Huddersfield se dohodl na ukončení spolupráce s manažerem Wagnerem

14.01.2019, 19:31
Aktuality
Nového manažera v tuto chvíli hledá vedení anglického Huddersfieldu. Terriers se v probíhající sezoně trápí a každým kolem se jim začíná vzdalovat záchrana v Premier League. Kvůli špatným výsledkům přišel o práci David Wagner, ten nabídl rezignaci a vedení jeho návrh přijalo...

47letý německý kouč se kormidla anglického celku ujal v listopadu 2015 a v sezoně 2016/2017 ho dovedl k postupu mezi elitu, za což mu bylo uděleno i ocenění pro nejlepšího manažera roku v League Championship.

Huddersfield patřil mezi kandidáty na sestup už loni a nakonec obsadil uspokojivou šestnáctou příčku. Aktuálně je jeho situace o poznání horší, ze 22 zápasů vydoloval jenom jedenáct bodů a je na posledním místě, na sedmnáctý Cardiff ztrácí už osm bodů. Wagnera nakonec nezachránila ani víkendová remíza právě s Cardiffem, která znamenala ukončení osmizápasové série porážek.

"Rád bych začal poděkováním Davidovi za to, čeho všeho s naším klubem za posledního tři a půl roku dokázal. Během jeho působení jsme dosáhli věcí, které překonaly veškerá očekávání a předčila moje nejdivočejší očekávání jak jako předsedy, tak i jako fanouška," řekl předseda anglického klubu Dean Hoyle.

"Pod jeho vedením se Huddersfield dostal nejvýše za téměř padesát let a vznikla tak spousta vzpomínek, které je nemožné zapomenout. Díky úspěchům se zapíše ho historie klubu vedle velkých jmen, jako jsou Herbert Chapman a Mick Buxton, tedy další dva manažeři, kteří změnili tvář Huddersfieldu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
jacobT

Tak prvého zostupujucého by sme teda mali.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Horcmen

Reagovat
avicii

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
cokoliv

Tak který dinosaur?

Reagovat
jacobT

Ale mohol by tam ist na par rokov Wenger, nech sa kruh uzavrie.

Reagovat
Counter

Reagovat
xjert02

Reagovat
JessePinkman

Skvělej manažer

Reagovat
masina_LFC

šup ku Kloppovi

Reagovat
smazaný uživatel

Spekuluje se o přestupu Petra Čecha do WHU za částku okolo 15M liber.

Reagovat
kolouch

Jako dvojka k Fabianskimu proc ne :-)

Reagovat
JackDaniels.

Dvojka za 15M?

Reagovat
kolouch

Jj je to moc. Ale neumim si predstavit, ze by Pellegrini Fabianskiho posadil

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Bayern +

To by samozrejme ani nepripadalo do úvahy.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Usty

Někam do spodní části PL leda. Většina týmů už má lepší jedničky...

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes,Pardew

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
PISTOLERO

Dane, jednej!

Reagovat
afc

Big Sam je jasný.

Reagovat
Sandstorm

Je pravda, že už tomu týmu neměl moc co nabídnout a prostě by sestoupil. Nový manažer může přivést wow efekt a zvednout je. Šance na to je malá, ten kádr je na PL slabý, ale prostě něco udělat museli.

Reagovat
SpecialOne

Přesně tak, samozřejmě můžou zpytovat svědomí, že v létě před osudovou druhou sezónou neposilili. Protože není vůbec špatný trenér.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
JacksLFC

Nemůžu s tebou souhlasit. On z nich vyždímal maximum co z toho týmu šlo vyždímat a pracoval s takovým budgetem se nedalo čekat, že by se v PL udrželi. Ono i v té konkurenci ve 2.lize bylo překvapení, že postoupili a vše byla jen jeho práce. Teď s poměrně stejným kádrem spadnou a vsadim se o co chceš, že se do PL Dlouho nepodívají, protože práce kterou Wagner odváděl než postoupil do PL si asi nikdo nevážil.

Stejný případ jak u další sezony Leicesteru pod Ranierim. Co z nich dokázal vyštípat a pak když hrajou svůj strop a nedaří se, tak ho hned vyhodí...

Reagovat
Bandita_Harry

Mohli radsej zohnat nejake posily aspon na hostovanie a skusit zachranu, v trenerovi chyba veru nebola a podporu si za ten postup a zachranu naozaj zasluzil , lepsieho len tazko zozenu. Co snimi v buducnosti bude uvidime pozitivne je ze nekupili ziadne vyhasnute hviezdy. Pozeram ze ten ich utok je sialene impotentny nejake dva talenty na hostovnaie by im mohli pomoct tych tragickych timov je tam viac

Reagovat
kissak

Škoda ho sympaťáka.

Pojď to zkusit k Magpies, Rafa končí.

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej, jestli se zvednou. Podle me proste loni zahrali nad plan. Ten kadr je jeden z nejslabsich v PL. S tim manager moc neudela.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zarezu posledni zapas se ani nedivim.

Reagovat
Coutinho10

pokud by je to nakoplo a třeba obrali MC v příštím kole, tak by to bylo super načasovaný

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele