Hráči AC Milán chtěli hrát

12.11.2007, 19:38
Aktuality
Obránce milánského AC Daniele Bonera prohlásil, že jeho spoluhráči chtěli odehrát utkání proti Atalantě. Zároveň zkritizoval chování fanoušků za jejich akce.

Utkání na stadionu Azzurri d’Italia bylo přerušeno už po osmi minutách, když bergamští fanoušci hrozili výtržnostmi kvůli zabití fanouška Lazia Řím Gabriele Sandriho.

"Chtěli jsme hrát. Co se stalo v Bergamu nesouviselo se smrtí toho muže. Byl to jen temperament fanoušků," tvrdí. "Bylo by to pěkné gesto, pokud bychom pokračovali, ale jsem si vědom, že policie označila situaci za nebezpečnou," dodal Bonera.

Italský obránce se momentálně připravuje s reprezentací na sobotní kvalifikační duel proti Skotsku, který se hraje v Glasgow.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*mysman

Nechapu,proc se nepoucej z Anglie-tam byli taky problemy a ted?Ted zacina tribuna dva metry od postranni cary,je tam super bourliva atmosfera,ale bez rvacek.Proc to tak nemuze bejt vsude-nerikejte mi ze na to ty kluby nemaj penize,dyt tim ze budou mit prazdny tribuny ztratej vic penez nez kdyby udelali bezpecnosti opatreni a dozivotne zakazali chodit na stadiony vytrznikum.

Reagovat
HOST*andy conceicao

v tomhle případě to bude hodně težké, rozhoduje temperament.. Italové podle mne mají větší sklony k něčemu nezákonnému než Angličané.

Reagovat
HOST*

tam nikdo není zvědavý na tribuny dva metry od čáry, dokážeš to už pochopit... do kina si můžou zajít přes týden...

Reagovat
PJ

Ne, nikdo na to neni zvedavej, a proto tam je vetsina zapasu vyprodanejch

Reagovat
HOST*andy conceicao

Reagovat
HOST*

co na tom doprdele nechápeš jak sovisej výtržnosti na stadionech s tím že ňakej posranej acab zastřelí nevinýho fanouška

Reagovat
smazaný uživatel

on ho asi zastrelil chladnokrevne a schvalne,dyt psali ze to byla odrazena strela.Ale nic to nemeni na tom ze se tam ty fanousci rvou denne.

A nasili na stadionech souvisi s mym comentem kdybys sis precet ten clanek tak tam delali vytrznosti uz za rozehranyho zapasu na STADIONE!

Proste jednou udelas pruser a na fotbal uz nepujdes.Hotovo.

A PS.Ten fanousek asi moc nevinej nebyl kdyz se tam mlatil s ostatnima,tim nechci rict ze schvaluju to ze ho zastrelili,ale ten policajt by asi nestrilel kdyby si tam vedle sebe davali piknik.

Reagovat
HOST*

ach jo proč tady takhle tlacháte a nadáváte si vemte to takhle podívejte se (pokud umíte anglicky) na espn.com je to sice o basketbalu ,ale nikdo si tam nenadává na chodim tam asi 5 let a našel jsem zatim jednu nadávku a to bylo "blbečku" nic víc

Reagovat
HOST*andy conceicao

co?

Reagovat
smazaný uživatel

andy,na nej ser nema to chudak v hlave srovnany.

Reagovat
HOST*M

Jo!

Ale je to neuskutečnitelná představa o fotbalovém fóru a o českém fotbalovém fóru to platí dvojnásob...

Reagovat
HOST*potki

taliani su simulanti ked vyhravaju a ked prehravaju tak nervacie a biju sa

Reagovat
smazaný uživatel

rofl

Reagovat
smazaný uživatel

Policajt zavraždil fanúšika a oni to ešte prerobia ako vinu fanúšikov....policajt môže bíť, zadržať ale nemôže nikoho zabiť.

A ten fanúšik ho neišiel napádať, neišiel nikoho zabíjať...ok, bil sa tam, robil výtržnosti, ale zato sa zabíja ? Na mieste ?

Reči o nešťastnej náhode..samozrejme, že to fízli nepodajú takto : Áno, spravil chybu, zabil ho, zneužil svoje práva, pochybil.

Oni to ututlú do rečičiek o strieľaní do vzduchu a NÁHODNOM odrazení guľky.

Chcel by som vidieť situácia z opačnej strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty keď nemáš názor tak si tie smajlíky strč doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra,myslis ze ho zabil schvalne,drzel si nekdy bouchacku v ruce,vis ono neni jen tak jednoduchy nekoho odprasknout,jak to vidis ve filmech.Ty kecy si strč víš kam.

Ta smrt byla zbytecna bylo to nesstesti smula vsechno dohromady.Odrazena kulka to se proste stane.Me to mrzi,je to zbytecna smrt ale ted uz se s tim nic neudela.Ten polda mel pravo strilet do vzduchu kdyz tam byla banda trotlů kery se tam mlatili.Kdyby ty fanousci byli v klidu tak by asi nestrilel.Ted nema cenu resit proc ten fanousek zemrel,to uz se proste stalo.Tady se resi to ABY TO NASILI V ITALII UZ PRESTALO,fotbal sakra zabava a hra,lidi se tam maj bavit.A kdyz se tam rvou tak se jim to musi nejak naznacit.Jednou vytrznost a uz nikdy fotbal live,tak je to v anglii a tam to funguje,nejaky kecy o temperamentu me nezajimaj.Ty co se budou rvat proste uz na fotbal nepujdou.Konec.Jednoduchy.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, držal, predstav si a čo ako teraz ?

Nehovorím, že naňho strieľal schválne, úplne s tým, že ho chce zabiť, ale určite nestrielaľ do vzduchu. Bola to proste chyba policajta, prečo si to nikto neprizná a furt to schováva za nejakú nešťastnú náhodu..

A myslíš, že sa v Anglicku nerežú ? Režú, akurát nie na štadiónoch a nie s takou intenzitou ako v 70 a 80tych rokoch,

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicani sou v klidu,vedi ze staci jednou nekoho na fotbale napadnout a maj utrum.Tahle smrt byla spis prikladem kam az to nasili ze stadionu muze dojít.

Zacit by se melo vymítit násilí ze stadionu tam je ten hlavni problem,aspon podle me.

Reagovat
HOST*M

PŘEDEVŠÍM: kdyby ten fanoušek nebyl na místě, kde si ultras Lazia a Juve (pro které je ostatně příslušnost ke klubu jen zástěrkou a záminkou) domluvili rvačku, tak se mu nemohlo stát nic, a to ani náhodou...

Všechny ty spekulace (jak to vlastně bylo) jsou pak zbytečné.

Reagovat
HOST*potki

ale je to naozaj smutne co sa robi vo futbale a celkovo v sporte

Reagovat
HOST*potki

akurat sledujem coventry-west brom a domaci za stavu 0-3 robia vlacik na stadione a nebiju sa,salama

Reagovat
HOST*Ševčenko

Reagovat
HOST*Ševčenko

Hráči AC Milán jsou vyjebaní curáci

Reagovat
HOST*

Ty jseš neuvěřitelnej zmrd... Fakt mám rád takový kretény jako ty, kteří se zmůžou akorát na takový výlevy. Svým způsobem je mi tě líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že už nastává doba, kdy se anonymní zakomplexovaný "Hosté" budou vyjadřovat místo v komentářích eurofotbal.cz někde v postranních uličkách na zdech. Viz pravidla pro komentáře. Sbohem hrdinové !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele