Ínsua přichází ze Španělska do Schalke

29.06.2017, 20:38
Aktuality
Schalke představilo svoji první letní posilu. Dres hornického mužstva oblékne Pablo Ínsua, který se do Německa stěhuje z Deportiva La Coruña, přičemž obě strany se dohodly na čtyřleté spolupráci...

Ínsua je odchovancem Deportiva, kterému pomohl vykopat návrat do nejvyšší španělské soutěže, ovšem následně ze sestavy vypadl a stěhoval se do Leganésu.

A právě tento krok byl pro 23letého stopera dost možná klíčový: Ínsua nejdříve pomohl k dalšímu postupu do LaLigy, kde se následně zařadil k důležitým hráčům.

Toho si všimlo Schalke, které tím odstartovalo příchody posil před startem další sezóny. "Pablo Ínsua je skvěle takticky vybavený hráč, má skvělou předvídavost," pochvaluje si posilu trenér Domenico Tedesco. "Je to pro mě velký krok, Schalke je známý evropský klub," řekl k novému angažmá Ínsua.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co to je za žebráka? To mě přestupy v divizích zajímají víc jak tohle snad ...

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze to nezajima tebe neznamena, ze to nezajima ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

V Leganésu mě docela bavil, snad půjde výkonostně nahoru, ačkoliv si myslím, že z něho v Gelsenkirchenu bude spíš hráč do rotace.

Reagovat
Rudnevs

Dizajn z deväťdesiatych rokov: http://www.spieler-trikot.de/images/product_images/original_images/trikot-0387nw140808.jpg

Domáce dresy Bayernu majú dizajn zo sedemdesiatych rokov, HSV bude mať dresy z majstrovskej sezóny 82/83 ktoré mali proti Schalke a Duisburg predstavil včera krásne dresy, ktoré sa podobajú tým z doby Tönniesa a spol. - s tými retro-dresmi sa nejako roztrhlo vrece a to ešte nepredstavili všetci.

Reagovat
db18

Luxusní

To si po delší době snad zas koupím dres...

Reagovat
Spalovač šancí

Největší posilou Schalke je, že vůbec udrželi Konopljanku

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele