Horváth je ve všech sestavách

24.08.2010, 17:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hruška zachytal fakt skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, bohužel

Reagovat
goodbay

A jo Plzen vyhrála nad Spartou, tudíž musí mít jako tým nejvíce hráčů v ALL Stars. Za co je tam třeba Bystron? Vždyt ACS pořádně nevystřelila na bránu, tak jakto, že se tam může dostat obránce, kterej vlastně skoro "nemusel" nic dělat.

Reagovat
$dolar$

Bystron by tam mel byt kazdy tyden, protoze bez nej bychom byli v prd...

Reagovat
goodbay

takže u vás je důležitej jako ve Spartě Řepka, když se berou čistě fotbalové důvody?

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto Sparta nevystřelila, že tam byl on předved minimálně jeden klíčovej zákrok ve vápně jako poslední hráč a to sem viděl jenom úseky. Naše obrana na něm stojí, a i když Sparta neoplývá zrovna nezastavitelnou ofenzivní silou, tak nedostat na letný gól, to je docela dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele