Hull ulovil z Évianu afrického útočníka Sagba

27.07.2013, 17:57
Aktuality
Yannick Sagbo po třech letech opouští Évian Thonon Gaillard a stěhuje se do anglické ligy. Pětadvacetiletého útočníka získal do svého týmu Hull City, který za něj podle nepotvrzených informací zaplatil 1,8 milionu eur a podepsal s ním dvouletou smlouvu...

Reprezentant Pobřeží slonoviny do Évianu přišel v létě 2010 z Monaka a skromnému klubu z východu Francie pomohl k postupu do Ligue 1. Nyní se stěhuje do Hullu, který jeho transfer vyjednal již včera.

"Jsem moc rád, že jsem přestoupil do Hullu City, jsem velmi vděčný za tuto příležitost. Nemohu se dočkat, až to všechno začne a moc se těším na setkání s novými spoluhráči," prohlásil Sagbo pro novou oficiální stránku klubu.

Staronový účastník Premier League již předtím do útoku přivedl na hostování Dannyho Grahama ze Sunderlandu, dalšími posilami jsou například Ahmed Elmohamady (rovněž Sunderland) či dvojice brankářů Steve Harper (Newcastle) a Allan McGregor (Beşiktaş).

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (355)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele