Ince doufá, že udrží Bentleyho s Cruzem

24.06.2008, 16:43
Aktuality
Paul Ince zahajuje na lavičce Blackburnu své první angažmá v Premier League, jenže nemá vůbec jednoduchou pozici. Tým totiž možná opustí dvě opory a největší hvězdy klubu – útočník Roque Santa Cruz a záložník David Bentley.

Vedení Rovers navíc věří, že Ince naváže na práci svého předchůdce Marka Hughese, který se se skromným klubem dokázal pohybovat v horní polovině tabulky Premier League.

"Každý manažer, který začíná svoji první sezónu v Premier League, chce udržet svoje nejlepší hráče, takže si promluvím s Bentleym a Santa Cruzem, stejně jako s ostatními, a z toho vyjdeme," prohlásil Ince.

"Je těžké říkat cokoliv předtím, než si s hráči skutečně promluvím. Samozřejmě chci mít dobrou sezónu a chci hlavně dobře začít, nejen kvůli sobě, ale také kvůli fanouškům a lidem, kteří mi věří," pokračoval manažer.

"A zbavit se nejlepších hráčů určitě není nejlepší cesta, jak toho dosáhnout," dodal Paul Ince. 40letý bývalý anglický reprezentant však nebude mít snadnou úlohu, okolo obou jmenovaných hvězd krouží bohatí nápadníci. O Bentleyho má údajně velký zájem Liverpool, o Cruze zase oba manchesterské kluby.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento příspěvek povznesl úroveň diskusního bločku k tomuto tématu! Můžeme ti poděkovat za tu statečnost, se kterou se poušíš do podobných eskapád! Tvoje nasazení je obdivuhodné!!! Velmi inteligentní...¨

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle umí to, ten zas tamto....

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo třeba neumí nic. Bohužel ti pak sedí na těch nejvyšších postech ve svazu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

oba si udělali jméno u rovers a oba chcou za lepším.., čili nevěřím, že by tam zůstali

Reagovat
Radin

Santa Cruz zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley=Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ii hope so.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už ta aferka ale nák utichla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele