurofotbal.

Reagovat
Pony Slaystation
Reagovat
smazaný uživatel

Spičenci, kez by nepostoupili na Euro. Kez by. Zmrdi.

Reagovat
Coutinho10

jinak od 20:30 - kudy běží zajíc - repre speciál - tam si servítky brát nebudou, docela se těšim

https://www.youtube.com/watch?v=8KM_UfvR_s4

Reagovat
Puskas

Co můžou říct jiného než my tady nebo než co říkají ostatní, kdo se motají kolem fotbalu. Třeba Lukeš: https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/skandal-narodni-reprezentace-cesko-jaroslav-silhavy-legenda-banik-ostrava-lukes.html

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, Lukeše pak přečtu

třeba budou mít i nějaký jiný inside info

Reagovat
Salfovic

Jo, kdo se pochcal a kdo jen poblil.

Reagovat
eder
Reagovat
fabec1222

Tak u něj neni divu, že lil, když musel zapíjet to, že jedinej titul mohl získat v sezoně, kdy zdrhl do Prahy.

Reagovat
dantetomas

Co to kurva je? Videl som asi dve minuty a to je vyjadrovanie jak z Belmonda. Pico, vole, ja jsem slysel, ja nevim, hmmm,

Reagovat
Coutinho10

mají to tak nastavený a není to nutně špatně, aspoň to je upřímný, na rovinu atd. a je fajn, že kromě těch různých tv pořadů, kde musíš dodržovat nějakou slušnost, tak vidět něco podobnýho i třeba na hospodský úrovni, kde to je víc uvolněnější

Reagovat
Rizek

Reagovat
r.mrazik

Dříve vysmivany prase Vacek je teď hvězda

A to plácá kraviny u mluví jak ve čtyřce v hospodě.

Kultivace fotbalu

Reagovat
Coutinho10

jako jo, někdy mě taky štve některýma názorama , ale je dobrej

Reagovat
r.mrazik

kdyz to tak vidis...

Reagovat
Coutinho10

já beru v potaz i to, že má dost těch zákulisních informací díky tomu, jak dlouho v isportu pracoval, takže má kontakty a dost toho infa i teď....takže jako neříkám, že se ve 100% s ním shodnu, nedávno tam něco plácal tupě pořád dokola a odmítal uznat, že druhý pohled (většinový) z toho dílu je ten správnější, ale ok, stojí si za svým a dodává to určitě tomu pořadu šťávu, bez Novotnýho a jeho by to nebylo takový a i Folprecht je zajímavej, ve studiu na O2 to člověku až tak nepřijde, ale když je míň formálnější prostředí, tak on i se nebojí, říct věci, který by na O2 neřekl

Reagovat
r.mrazik

v pohode.

mne se libilo,jak na nej sesivky celou dobu prskali a ted,protoze jako prvni udelali dil se Zmrdikem,tak na nej koukaji...ale budiz

nejvetsi sranda byla ta,jak mu vyschly zdroje ohledne sparty a byl pak k nicemu

Reagovat
Coutinho10

tak o tom dílu s JT, tak na to nikdo z nás určitě nekoukal kvůli Vackovi, ale Tvrdíkovi

já osobně rozhovory s JT mám rád a nevadí mi, když jsou dlouhý...je to dobrej řečník, ale zároveň neříká hovna, ale dost toho poodkreje a člověk si pak daleko víc umí představit, jak ten tým funguje, proč dává takový a makový prohlášení či cíle - že cíl není vyhrát titul, ale cíl je bejt do TOP 2 a hrát skupiny nejhůř EL, ale porvat se o LM, že to je to hlavní budovat si jméno v Evropě

toto třeba dost chybí na vaší straně, že by někdo byl víc otevřenější nebo u Plzně, ikdyž asi jste se trochu zlepšili, ale pořád slabota...jsem zvědavej, koho v KBZ nalákají od vás na nějaký velký rozhovor a pak si to můžeme taky rozebrat, jestli náhodou kvůli tomu není velký nával vašich fans k nim s Vackem

Vacek asi už těch kontaktů využívá míň, ale pořád jich má hodně nebo dostatečně na to, aby podával zajímavý info, takže jako proč ne

Reagovat
Pablos

taky mi příjde Tvrdík fajn v otevřenosti a jako dobrý řečník na poslech. Nicméně já to neviděl... usuzuji z jiných jeho ,,vystoupení" a můžu říct, že to vždy bylo docela zajímavé

Reagovat
Coutinho10

jj přesně, ideální první host na ten pilotní rozhovor, takže jsem ho včera sjel v kuse 2 a půl hoďky úplně vpoho

a fakt mraky zajímavých informací, něco se asi dostalo už ven, jak komentoval Červa, ty cíle na tuto sezonu i dlouhodobě, s tím související nějaký finanční plán a uvažování, trávník, trenéři, vzpomínky na tu dobu, co tu je (nejlepší: Sevilla x nejhorší: Rangers) atd., takže fakt mega super

Reagovat
Pablos

co komentoval o Červovi ?

Reagovat
naheCZ

Vlastně tam odkryl jak je to celkově smluvně nastavené mezi ním, Libercem a námi.

Reagovat
Pablos

No jako to jsem něják tušil, že to bude na tohle téma... jsem právě myslel, že se dozvím něco konkrétnějšího

Reagovat
Coutinho10

to co třeba i pak vylezlo, že Sparta si neuvědomila, že ho nemůže vykoupit bez našeho svolení, narážel na Rosickýho, že neumí asi číst smlouvy, že to chtěli řešit pouze s ním a řešili...Tvrdík i říkal, že je ochotný se bavit, že za nějakou hráčskou výměnu, ale oni nereagovali

další zajímavá věc, že třeba jsme chtěli Gabriela z Hradce, ale agent nám řekl, že ať to ani nezkoušíme, že neexistuje, aby nám Sparta prodala jejich odchovance a my na to reagujeme stejně nebo v tom trendu, že pokud ho chtějí, tak my taky nechceme aby náš vychovaný hráč hrál na druhém břehu, takže pokud se s náma nebudou bavit, tak ho nedostanou ani v zimě a pokud by to chtěli vochcat, tak pokuta 1.1 m €, takže aspoň by z toho něco káplo za porušení tý smlouvy

jinak ještě i popisoval, že šel do Liberce zadarmo za těchto smluvních podmínek, takže neexistuje, aby bez nějaký finanční náhrady nebo hráčský kompenzace odešel do Sparty

bylo tam i, že po tom, co ho kontaktovala Sparta, tak že Slavia byla otevřená tomu dorovnat finanční nabídku a bavit se o tom, že by šel k nám, ale nechtěl v té době, že nevěřil, že se u nás prosadí a jelikož bylo jasný, že Sparta ho nechce hned, že by stejně hrál v Liberci na podzim ikdyby do Sparty přestoupil, tak proto jsme reagovali tak, že jsme to zablokovali, měli jsme 3 pracovní dny na vyjádření a to byl konec přestupáku, takže se to logicky nestihlo

a zároveň jsme odmítli to, že bysme se ho zbavovali natvrdo, že s ním jakoby nepočítáme, protože kdyby to tak bylo, tak v těchto případech tam z toho chceme nějaký peníze za ten přestup, což není tento případ, když tam šel zadarmo

+ nevyloučil, že třeba v zimě může být situace jiná, odejde např. Zafeiris nebo někdo se zraní a najednou pro něj bude místo a šance hrát větší, takže uvidíme, jak to bude pokračovat

Reagovat
Pablos

Ok dík

Reagovat
r.mrazik

Tak je to socan, ti vždy uměli dobře kecat

Reagovat
r.mrazik

Jj. Kvůli Vackovi na to lidi nekoukali..jen se to pak otočilo a teď na něj koukají sesivky, které na něj roky prskali. Je to sranda

Reagovat
Coutinho10

Tvrdík si to tam s ním celkem vyříkal, oba řekli svůj pohled a bylo tam pochopení z obou stran a teď už to je ok ..víc nám vadil Podroužek, i to byla jedna z otázek od Novotnýho

Reagovat
r.mrazik

ok.

ja do toho kecat nechci...taky se koukam na moviezone,takze by mi to taky mohl nekdo vymlouvat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen první část o překladatelce, že nevěděla co jí čeká, že byla nervózní z toho, jak tam do nich začali sypat.. Zaprvé jí je přece úplně jedno, o čem se tam mluví, ona jen překládá to, co se řekne a to dělá každý tlumočník kdekoliv. Druhá věc je pak to, že tam do nich nesypali vůbec nic. Někdo položil otázku, počkali až to přeloží, někdo odpověděl, počkali až to přeloží a kromě zodpovědnosti Pešíra tam nepadlo vůbec nic “na tělo,” proběhlo to vzhledem k posledním událostem vlastně úplně v pohodě. Skoro mám až pocit, že to kluci moc nesledovali (Novotný, což vlastně ani nevím, kdo pořádně je, to vlastně přiznal hned, kdy vůbec nevěděl, že tam tlumočnice přímo seděla a přišlo mu to hrozně vtipné). Zbytek raději nebudu komentovat, protože podobně se můžu jít pobavit do nejbližší hospody, takže jsem se radši dál nedíval. I ti hosté tam, Folprecht, jehož maximum byla kyperská liga v nějaké prdeli (takže vlastně spíš česká liga, kdy si za nároďák ani nekopl) a Vacek, který píše sračky na twitter rádoby bez servítek, protože kdyby psal názory normálně, tak ho nikdo sledovat nebude. Hrozné.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pablos

Tvl no tak nesouhlasíš s něčím ...buď ti ten projev je nepříjemnej nebo to bereš s nadhledem, že to je to jen tlachání tří lidí na téma v uvolněném duchu. Chápu, že se z toho důvodů je to třeba nepotřebné poslouchat, tak jako třeba je nepotřebné tady číst ,,tlachání" lidí v příspěvcích. Ale tvl udělat z první pár vět rozbor a celé to odsoudit, taky dobrý Navíc ty sračky o Folprechtovi... píčo tebe nezvou no a taky se tu vyjadřuješ veřejně... tohle uvažování v životě nepochopím, co on jako dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Jeee, pardon, že jsem na to napsal svůj názor. To je v diskuzích vůbec velký šok, že někdo něco takového udělá…

Reagovat
Pablos

Však já ti ho neberu... já jen píšu svůj názor, že tvé vnímání nechápu a hejtit nečí kariéru jen, že jsem ho viděl na youtube je postavený na hlavu. Jinak si piš co chceš přece

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to psal hlavně ve smyslu toho, že si tam prý neberou servítky a přitom jediný fotbalista z těch tří je někdo, kdo to do repre ani nedotáhl. Jinak mu kariéru neberu, ve fotbale toho určitě dokázal víc jak já, i když on zas nedokázal nic v mojí práci no. Akorát mě nikdo nesleduje a nefandí mi a nikoho nezajímá co si myslím

Reagovat
Coutinho10

mně se docela líbil názor Novotnýho na Šilhavku, což zmínil i Folprecht, že to klidně mohl udělat, jako Kozák, který trénoval před časem Slovensko, že to snad měl taky nahnutější, potkal pak náhodou v noci nějaký hráče, jak šli z baru a druhý den prostě rezignoval, že tohoto nechce bejt součástí, že to je podraz atd. a pak by Šilhavý z toho odešel jako král, že co jako má dělat, když ho vlastně opory týmu, což třeba Brabec pro něj určitě je, protože často to pro něj je základní stavební kámen, to samí Cuf, tak že ho takto podrazej, takže jako toto má něco do sebe, ale taky je pravda, jak tam říkali, tak to prostě nečekali, protože Šilhavý to nemá v povaze

jinak obecně, jo není to pro každýho...přirovnal bych to trochu za silnější Tiki-Taku, kde taky jsou názory, že to u některých hostů je tlachání atd., ale je to něco, co si někteří lidi a myslím, že jich není úplně málo, tak rádi pustí, protože se za nic neschovávají a to moc někde jinde neuslyšíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasné, já to nikomu neberu a máš rozhodně pravdu, že tam mohou zaznít i zajímavé názory, se kterými bych se třeba taky shodnul. Já to vnímám tak, jak jsem to napsal, ale určitě tím neříkám, že to mají všichni přestat poslouchat, protože mně se to nelíbí. Já třeba právě ani tu tiki-taku nesleduju a mám radši velké osobnosti a serióznější věci, protože za mě ze svých zkušeností dokážou vidět věci lépe. Ale jak říkám, je to můj názor a nikomu to nechci vnucovat.

Reagovat
Coutinho10

úplně v pohodě, v tomto patříš na druhou stranu a těch lidí je určitě víc, co bylo za to v minulosti např. na O2TV dostat pořad víc odbornější na jednotlivý zápasy atd. (opak Tiki-Taka), nějaká snaha byla, ale nepovedlo se to, nemělo to sledovanost, takže mi je jasný, kam míříš a je to ok, každýho víc baví něco jinýho, jiný formát a ať si každý vybere, co ho víc baví a to dělá / sleduje, takže úplně ok

Reagovat
letitfly

No tak co třeba posloucháš? Co tě uspokojí? Dej nám nějaký tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Hlavně jak Novotný říkal, že jsou momenty, kdy prostě musíš jako chlap mít aspoň trochu koule, aby jsi neztratil důstojnost hlavně sám před sebou. Místo laciného nadávaní na to, jaký je Šilhavý kokot, to byl velmi pěkný rozbor.

Reagovat
Coutinho10

jj, to se mi hodně líbilo...nejdřív to sice vzal moc ostře proti Šilhavýmu, ale jak to pak rozvedl a dovysvětlil, tak mega souhlas....mohl odejít jako král s grácií jako např. ten Kozák ve slovenský repre, ale jde o povahu Šilhavýho a možná i bonusy za postup na Euro atd., o to se asi připravit nechceš, ale kdyby reagoval, jak říkal Novotný, tak bysme si asi řekli, že wow

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

No Vacek je tam nejvíc v pohodě, což teda mluví za vše

Reagovat
Pablos

Viděl jsem prvně. A musím říct, že mě překvapilo, že je to celkem v pohodě... nikdo mi tam nebyl nesympatickej, už vůbec né ten Vacek (kterého jsem do té doby vnímal jen, že tady někdo postuje jeho píčoviny na twitteru). Prostě říkání svých názorů... v duchu mezi kámoši jakoby... proč né, za mě v poho, nechápu co od toho kdo jako čeká Jako o volnu bych si to nepustil... ale v práci teď takhle ráno dobrý ke kávě... díky za sdílení

Reagovat
acko_bez_naflusu

Taky si to jedu v práci a naprostá paráda. Koupil jsem si teď to jejich herohero a Tvrdík, Hašek, Červenka ze Zlína, rozbor Leverkusenu a Ajaxu + další podcasty se souhrny kol s Teclem, Kadlecem a Frydrychem taky dobrý. Je to sice pro některý nepřijatelný "formát u piva", ale já to mám mnohem radši než poslouchat seriózní nudný fráze a člověk se doví spoustu inside infa

Reagovat
Pablos

Jak říkám formát mi vůbec nevadil... s kámošema běžně mluvím taky sprostě a asi mě nepobouří, když to uslyším na youtube Jinak pokračovat v tom asi nebudu, rozhodně bych za to neplatil, to zase za mě. Tady mě zajímalo to téma.

Reagovat
Pablos

Jen to doplním... takže když bude nějaké zase zajímavé téma a já si vzpomenu, že nějaký zajíc je, tak si to pustím. Abych si to pouštěl po odehraném běžném kole v lize (nebo kdy to třeba vychází) to asi zase úplně né.

Reagovat
Coutinho10

běží to myslím každý úterý pravidelně na YT (ta neplacená verze)

Reagovat
Pablos

ok dík

Reagovat
Coutinho10

nz, tu i link na ten jejich kanál

https://www.youtube.com/@fcnewscz/featured

mimo toho fotbalu si tam Novotný jede i svoje MMA

jinak co můžu taky doporučit, tak 5. řada těch videí (1. je ten zajíc, 2. MMA atd.), tak byly dlouhý rozhovory se sportovci, bylo to před 3 lety a na základě toho pak později vzniknul zajíc a měl tam rozhovory, to uvidíš na tom kanálu níže např. se Schikem nebo Vydrou a jako bylo to super, takže kdyby tě někdy lákalo, tak i to stojí za to, ikdyž už je to jakoby zahraný, bylo to myslím za Covidu, ale pamatuju, že tam padlo hodně zajímavých věcí

Reagovat
Pablos

MMA jde absolutně mimo mě. Jako asi jednoho z mála v dnešním světě mě to prostě nezajímá ten sport A ty jooo, takhle zpětně témata už mě asi nelákají. Ještě mě napadlo, že se třeba mrknu na dobu na ten předešlý repre sraz. Ale tam tedy taky uvidím, jestli mě ta určitá ,,zahranost" aktuálna bude brát. Nicméně zkusím asi to.

Reagovat
Coutinho10

j MMA taky nejedu

j, ten čas letí a je fakt, že některý věci, co se řešili, tak teď už naštěstí řešit nemusíme, ale co si pamatuju, tak hodně vzhlížel k tomu EURU, že to bylo dobře načasovaný a že bysme tam mohli bejt v topu, což se celkem povedlo, škoda vyřazení od Dánska

j, mohl by bejt dobrej ten úterní díl....čas ještě jasný není, oni to mají pokaždý jinak, ale info o startu, buď na twitteru nebo instagramu píšou, případně když si ten kanál otevřeš, tak by tam na toho mohla bejt vytvořená událost, v kolik to začne, ale tipoval bych asi spíš odpoledne nějak....já budu muset zkouknout až ze záznamu

Reagovat
Marisic

jo to mě na tom taky chytlo ty insides. Dřív jsem poslouchal fotbal fokus a z toho se postupně stalo zbytečně dlouhý mlácení prázdný slámy s lidma, který českým vrcholovým fotbalem vůbec nežijou typu Nerada co si hraje někde ve vidlákově a je mu zbytek jedno (i když sympatickej pivař určitě) nebo Podvína kterej se hlásí akorát k Realu Madrid (originální). A tydle týpci se pak maj bavit o začátku sezony Hradce

Vacek, dřív Podroužek a ten zbytek Sportu + teď Folprecht sice člověk s nima může nesouhlasit, ale vidí ten rozhled a že se v tom prostředí aspoň nějak pohybujou

Reagovat
Coutinho10

fotbal focus jsem dřív taky poslouchal, ale když pak člověk narazí na větší kvalitu, ať už to byl třeba angličan nějaký čas nebo footcast či rozhodně zajíc, který je v tomto asi u nás nejlepší díky Novotnýmu, tak člověk si začne vybírat, co poslouchat spíš, protože toho času na to není tolik....kdyby člověk byl na pracáku, tak by se to vše asi stíhat dalo, ale takhle ne a někdy ani na toho zajíce čas není, ikdyž většinou člověk má jistotu, koho tento formát baví, že zklamanej nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jim ještě dám šanci

Reagovat
Coutinho10

fakt to stojí za to nebo si z toho včerejšího dílu pusť nějakou jinou část než ten úvod...řešení tý překladalelky bylo asi vůči ní trochu přísný...ona za to nemohla a samozřejmě v jiným oboru se s něčím podobným těžko setká

jinak vysílají myslím pravidelně v úterý na YT na tom kanále k naší lize + když by tě to chytlo, tak na hero hero za 7 eur, tak mají extra obsah...mají slíbenýhoho vždy někoho z top 4, za Slavii momentálně Tecl, za Spartu Kadlec, za Baník Frydrych a za Plzeň ještě nevím, neprojel jsem to ještě celý, ale taky by tam někdo měl bejt...dřív zkoušeli Limbu, ale na toho byl silnej hate, tak s ním přestali

+ různý ty rozhovory velký jako Tvrdík v úvodu, teď tam vidím Ivana Haška

ten Ajax, proč padnul skoro na dno, Leverkusen (vždy s lidma, co k tomu mají co říct)...Ajax - Jirka Štěpán z ČT, jejich velký fanda a u Leverkusenu M. Kadlec

a teď minulý týden řešili ten Zlín s trenérem Červenkou a Bartošákem a prý tam docela natřeli Vrbu takže to si musím do startu ligu o víkendu taky pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Jesli se můžu přidat do diskuze, tak já když jsem poprvé slyšel Vacka, tak bych ho vzal lopatou po čumáku, protože arogantně kvákal o věcech, které nezná, nesleduje a nic o nich neví. A není to zrovna dávno. Ale s postupem času mi už tolik nevadí, někdy je za kkta, jindy jako jediný zastává názor shodný se mnou nebo přinese pohled, který v daném tématu chybí atd.. Je potřeba si říct, že řada věcí je taky v rámci dramaturgie a celý podcast je zaměřen na mainstream formou i obsahem a nutno říct, že výsledky mají a vlastně to dělají fakt dobře. Pro mě je to jistá náhrada fotbalových kamarádů, protože nikdo z mých nejbližších se o fotbal nezajímá. Informací tam popravdě moc nezaznívá, je to spíše názorová záležitost, trochu bych to přirovnal k pořadu Jílkové na ČT, není to žurnalistika, je to zábava, ale zase dobrá a občas se tam i nějaké inside info objeví. Dřív jsem poslouchal FFP ČT, ale Nerad mě strašně štval, protože si nedělá přípravu a často se ledabile vyjadřuje k věcem, které nezná/neviděl atd. U nich je to o složení, zda dorazí Kvasnica/Špryňar. Naproti tomu má Folprecht výbornou přípravu a je dost agilní ve zjišťování a sledování informací, podobně i Vacek, byť tentokrát mumlal, proč se nevyjdřil Fousek i Sparta, kdy v obou případech nějaká ta vyjádření byla.

Dovolil bych si jednu poznámku. Mourinhovi, když teče do bot a novinář mu dá těžkou otázku, tak vytáhne "Co jste dokázal? Já vyhrál dvakrál LM, tak se k tomu nevyjadřujte," především tedy ve svých slavných třetích sezónách, kdy se z něj stává trenér na úrovni podprůměru provinčních koučů a s týmem hraje naprosto příšerně herně i výsledkově. Osobně je mi to strašně cizí, protože se pak jako běžný člověk nemůžeš vyjadřovat k ničemu, pokud nejsi prezident republiky nebo nositelem Nobelovy ceny.

Fotbal jako takový je čistě pohybová aktivita, můžeš mít IQ mrkve a dotáhnout to daleko (Balotelli?), novinařina, trenéřina, fotbalová analytika jsou úplně jiná odvětví a potřebují jinou sadu schopností. Řada skvělých trenérů neměla zářnou fotbalovou kariéru, podobně skvělí hráči nejsou automaticky skvělí trenéři. Folprech má podle mě obě sady schopností, hrál za Spartu, mládežnickou repre? a zároveň má i fotbalový postřeh a dokážů propojovat novinařinu s kariérou bývalého profi hráče. A mít odbornost vyjádřid se k tomu, že se jdeš ožrat dva dny před klíčovou událostí? To má snad každý z nás, maturita, přímačky, zkoušky, státnice, klíčový pohovor, jednání, zakázka atd .. Kdo se jde dva dny před ní ožrat? Snad jen ten co to má na háku a je mu to u prdele obvlášť, když děláš něco v kolektivu a ostatní jsou na tvé části práce závislí.

Reagovat
Coutinho10

hezky napsáno

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu

Reagovat
acko_bez_naflusu

Souhlasim úplně se vším Folprecht si mě neskutečně získal

Reagovat
Pablos

za mě sympaťák

Reagovat
monty25

To má talent po ségře, která píše pro idnes.

Reagovat
Pablos

to nejde, že jo... chtěl si říct společný třeba talent

Reagovat
monty25

Ona dělá v médiích dlouho, tak třeba od ní něco pochytil...

https://www.idnes.cz/novinari/lucie-machacova.N4435

Její články o ženském fotbale mám na idnesu nejradši.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

já po dlouhým odolávání jsem si ho koupil taky...čekal jsem, že ten repre speciál bude tam na hero hero, ale nekupoval jsem to jenom kvůli tomu, koukal na jejich discord a tam jsem četl vše, co nedávno chystali a chci to vidět a rovnou jsem si sjel ten pilotní díl s Tvrdíkem a top...těším se na Ajax s expertem z ČT Štěpánem nebo ten Leverkusen a velký rozhovor tam je i s Ivanem Haškem...asi primárně z toho období minulýho, jak se řešil jako potencionální trenér repre

jinak jsem si pustil úseky toho zajíce v topu s tím Teclíkem a ty vole, super....k tomu derby, jak před zápasem, po zápase, tak přesně to pojmenoval...dát např. žlutou Kuchtovi na začátku, tak se ta bramboračka z toho nestala

chci kouknout i na ten díl, jak řešili Šilhavýho v minulý repre pauze, to mělo celkem ohlas...takže jako top

dlouhodobě jsem byl proti kupování těch premium služeb, ale po včerejších událostech jsem neodolal a šel do toho a ten obsah fakt super...musím si ten čas na to víc nacházet

Reagovat
Coutinho10

nemáš zač

j, je to vpoho, já když mám čas, tak si rád jejich díl pustím...v posledních týdnech se mi to dařilo víc, ze začátku sezony míň a přesně, je to v poho, uvolněný a za nic se neschováváš....vtipný i řešení toho alkoholu, jak tam zmínili toho Krčmáře

Reagovat
Kincl

Tome, Tome, vstávej udělali jsme obrovskou chybu

Reagovat
dave30

Tak v Událostech vytáhli těžký kalibr - rozhovory s mladými fotbalisty. Jaké je to pro ně zklamání, že jsou to jejich vzory atd.

Budou mít těžkou cestu zpět...

Reagovat
verv

A co děti? Pomyslel někdo z nich na chudáky děti?

Reagovat
cr7sux

A co děti? Mají si pod čím plakátem spát?

Reagovat
tofupust

Reagovat
Rizek

Tohle mě vždycky rozesměje. Ti stejní zklamaní mladí fotbalisti si pak jdou po tréninku zapálit v lepším případě jen cigáro.

Reagovat
dave30

Oni tam vytáhli nějaké mladší žáky. ti si půjdou zapálit až tak za 2 roky...

Reagovat
djwenca
Reagovat
fabec1222

Zlatá éra našeho Stand-upu. V podstatě po téhle generaci komiků už přišla jen banda trapáků, co nedokážou udělat výstup bez politických a sexistických narážek.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
djwenca

Reagovat
Pablos

Strašná sračka… dal jsem to do půlky. Trapný

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mass

Od Daniel Čecha mám nejradši Freestyle Mobile Cross a jeho flambovanej dablnegr

Reagovat
monty25

Když zůstaneme u fotbalu, tohle je taky dobrý.

https://youtu.be/v_ZYaXJabYc?si=N01WGOPtaOYyzlLc

Reagovat
Mass

Reagovat
dantetomas

Hodne velky spatny

Reagovat
fabec1222

Mobile cross Ten mam stazenej do sve kolekce,kterou si opakovane poustim

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fabec1222

Jinak teda vim, že jste se jen styděli napsat, ale všichni na to čekáte, Neumannová: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009933153759

Reagovat
STR

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Cotton

konečně pořádný příspěvek, děkuji za rešerši

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Rothbard

Kdo to má být

Reagovat
ratusek

něco z castingu tam nemáš?

Reagovat
fabec1222

Casting už se bohužel roky netočí.

Reagovat
Sosi

Jak to s ním dopadlo po tom zátahu?

Reagovat
fabec1222

V kriminálě podle mě nikdo neni. Řekl bych, že ty lidi dneska budou působit prostě v jiných agenturách. Však to byl hlavně jenom pláč zhrzenejch blbek, které si nepřečetli smlouvu o tom, co se na castingu může dělat. CzechCasting jako takovej pak ani v ČR opravdu dostupný nebyl, jeho stránky byli vždy pro české IP blokovány. Což ale pochopitelně není zábrana pro to, aby sis to nemohl pustit že Ale to je taky nevědědomostí těch holek...

Reagovat
Sosi

takže z vazby venku a stíhání zastaveno? Hlavně že jim zničili pověst a vláčeli je médiim o konci se už nikdo nezmíní...

Reagovat
Sosi

asi předstupeň zátahu teď na toho Rusa...

Reagovat
81Tomas

Reagovat
John Obi Mikel

Nejvíc mne baví, jak si kluci zašli na disko a spekuluje se, že za to může Šilhavý/Pešír/Fousek a je to protiakce

Reagovat
dantetomas

Zabudol si na Soucka

Reagovat
Sosi

kontráši

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Reagovat
PP

Tak média, bulvár, kliky.. to se dělá jen pro toto.

Ale jinak jsem dnes ráno potkal ve školce Tomáše Hořavu a ten byl docela šokovaný. Jak si mohli dovolit provést toto 2 dny před klíčovým zápasem na Euro. Že vždycky něco bylo, ale toto je prej hodně přes..

Reagovat
Freedo

To na EF chodí i děti v předškolním věku? Myslím, že to tu není moc výchovné prostředí.

Reagovat
PP

gugu gaga.. Máme ve škole i školce s nima děti, takže jsme se seznámili, potykali a velice fajn skromný kluk to je. A že se to nabízelo, tak sem se ho ptal, jestli nebyl s nima náhodou..

Reagovat
LeonardoUžoa

Míčový mágové ověnčeni největšími úspěchy si šli zaflexit. A debilní Český lid je z nich hotový a musí si je točit a fotit Já bych je obešel jak hovno a dělal, že je ani neznám.

Já ani nevím, proč té repre nějak fandit. Proč vlastně chtít vidět ,,to nejlepší" z ČR na nějakém turnaji? Aby dělali větší ostudu než v kvaldě? Good luck přeji jenom Jarouškovi, Pešírovi a Tomášovi. Dostávají zbytečně velký hate.

Reagovat
dave30

Nikdy jsem si nedělal o inteligenci většiny fotbalistů iluze. Ale toto je vrchol debility. To si opravdu mohli myslet, že jim to projde? Oni snad předpokládají, že do Asie (na Moravu) ještě mobily nedorazily.

Reagovat
Skalda29

ale kluky to mrzí a nechtěli udělat

Reagovat
MM23IM

ČR 1:2 Moldavsko

Reagovat
Witcher

Chudák Straka brečel na Radiožurnálu že mu furt volají z Německa co se u nás děje

Reagovat
Rizek

To je taky případ.

Reagovat
nani92

škoda, že nie je Straka teraz tým trénerom repre, to by mohla byť tiež dobrá tiskovka

Reagovat
Greaber

Možná se brzo dočkáme, u naší repre člověk nikdy neví, co ho ještě čeká

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

„Jako kapitán jsem k tomu něco měl, řekli jsme si to s trenéry, hráči i realizačním týmem, ale víc bych to nechal mezi námi,“ dodal Souček, jenž měl podle redakčních informací preferovat interní „ututlání“ kauzy a setrvání tria v kádru. Stejně to měli chtít vyřešit i Coufal, Brabec a Kuchta. Káli se, uznali chybu, žádali situaci uhladit. Proti byl však předseda Fousek, jenž měl včera narozeniny.

Souček jaký kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že jediný, o kom lze s jistotou říct, že nevede národní tým, je Šilhavý.

Reagovat
Mastný Chobot

"Proti byl však předseda Fousek, jenž měl včera narozeniny."

To má navodzovať dojem, že bol nasraný, že ho nezavolali, či akú to má mať relevanciu?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

měl Belmondo rezervovaný včera a oni tam přišli o den driv

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Cotton

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Reagovat
icefish

Jediný člověk, jehož názor nikoho nezajímal, byl pan trenér Šilhavý

Reagovat
Rizek

Reagovat
Nuno čomes

Dno

Reagovat
r.mrazik

jestli tohle Soucek chtel,tak je to totalni dno a mel vypadnout hned taky...

Reagovat
ratusek

pan kapitán Souček si to tak přál. Pan kapitán Souček co řekne, to platí a přes to nejede vlak. Ty pseudoexperte

Reagovat
Kaspar

Nejak mi nejde do hlavy jak si predstavoval, ze by to ututlali? Vzdyt prece lidi z toho klubu to postovali na sockach

Reagovat
Puskas

Je to v uvozovkách.

Reagovat
Greny

Úplně stejně jak je nenapadlo že se něco takového provalí když tam půjdou

Reagovat
Coutinho10

asi chtěl, aby se neoslabovali no, ale to bohužel nejde no, to by to dělali toto všichni

Reagovat
ACSeRw!n

to bylo jasny uz podle ty odpovedi na tiskovce... kdyby nechtel jejich setrvani, tak to rekne

Reagovat
Rizek

Reagovat
Godwinson

Ty jo, ti fotbalisti jsou jeste vygumovanejsi curaci nez jsem si myslel. Skoda, ze prijde novej kouc a budou v repre oxidovat zase.

Reagovat
Chittak_LFC

Myslite,ze to budou resit jejich kluby, resp. co se da cekat? Predpokladam, ze treba v Anglii, resp. West Hamu nad tim jen tak nemavnou, byt to bylo pod hlavickou repre.

Reagovat
nani92

ale jasné, že mávnu však Greenwood s Fodenom boli tiež vylúčení zo zrazu a v kluboch sa nič nedialo

Reagovat
Greny

Mávnout v Anglii toto moc neřeší si myslím když je to úplně mimo klub

Reagovat
ratusek

V klubech na to sere pes. Zvlášť když tam je Coufal opora. Vydají prohlášení, že se tam chová vždy vzorně a že jeden exces mu prominou atd. prostě obecný sračky pro média a fans

Reagovat
SunFells

West Ham určitě nevydá prohlášení kvůli tomu, že Coufal byl někde v Čečensku v baru.

Reagovat
Coutinho10

dnes to budou řešit na Canal+ Sport

https://pbs.twimg.com/media/F_XxbaGWgAAnadw?format=jpg&name=medium

...sám jsem zvědavej a myslím si to samí, co píšeš

Reagovat
db18

Hranáč na EURO!

Reagovat
Marisic

jako upřímně, proč ne

Reagovat
Mass

Ze zjevných důvodů spíš Vlček

Reagovat
alien17

Zdar. Prosim Vás, EF komunita už mi jednou pomohla, tak to zkusim znova. Slíbil jsem pomoc se sběrem dat a chtěl jsem Vás požádat, zda byste mohli vyplnit dotazník, který se týká vnímání zahraničních hráčů ve fortuna lize tzv. Fotbalových migrantů? Je to dlouhodobý výzkum a probíhá další kolečko sběru aktuálních dat. Děkuju

https://forms.gle/jnZs3D4aLcLWULSn8

Reagovat
Lemond Laws

máš to tam

Reagovat
naheCZ

Pokud by váš oblíbený český fotbalový klub měl přivést zahraniční hráče, z jakých zemí byste je nejraději vybrali? (vyberte až tři)

Chybí mi odpověď, že je mi to u řitě, řeším jen kvalitu hráče.

Reagovat
GabrielBatistuta

Máš to tam.

Reagovat
letitfly

Jen k tomu, čí to je vlastně vina, jestli těch 3 kořalů, realizáku nebo Fouska.

Za mě jednoznačně Fousek a VV (nebo kdokoliv, kdo řeší otázku realizáku). Ten vztah realizáku a týmu je prostě už "přechozenej" a mělo se do toho říznout daleko dřív. Čistě hypoteticky, kdyby byl u nároďáku od října Svědík, došlo by k týhle situaci? Určitě ne...takže:

Díky předsedo, pseudoexpert z EF

Reagovat
Lemond Laws

tykrávo

Co se to na netu rozjíždí za sračky, že to je vina i někoho jiného než těch tří dementů.

Je to jenom jejich vina, jejich ostuda. Jsou to největší profesionálové, TOP fotbalisti z celé republiky. Brabec i Coufal přes 30 let. Ale ano, je to chyba systému

Reagovat
letitfly

Samozřejmě, že to je chyba těch tří, jsou to dementi. Ale spíš narážím na to, že se to vůbec nemuselo řešit, kdyby na svazu neseděli další dementi, kteří tu změnu trenéra mohli udělat už před měsícem (a i to bylo pozdě). Když se včas rozejdeš s holkou, tak se rozejdeš třeba i hezky, jste dál kamarádi, normálně spolu fungujete a čistě teoreticky se jednou třeba zas dáte dohromady. Když to ale přechodíš a žiješ dlouho v toxickým vztahu, většinou se to totálně posere, někdo někoho podvede a už je to neopravitelný a končí to průserem.

Tady tomu prostě mohlo vedení zabránit. Takže viním samozřejmě ty tři magory, ale spíš než Šilhavýho bych jako další viníky viděl Fouska a spol.

Hráči jsou zodpovědný za sebe, za svoje výkony a svoje chování. Posrali to, tak se pakovali.

Šilhavý je zodpovědnej za výkony na hřišti a výsledky. To dost skřípe dlouhodobě, ale očividně to zatím nikomu ve vedení nevadilo.

Ale za celkovou image repre, chování a vystupování jejich členů přece taky musí být někdo zodpovědnej a když nějaká z těch věcí nešlape, má to řešit. Poslední tři srazy byly totální komedie a je potřeba do toho říznout, to jde prostě za Fouskem a VV.

Reagovat
PP

Reagovat
deporpepa

Proč by za to proboha měl mít vinu kdokoli jiný než ty tři...

Reagovat
PP

to je slušná konspirace teda.. Proboha, vždyt to jsou dospělí chlapi, kteří od mala žijí v tomto prostředí a vědí co můžou a co ne. Kdyby smázli Polsko 3:0 a měli jsme postup jasný - tak se nějaké oko přimhouří, ale takto je to neomluvitelné.

Reagovat
letitfly

Jak jsem psal výše, nebavim se o tom, že by to nebyla chyba těch tří, to je naprosto neoddiskutovatelný. Jsou to úplný pitomci.

Ale zároveň si nemyslim, že to je tak úplně chyba Šilhavýho a Pešíra, spíš bych další část vinny házel na Fouska a spol., že to nechali dojít tak daleko a viditelně nefungující a nemotivovanej realizák už dávno neodvolali. Být tam teď třeba Svědík, tohle by se nestalo.

Uvedu příklad, v pátek po tréninku jsme šli do hospody a manželka mi v 11 napsala, ať přijdu brzo domů. Já jsem to měl v hlavě a počítal s tím, ale slovo dalo slovo, pivo dalo pivo a najednou stály na stole panáky. Střih a doma jsem byl ve 4 ráno. Ale prostě jsem věděl, že když náhodou přetáhnu a přijdu třeba takhle pozdě, tak mě ráno čeká max jedna rejpavá poznámka, ale pak dostanu vývar na spravení a všechno bude úplně v pohodě. Kdybych ale věděl jako můj kámoš, že dostanu ráno kotel jako prase a rozvodový papíry na stůl, tak bych stejně jako on šel poslušně domů v 11 a ráno od 7 vysával.

Ti borci prostě vědí, že si to v současné situaci k současnýmu realizáku můžou dovolit

Reagovat
bartes

nemůžeš čekat, že jim bude dělat někdo chůvy. To je stejné jako bys požadoval dozor po svém nadřízeném o víkendu, abys došel v pondělí ráno do práce, protože sám nejsi schopen se kontrolovat.

Btw. tvrdí se, že jich chlastalo mnohem více na "večeři". Tohle se raději ututlalo, protože měli řešit hlavně tohle, ale nejspíš by neměli s kým hrát. Ti fotbalisti mají dané jídlo a za tu "večeři" měly padat hlavy. Tam už se jen ti 3 dementi nasáli tak, že "jen" pokračovali na diskotéku.

Reagovat
jenage

"Ti borci prostě vědí, že si to v současné situaci k současnýmu realizáku můžou dovolit".

Vždyť je vyhodili z repre srazu. Výsledek by byl přece stejný i s jiným realizákem.

Reagovat
PP

Tak psal jsi primárně toto..

letitfly20.11.2023

11:43

Jen k tomu, čí to je vlastně vina, jestli těch 3 kořalů, realizáku nebo Fouska.

Za mě jednoznačně Fousek a VV (nebo kdokoliv, kdo řeší otázku realizáku).

Jinak samozřejmě že je to chleba o dvou kůrkách, ale něco jde vzhledem ke kontextu vzít a něco ne.. Toto ne..

Reagovat
letitfly

Špatná formulace, ale nenapadlo by mě obhajovat ty tři, že za to nemůžou

Reagovat
Coutinho10

jinak dnes od 20:00 budou na Canal+ Sport řešit i dopad Coufala na PL

https://pbs.twimg.com/media/F_XxbaGWgAAnadw?format=jpg&name=medium

to jsem hodně zvědavej, jak tam to vemou, aby to neodsral...např. Spartu to nezajímá, že to je věc repre, takže Kuchta je vpoho, ale obávám se, že Coufal na to může slušně dojet...tam to asi jen tak nenechají

Reagovat
Pablos

No nevim... na jednu stranu jim je do toho relativně hovno (žádné násilí, jen pití) v době kdy prostě neplní povinnosti smlouvy s jejich klubem. Nicméně na druhou stranu klidně můžou vytáhnout, že tyto hodnoty se neshodují s hodnoty klubu a bla bla bla... a něco třeba udělají. No spíš si myslím, že né ale.

Reagovat
Freedo

To není tak úplně pravda. Jeho neprofesionální chování může z pohledu WHU vrhat špatné světlo na jejich klub. Když se o něm v médiích píše, tak se vždy uvede, za koho hraje. Hráči navenek reprezentují tým i třeba ve svém volném čase.

Sto pro si s ním o tom Moyes promluví. Je otázka, jestli se ty informace dostanou ven a bude i nějak sankciován.

Reagovat
Pablos

Tak jasný, že tohle proběhne. Ale reaguji na to, že by Coufal měl na to dojet... jako přeřazen do béčka, či přestat hrát, či rozvázání smlouvy (nebo co si nad dojetím mám představit). A však píšu o hodnotách, což je tak něják pod hlavičkou toho co si vypsal.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

WHU v cesku poznajú len vdaka Součkovi a Coufalovi, mimo CZ je Coufal každému nezaújimavý. Už z toho nerobte neviem čo

Reagovat
81Tomas

Jako ze by klub kde dela kapitana Zouma mel moralizovat jo?

Reagovat
Coutinho10

j právě, obava tam je...no uvidíme, byla by to obrovská škoda, kdyby si to v Anglii podělal tímto

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si, že by někdo z těch, kteří měli podobné problémy v minulosti, měli problém v klubu. Ale uvidíme, přece jenom je zas jiná doba.

Reagovat
Coutinho10

j právě

Reagovat
nani92

Reagovat
Puskas

Kuchta si to vyžere na domácích stadionech, to mu fanoušci budou připomínat ještě hodně dlouho.

Reagovat
lampas

Na to je Kuchta už dávno zvyklej

Reagovat
Puskas

Teď to teprve dostane grády.

Reagovat
bartes

ten to má na háku. Vždy byl výmaz a ještě se tomu bude vysmívat a tvrdit, že ho to motivuje.

Reagovat
Nuno čomes

Obáváš se pěkných blbostí. Nám to může být úplně jedno co nějaký hráč v PL. Chleba levnější nebude.

Reagovat
Pablos

tvl co to je ? To můžeš aplikovat úplně na vše... nebo to ještě zdokonalit (protože třeba mně je u prdele kolik stojí chleba), že nemá celkově smysl nad ničím přemýšlet, protože stejně umřeme

Reagovat
Nuno čomes

Spíš nechápu to, když toho hráče neznáte na kamarádské bázi, zabývat se tím, co mu tohle může přihodit

Reagovat
Pablos

jako, že u fotbalistů nesledujou lidi jejich kariéru ? Tvá odpoveď mě uvedla zase do nechápání tvého pohledu Mě je např. buřt jestli si to posere i v klubu, když je dement a jde mezi lidi udělat průser... ale za úvahu mi to klidně stojí, když se stejnak nudím

Reagovat
Nuno čomes

Jo tak jestli ti to je buřt, tak v pořádku To souhlas, akorát mně to nestojí ani za úvahu

Reagovat
norton

Ja zas nechapem, ze ty sa zabyvas tym, ze sa Pablos zabyva Coufalom atd. A takto mozme pokracovat do rana.

Reagovat
norton

ta picovina s chlebom ma strasne vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli do debaty pozvat Kováče

Reagovat
nani92

ale jasné, že nechajú, mimo repre CZ to fakt nikoho nezaujíma

Reagovat
Coutinho10

abys nebyl překvapenej...neříkám, že ho hned vyhodí ze sestavy, ale může si na něj udělat trochu jinačí názor než měl do teď a v budoucnu třeba při ne top formě se může podívat i na toto

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

ok, budu si tě pamatovat....vím z PL sekce, že občas sis taky několikrát naběhnul, takže když tak ti to přípomenu

Reagovat
deporpepa

Měl je tam nechat ať si to obhájí na hřišti...

Reagovat
Vopi11

Hned mi najelo tohle pořekadlo ze staré dětské knížky:

Měla babka v kapse brabce, brabec babce v kapse píp. Zmáčkla babka brabce v kapse, brabec babce v kapse chcíp.

Reagovat
tofupust

Kluci by meli chodit parit casteji, Eurofotbalu to vylozene prospiva.

Reagovat
dave30

Nechci více moralizovat. Nicméně když si člověk uvědomí, že dnes se hraje zhruba (minimálně) o půl miliardy ... Nejen samotné peníze za účast případně nějaký úspěch na ME, ale také peníze sponzorů (asi budou jiné při naší účasti či neúčasti na ME - při neúčasti na ME už bude zřejmě sponzorovat pouze diskotéka Belmondo ) a v neposlední řadě zhodnocení hráčů, kteří se na ME mohou ukázat. V tomto kontextu je ten noční výlet neodpustitelný (a může je omlouvat kdo chce a jak chce...).

Reagovat
Tomas1234

Super přenos online TV ct sport. Jděte do hajzlu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Exhibice ty vole Vlásku vypadá jinak… Takto to mělo s Moldávií vypadat cely zápas i proti 11.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele