Hráči ve Španělsku hrozí stávkou, nedostávají včas mzdu

06.04.2010, 12:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Radim Šantrůček, ČTK / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podobna situace by mela docela velke dopady na herni pohodu tymů...nevim nevim jak by to zatocilo s vysledky, ale prijde mi to jako dost extremni krok...

nevite nekdo blizsi info ? tyka se to nejakeho vetsiho mnozstvi prvoligovych tymu ? pac kdyby ne, tak bych tu stavku ponechal v nizsich ligach...

Reagovat
Pipo123

len 15% klubov si plný svoje povinnosťi a platí hráčom na čas. Takže sa to týka drvivej skupiny klubov.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi to jako obrovske cislo...bych predpokladal ze podobne infomace by mely prosakovat mnohem driv...predpokladam ze finance budou mit v pohode akorat FCB a RM...a na druhe strane hlavne Valencia ?? a co ostatni ?? jak se vede mallorce, atleticu, seville ?

nicmene pokud jde o takoveto procento tak jednoznacne celostatni (celoligova :p) stavka ! nejak si to vydupat musi

Reagovat
smazaný uživatel

tyka sa to hlavne nižšich sutaži...nie prvej lige....ale všetci su predsa v jednej asocioacii nie?

Reagovat
smazaný uživatel

un fucking believable!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem určitě na straně hráčů. Pokud nedostávají mzdu, tak je to průser. Nicméně se projevuje to, co se projevit muselo - krize dopadla na fotbal i v tak silné lize, jako je španělská.

Nicméně lepší řešení nastálé situace by bylo jasně říct, které kluby dluží a řešit jednoho po druhém. Neházet všechny do jednoho pytle. Ale chápu, že v jednotě je síla a dohromady toho vyjednají víc.

Na jednu stranu mě mrzí, že takové problémy se týkají zrovna Španělska, na stranu druhou jsem rád, že se to pročistí a kdo neumí podnikat (vést klub), ten podnikat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Itálii je to podobný a zatím se nevyřešilo skoro nic, je to dlouhý běh třeba i na 10 let. Začal bych třeba snížením počtu klubů na 18 a výrazným zpřísněním licenčních podmínek. Rád bych věděl, kolik klubů tu soutěž opravdu může hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o krizi, kluby byly těžce zadluženy už dávno před ní. Ta slavná krize neodvratný výsledek možná trochu přiblížila. Nějaké licence jsou v tomhle ohledu na prd, papír snese vše a největší krachy taky přišly celkem nečekaně, protože se to dá různě ojebat.

Reagovat
plechi

NE NE NE, to néééé, néé tenhle víkend!!! kur*a!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

o tomhle víkendu ne od 16. do 19. dubna, stačí si přečíst článek

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils tak nedělej chytrýho

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je jeden. Predaj TV práv. Barcelona a Real si rozdelia 90% penazí z TV práv a potom taká Valencia dostane 15 mega, pričim Real 157! mega, navyse nove kontrykty pre barcu a real budu mozno i viac ako 200 mega rocne!!! A Nejaká Zaragoza dostane 7 mega za práva. Myslim, ze tieto 2 kluby by mali dostavat tak max. polovicu penazi.. To je to, preco je real najbohatsi.. Inak ja, ako fanda FCB to moc nechcem, poskodilo by nas to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele