HRÁČI REALU MUSÍ BÝT PROFESIONÁLOVÉ!

09.01.2007, 15:49
Aktuality
Sportovní ředitel Realu Madrid Predrag Mijatovič slíbil, že bude po hráčích požadovat lepší přístup než doposud. Galacticos prohráli z posledních čtyř zápasů třikrát. Proto se Capello, Caldéron a Mijatovič sešli a rozhodli se špatnou klubovou situaci řešit.

"Ano, chystáme se změnit několik věcí v klubovém kázeňském režimu," uvedl Mijatovič pro španělskou státní televizi. "Chceme více mluvit s hráči o jejich závazcích a profesionálním přístupu. Potřebujeme totiž profesionální tým, který by mohl plnit co největší nároky."

Real Madrid v posledních dvou zápasech La Ligy doslova vyhořel. Na domácím hřišti nejprve potupně prohrál rozdílem třídy s Huelvou a naposledy nestačil na průměrnou La Coruňu. A to od svého nástupu utratil prezident Pusinek Ramon Calderón kolem 100 milionů eur za osm hráčů, včetně tří lednových jihoamerických posil. Avšak drtivá většina se zatím neprosadila a nadále zůstává za očekáváním.

V úterý španělský deník El Mundo citoval Mijatoviče, který stále optimisticky věří, že po dlouhém čekání se na Santiago Bernabeu opět vrátí ligová trofej. "Není to poprvé, co má trenér Capello krizi tohoto typu, věřím, že to zvládne. Proto jsem přesvědčen, že budeme slavit v červnu vítězství v lize," řekl sportovní ředitel aktuálně třetího týmu v lize.

Autor: David Kubáň / yahoo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To určitě myslím, že tuhle sezonu Real bude rád, že na konci bude mít aspoň předkolo LM

Reagovat
Pharrell

ale to jsou jen slova, meli by to i konecne cinit! a samozrejme myslim hrace Merengues

Reagovat
HOST*mirror

Pokuty nic neřeší, chce to jen vyhodit pár nepotřebných hráčů kterým se nechce hrát za Real!!!

Reagovat
HOST*robik

Myslím, že je to dlouhodobější krize, ale že se z toho Real dostane, třeba nevyhraje titul letos, možná příští rok, kádr na to má. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti kazit iluze ale to musíš sám uznat, že s hrou Realu na titul to asi nebude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Předem se omlouvám,že to sem dávám,chci se jen zeptat na jaké stránce sledujete zápasy,ten odkaz jsem ztratil a hledal bych to asi dlouho.Jde mi o španělskou a jiné ligy.Ač bych měl mít Sport atd,nemůžu to prostě naladit.Předem díky. -))

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam mám kliknout?Je potřeba instalovat nějakej program?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý,už jsem se v tom trochu zorientoval

Reagovat
antimadrista

Nemyslím, že je vhodné je neustále nazývat jako "galactitos"

Reagovat
smazaný uživatel

Však jim to označení vadí, tak proč to nenapsat...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jediný galactico jsem tady já

Reagovat
smazaný uživatel

Galactitos jo, ale galácticos ne, každopádně jim to vymysleli novináři, to je jejich vina, že to nejmenovaným vředům stouplo do hlavy a "hrají" jako v jiné dimenzi je jiná věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Galacticos sedí, já osobně si pod tím teĎ představuju černou díru.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

já ufouny

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl nějaký příspěvek a bylo tam napsný Baletky to je take docela dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

..prvá veta článku by azda mala pokračovať tak, že doteraz tam profi prístup nebol? Načo teda kecal Capello, keď vyhlasoval, že vytvoril skvelý kolektív a my sme tomu aj uverili / teda aspoň ja / Znovu navrhujem moje riešenie : Capello preč a čím skôr ! - lenže oni / Calderon, Capello a Pedja / sa držia jeden druhého, takže z toho asi nič nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

Náš milý bývalý Júlio dal 4 góly Liverpoolu v Carling Cupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dostal nabídku od Al-Ittihad (S.Arábie) za 20mega. Po Beckhamovi a Cassanovi touží Inter. Takže ještě někam dát dalších pár "vředů" a zabránit odchodům Diarry a Robinha. A vydolovat nasazení a zápal... A bude...Snad...

Reagovat
HOST*hj

co se děje kolem Diadrry??on se rozhádal s capellem??

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měl kecy

Reagovat
HOST*vazquez

Inter ich neberie, keď iba Davida. A Diarra chce preč?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele