Hoftych: Baví nás porážet Spartu!

13.02.2008, 08:43
Rozhovory
FC Tescoma Zlín, nejpříjemnější překvapení letošního ligového podzimu, by ráda navázala na vydařený první poločas ligy. Jak se připravuje sedmý celek tabulky na jaro jsme se zeptali přímo trenéra Pavla Hoftycha.

Vaše mužstvo přes zimu okupuje sedmé místo, podle médií byl Zlín označován za největší překvapení podzimu. Jak byste se s odstupem času poohlédnul za účinkováním vašich svěřenců v první polovině ligové sezony?
Určitě bych kluky pochválil, podzim zvládli bravurně a i přes výpadky dosáhli velkého pokroku, jak ve hře samotné, tak i v nárůstu výkonnosti jednotlivců.

Během zimní přestávky Zlín dosti posílil. Tou nejvýraznější posilou je útočník Milan Pacanda. Co si slibujete od této nové tváře moravského celku? Nebojíte se toho, že bude dělat mimofotbalové problémy i tady?
Milan má cosi za sebou, ale každý hráč má nějaký vývoj a já věřím, že k nám přišel právě v té době, kdy je schopen ukázat se v nejlepším světle. Taky vím, že jeho top forma není záležitostí jednoho měsíce a je třeba trpělivě pracovat.

Jak jste spokojený se zimním posílením kádru?
Odešli dva hráči základní sestavy a přišli dva hráči do základní sestavy. Zbytek ukáže až samotný průběh jarních bojů. Osobně si myslím, že jsme stejně silní jako na podzim.

Zimní příprava se vašemu mužstvu celkem vyvedla, mluví pro to výsledky z přátelských zápasů. V sobotu jste úspěšně zvládli generálku na fotbalové jaro, když jste zdolali HFK Olomouc 2:1. Mohl byste přiblížit naším čtenářům průběh a výsledek přípravy na další ligový maratón?
Zimní přípravu jsme zaměřili na podmínky, které nás čekají v polovině února. Absolvovali jsme kondiční soustředění v Luhačovicích a herní ve Zlatých Moravcích. V přípravných utkáních jsme vstřelili hodně branek. Jak na tom doopravdy jsme, ukáže až mistrovská sezóna. Těší mě, že se nám vyhnula zranění hráčů.

Už máte jasno o základní sestavě FC Tescoma Zlín pro první duely jara, zejména pro utkání se Spartou?
Ano.

Jaké jsou vyhlídky sedmého celku do druhé části ligové soutěže?
Osobně chci, abychom hráli zajímavý fotbal, umístění v první polovině tabulky by bylo super a nejvíc si přeji, aby na nás chodilo co nejvíce diváků.

Na čtvrté místo ztrácíte čtyři body. Neláká vás účast v evropských pohárech, zejména Pohár Intertoto?
Hodně napoví start, pokud se povede, tak možné je vše, pokud ne, budeme řešit jiné starosti.

Hned po pauze vás čekají samí nepříjemní soupeři. Nejprve na úvod nastoupíte proti Spartě, se kterou máte docela slušnou bilanci vzájemných zápasů. S čím půjdete do tohoto prvního jarního duelu? Věříte opět v pokoření mužstva, které tradičně útočí na mistra ligy?
Sparta je klub s obrovskou tradicí. Má náš respekt, ale hrajeme doma a určitě se pokusíme ji znovu pokořit. Celkem nás to baví.

V dalším kole jedete na ostravské Bazaly, kde vás nečeká nic lehkého. Poté vás čekají dva zápasy doma, nejprve s Libercem, který chce atakovat první polovinu tabulkové listiny a o týden později máte nyní šestou Plzeň. Aby toho nebylo málo, tak potom pocestujete na horkou půdu třetích Teplic. A pak přivítáte doma současného lídra tabulky Gambrinus ligy Slavii, které budete chtít oplatit velice krutou porážku ze Strahova. Abych to shrnul, čeká vás na začátek nesmírně těžká šestizápasová série. Co na tak vražedný los říkáte?
Na podzim jsme měli taky vražedný los a pokud bychom ho nezvládli, tak vám dnes odpovídal někdo jiný. Není čeho se bát. Je to jen fotbal a výsledky můžou dopadnout jakkoliv, protože vždy proti vám stojí soupeř, který může být lepší než vy. Důležité je mít pocit, že jste pro dobrý výsledek udělali maximum.

Kolik bodů byste rádi získali z tohoto "šestiboje"? Neobáváte se toho, že to vaše mužstvo pošle do spodních pater tabulky?
Opakuji, záleží na startu, pak se uvidí. Neplánuji, to se ve fotbale nedá.

O Zlínu se říká, že je městem hokeje. Nemyslíte si, že se to nyní může trochu změnit, když se extraligovým hokejistům nedaří a naopak fotbalová Tescoma jde svými výkony hodně nahoru? Očekáváte proto vyšší návštěvy na jaře než na podzim?
Hokejkám se sezona nevydařila, to je fakt. My máme doma atraktivní soupeře a pokud budeme produkovat dobrý fotbal a podpoříme to i výsledky, tak se může Zlín, aspoň pro jaro, stát městem fotbalovým. Samozřejmě, že bychom si to všichni přáli a uděláme pro to maximum. Věřím, že lidé to pochopí a přijdou nás povzbuzovat.

Autor: David Křížka

Komentáře (130)

Přidat komentář
Liquid

Hoftychu, držím vám palce ať znovu porazíte ten rudý humus!

Reagovat
smazaný uživatel

na to ti můřu odpovědět ¨jedině:taky mu to přejí zaražtë ty rudé do země titul slavia

Reagovat
fantomas

nápodobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin je poraziiiii

Reagovat
Maritazzi

intelekt některých diskutéru nezná mezí

Reagovat
fantomas

taky bych ji rad poražel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fantomas, co Ti v tom brání

Reagovat
fantomas

nj...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis jako prasata?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Zlína se opravdu stává takový malý specialista na Spartu. Pokud by to tak pokračovalo dál a Zlín by si na nich zase smlsnul, tak bych se vůbec, ale vůbec nezlobil !!! Sparta v současném rozpoložení na titul nemá ani za mák. Ten pobere stejně SLAVIA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mně taky, tak hlavně aby tradice byla zachována ! nesmí platit: kdo se směje naposled ten se směje nejlíp !

Reagovat
smazaný uživatel

joo hosi zlin przil neuveritelny podzim a ted nazdar panove půjde te do hajzlu i s kalicem pacandou... sparticka to ubojuje... a vyhra 0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, to je komplexáků . No nic, užijte si to

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty tu mluv o kompexech...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, zrovna já to právo, myslím, mám

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, když ani nedokážeš napsat slovo "Slavia", jedině tvé "seShitci" a nikdy jinak. Není to "malý" komlex z konkurence?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 wector

Reagovat
smazaný uživatel

vlezprdelko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od člověka, co se snižuje k osobním výpadů rodinného tipu tohle opravdu vzít nemůžu.

Jó, možná si myslíš, že člověk zapomene, ale věř, že já mám paměť, jako slon

PS: a pamatuju si toho na tebe mnohem více. Možná už ses dal dohromady, protože od tý doby působíš rozumně, ale jsou věci, které se nezapomínají a hodně toho o člověku řeknou

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě: podle tebe je označení seSHITec známka komplexu? Já teda nevím, ale mě to přijde jako rejpanec a normální oslovení rivala. Ale je to asi subjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nadávka soupeři = OK, přání prohry = komplex. Vlastně sparťan, že se divim... A zrovna ty tu hraj svatouška, na tamtu zimu se opravdu nezapomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

též si pamatuješ. Jsem rád.

Nevím, no, ale je přání prohry a přání prohry. Ale co, Slávista, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Milý svatoušku, mám pocit, že jsi se nakazil nějakým sparťanským virem. Co tak v poslední době koukám třeba na tu nejhrdější z hrdých stránek Sparty ( spartaforever.cz ), tak tam čtu věci jako "všichni jsou proti nám", "rozhodčí po nás jdou", "novináři nám ubližují" ( vše myšleno vůči Spartě ), poslední článek byl o tom, že jak hrozné je, že Slavii nominovali na tým roku a Spartu ne. Sparťané pořád řeší, kolik lidí chodí na Strahov a já se ptám - co jim je po tom? Ty tu píšeš samý "seShitci tohle, seShitci tamto". Tak kdo to tady má pak komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty?

Reagovat
Kapřík

To máš pravdu. Poslední dobou je pro Sparťana skoro lepší ignorovat internet...a televizi a noviny a rádio...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak špatně na tom nejste, abyste se museli jít zahrabat. Ale jiri-fcb se těmi pravidelnými seSHITci je pro mě prostě sralťan, i když to oslovení nemám rád.

Reagovat
Kapřík

Tak oslovení je to trapný, to máš pravdu. Určitě by šlo vymyslet něco originálnějšího...to vypadá jako vhozená rukavice... .

Reagovat
One-Real

ano je vidět že slavia na ten titul má bude určitě výborně reprezentovat český fotbal výsledky jako byla třeba prohra s Líšní 3:4 s Arsenalem 0:7 a ta příprava no jedna radost musíme vyzdvihnout její zápas s Krčí takovou podívanou jsem dlouho nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Sparta - Curych 1:2 Sparta - Boleslav 0:1, Sparta - Slavia (ta co o ní píšeš) 0:2

Reagovat
One-Real

curych není líšen,s boleslaví 0:1 neni jako s Arsenalem 0:7 i kdyz arsenal je uplne jinde nez boleslav a ze prohrajeme se slavií no a co a remíza s krčí a prohra s líšní je výsměch

Reagovat
fantomas

ty si fakt objektivní až se mi z toho chce brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se do Ligy mistrů alespoň dostala a uhrála s Arsenalem bod. Zopakuj mi, prosím, výsledky Sparty v třetím předkole Lm, nějak mi to vypadlo....

Reagovat
One-Real

dostala se tam po prvý za svou historii .... jesli to nevis sparta ve 3.predkole prohrala a vypadla

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi začal s letošní sezónou, takže se neoháněj nějakým "bylo to poprvé".

Reagovat
One-Real

lepsi tam nebyt nez tam byt a prohrat 0:7

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli sis tohle říkal po prohře 0:5 s béčkem Lyonu.

Reagovat
One-Real

nerekl bych ze jsme hrali s beckem Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Céčko to nebylo.

Reagovat
One-Real

logicky to bylo áčko

Reagovat
fantomas

to nebylo...tehdá ještě benzema, ben arfa...dále bergougnoux atd tomu ty řikáš ačko??

Reagovat
One-Real

tomu rikal Lyon

Reagovat
fantomas

ty si vul...

Reagovat
One-Real

this is ox .... nevim kdo je vul ty si asi vůl ale kdo je vul to nevim

Reagovat
fantomas

uááááááá ty fakt meleš pekny ko*otiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

to prave ne, ty magore

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle muze rict opravdu jenom hloupy a zavistivi spartan.

Reagovat
Kily

tak tohle je hodně trapnej příspěvek, začínám být přesvědčen o tom, že to v hlavě opravdu nemáš v pořádku. Znáš jenom Spartu a špiníš ostatní

Reagovat
fantomas

a když to řiká kily, tak...

Reagovat
fantomas

zase se ubrečení spartany opiraji o historii

Reagovat
One-Real

pozor pozor fantomas promluvil

Reagovat
fantomas

co to meleš?? sam nemáš argumenty a pak se navážíš do mý přezdivky...dobrej ubožák

Reagovat
One-Real

slavie se dost opira o historii tim ze rika ze sparta mela co docineni s korupcí hehe setěr

Reagovat
Kily

jestli sis toho nevšiml, tam se tady v tuhle chvíli nebavíme o korupci, téma je zcela jiné. Udělal sis tady několika výroky ostudu a už nemáš čím argumentovat, tak otevíráš jiná témata a doufáš, že ti to někdo sbaští. Být tebou, tak se snažím zachovat si poslední zbytky důstojnosti a pokusím se tady z toho vycouvat s co nejméně poskrněným štítem

Reagovat
One-Real

kdyz se podivas asi o 5 zprav nahoru tak uvidis ..... ze tam fantomas neco rika o historii tak na to reaguju

Reagovat
Kily

ano, připomněl ti, že i Sparta si v Lize mistrů utrhla ostudu a všichni víme, že to nebylo jenom jednou. Připomínat ti to nebudu, jelikož by jsi mě nařkl z toho, že sem tahám historii.

jinak příspěvek "lepsi tam nebyt nez tam byt a prohrat 0:7" zařazuji do zlatého fondu eurofotbalu, z něhož se na konci roku vybere ta nejhloupější hláška

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 7 nikdy a hlavně 7 s tím, že posledních 30 minut už se Arsenal šetřil. Sparta dostala 5 od Barci, ale góly padly až po vyloučení Haška, proti Lyonu dostala 2 góly až v posledních minutách.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Kily

pánové, debatu s vámi balim, opravdu v sobě nemáte ani trochu soudnosti

beru připomínku ohledně první poloviny tvého příspěvku, k té druhé ti napíšu jenom "historie se neptá". Bohužel z vás mluví závist z toho, že nevedete ligu a miliony z té tolik prestižní soutěže si na jeden rok (možná i na víc) dovolila vysávat Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu debatu nezačal. Nevím, co bych měl závidět Slávii? Průběžné vedení? To snad né!

Reagovat
smazaný uživatel

200 melounů z LM, posily, výhru v dervy a potom teprve vedení v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to je za argument, že dostala dva goly až v posledních minutách ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je clekm podstatné, když je debata o tom, kdo jak udělal větší ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pod pojmem ostuda představuju taky mizerné dva uhrané body ve skupině a to byl ve skupině srandovní Thun.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale o tom řeč není. To bychom tu mohli být do rána. Já končím.

Reagovat
fantomas

do háje...ja se tady u vašich trapných argumentů fakt válim pod stolem smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze sis to zduvodnil,to se mi libi

Reagovat
One-Real

Tak mi rekni dalsi hlasky... at se pobavime

Reagovat
Kily

k tobě jenom tolik, že ze sebe každým příspěvkem děláš jenom většího hlupáka, na jehož účet se tady všichni ostatní baví a mám za to, že se mnou bude souhlasit i několik sparťanů

Reagovat
One-Real

to je tvuj nazor... na muj ucet se nikdo nebavi nic tady neplatim a nebavi se vsichni ... jesli jo tak mi to dokaz

Reagovat
fantomas

ne to ti vskutku nedokáže, páč všichni tupí spartani drží při sobě a soutěží mezi sebou o nejhloupější hlášku fóra...v tom je ten háček

Reagovat
smazaný uživatel

Připiš si čárku, já se na tvůj účet bavím náramně.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi vy tam mate blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom zápase budu a nesnáším Spartu, takže je jasný jaký výsledek si přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu nesnasi cela liga.

Reagovat
fantomas

tak tak

Reagovat
Kapřík

Taky jsem si všimnul. Ty nenávistný příspěvky po celým internetu nejdou přehlídnout .

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že zrovna ty to trochu odnášíš, považuji tě za docela normálního chlapa, kterej prostě fandí Spartě, v tom se sice neshodneme, ale asi si ani nenadáme do ču*áků a nerozbijeme hlavy. Jenže Sparta byla protěžovaná nejen Košťálem, ale už dávno za komunistů a oproti ostatním pořád těžila z těchto výhod. Když k tomu přidáš velkohubá vyjádření spousty sparťanských fandů ve stylu "my jsme Sparta a ostatní jsou sráči", nediv se, že dnes, když se Spartě moc nedaří, jí to každej milerád vrátí. Inu, jak se do lesa volá...A bohužel to odnesou i slušní fanoušci Sparty. Jako sešívanej už něco podobnýho snáším už asi 25 let téměř nepřetržitě.

Reagovat
Kapřík

Díky za pochvalu. Dobu komunismu si zas tak moc nepamatuju, ale o tom protěžování slýchávám pořád. Ovšem jenom od slávistů, takže kdo ví, jak to je. S těma fanouškama je to těžký - když je klub úspěšněj, nabalej se na něj i takový hovada, který se jenom chtěj hřát na jeho úspěchu. Ty si pak v největší míře vylejvaj svoje mindráky po netu a pak si zkus hájit v diskuzích dobrý jméno klubu, když je tam hromada příspěvků typu "Jude Slávie" a podobně. Dost by mě zajímalo, kolik z těch bývalých "sparťanů" teď fandí kvůli úspěchům Slávii a nadává na rudý barvy...myslím že by to nebylo malý číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takovejch magorů, kteří fandí tomu, kdo zrovna vede, aby náhodou neměli mindrák z druhého, nedejbože horšího místa, je mraky. Můžeme být protivníci ve fandovství, ale nemusíme kvůli tomu být nepřátelé na život. Já fandím Spartě v pohárech, prostě je mi bližší než třeba Leverkusen, navíc kope za český, tedy i slávistický koeficient. I když uznávám, že prohra Slavie mě vynervuje, kdežto u prohry Sparty řeknu - no jo, no, tak nic, škoda.- a víc si z toho nedělám. Co se týče historie, za první republiky byla Sparta klubem běžných dělníků, na Slavii chodil spíš pan lékárník s panem profesorem, tedy inteligence. Nic proti tomu, ale dovedeš si představit, kdo pasoval "dělnické třídě pod vedením KSČ" víc. V osmdesátých letech byla Štrougalova Sparta. Otec mého strýce kdysi pískal derby (někdy v 1960), já to nezažil, ale u nás v rodině se traduje, že měsíc spal ve sklepě, protože byl donucen připísknout Spartě a my byli vždycky slávistická rodina. Slávistický stadion na Letné byl zbořen kvůli Stalinově památníku. Mohl bych pokračovat dál, ale co, je to historie, nemá cenu si navzájem vyčítat do nekonečna třeba odvolanej gól z prvního derby (někdy 1896), však jsme lidi, můžem se poštengrovat na téma 7:0 v Londýně nebo zase podělanej Curych, to k fotbalu patří, ale musí to mít trochu úroveň, nadhled a respekt. Mimochodem, ten příspěvek předtím nebyla pochvala, prostě jsem konstatoval skutečnost tak, jak ji vidím. Takže sportu zdar, fotbalu zvlášť.

Reagovat
Kapřík

tak to se nedivim, že ho nechali spát ve sklepě - derby je holt poukázka na půlroční sebevědomí a prohřešky při něm se dlouho nezapomínaj. Jeden můj slávistickej spolužák se mnou ani nechtěl jít na pivo, když prohráli minulej rok v derby a dokonce se mi snažil - jako revanš - přebrat slečnu(krásná baba - nakonec jsme ale ostrouhali oba...). Já Slávii taky fandím v pohárech(s výjimkou, když hrála pohár UEFA prot Monacu...to víš, srdeční záležitost), přál jsem jí v Lize mistrů a přeju jí i teď proti Tottenhamu. A ty známý kecy o tom, že když jsem Sparťan, tak Slávii v Evropě fandit nemůžu, neberu...přesně jak říkáš - Je to český klub, naše vizitka, navíc hraje docela atraktivně a sbírá body do koeficientu. Rivalitu si nechám na derby .

Reagovat
smazaný uživatel

není protěžování jako protežování

Reagovat
smazaný uživatel

Musis to mrvit tu diskusi,jeste takovym nesmyslem zrovna jsem se zacetl

Reagovat
M11

Hoftych

Reagovat
smazaný uživatel

bude to tezky ale sparta uz nezavaha....vidim to na 0:2...

Reagovat
fantomas

ale prdlajs

Reagovat
fantomas

a mazej do školy

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, rád bych zareagoval na tu pohádku o "béčku" Lyonu, se kterým Sparta dostala sadu. Nic neomlouvám, páč to byla ostuda jako barák, ale zkuste si někde najít, kteří hráči tehdá nastoupili za Lyon. Možná budete překvapeni a o "béčku" už ani nepípnete

Reagovat
smazaný uživatel

Puydebois - Réveillére, Diatta, Essien, Berthod, Bergougnoux, Diarra, Clement, Malouda, Frau, Nilmar

Reagovat
One-Real

to mi nepripada jako becko v te dobe

Reagovat
smazaný uživatel

prostě béčko, no

Reagovat
smazaný uživatel

To zase antisparťani jen něvědí co by

Reagovat
One-Real

nekdo pred nejakou dobou tvrdil ze nebo naznacoval v prispevku ze hral benzema a ben afra ale ze jeste nebyli tak dobri

Reagovat
One-Real

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sparta-Zlín

fantomas, 13.02.2008 13:49

to nebylo...tehdá ještě benzema, ben arfa...dále bergougnoux atd tomu ty řikáš ačko??

Reagovat
fantomas

Gregory Coupet, Jeremy Berthold (80. Johann Truchet), Lamine Diatta, Mickael Essien, Anthony Reveillere, Jeremy Clement, Mahamadou Diarra (55. Yohann Gomez), Bryan Bergougnoux, Pierre-Alain Frau, Florent Malouda (67. Sylvain Idangar), Honorato da Silva Nilmar...to je ta sestava!! Pardon s ben arfou a benzemou, měl sem takovej pocit, ale podivej se, co tam hrálo ty noumo

Reagovat
smazaný uživatel

Více než polovinu sestavy tvořili náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

náhradníci jsou z béčka? Trapas, že?

Reagovat
fantomas

dyt o vítězstvích arsenalu v carling cupu taky všici říkali že to vyhrálo jejich béčko (a to tam hráli náhradníci jako diarra, wallcott, hoyte) a ted ty vybalíš tohle ...trapas co

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětli mi můj trapas, prosím. Nějak nechápu

Reagovat
fantomas

prosim te jiřiku...střídačce se jinak v trenérské hatmatilce řika rezerva..a rezerva spadá pod bečko...krom toho ten zapas s barcou hrálo i par borců mimo lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš, koukám, úplně mimo. Skáčeš ze zápasu s Lyonem na zápas s Barcou a, fakt nechápu vůbec proč, na jakejsi zápas Arsenalu ... No, nechme to být, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, béčko zní líp....

Reagovat
smazaný uživatel

Tam vidím 6-7 náhradníků, prostě sestava na trénink .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

snažíš se to do humorný polohy převést pěkně, což mě vede k pocitu, že jsem měl (zase a jako vždy) pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jako vždy zase neee

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, ty jsi na hrušce....

Reagovat
smazaný uživatel

Hádky o Spartě tady už dlouho chyběly. Pojďme, Ševci .

Reagovat
One-Real

komu ty fandis v cesky lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Švancarovi . Příležitostně pak Brnu a v boji o titul Slavii.

Reagovat
One-Real

jo ok

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš teda fanoušek fandíš bru a Pražákům zároveň a kdo ti řekl že Brno letos nevyhraje ligu??ale jinak Švacara je kořeň jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to o "fandění" ani moc není. Jen prostě nepřeju Spartě. A Brnu bych fandit chtěl, ale nějak to nejde, když už to asi 9 let stojí za prd a nedělá se nic pro zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že to není jenom o penězích nebo loni měl přijít Ivana ale radši pořád čekal jestli ho nebude chtít někdo jinej (to stejný aji teďka Dvorník)prostě těm hráčům se do Brna nechce ,ale zajímalo by mě proč

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana měl jit taky všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana chtěl hlavně do zahraničí, nevím, kde vzal takové sebevědomí, protože sezonu předtím byl povětšinou z formy, taky to tak samozřejmě dopadlo - na žádných testech neuspěl a tak vzal s díky Slavii....

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, odkud jsi? A jestli můžu, tak:"Odkud jsi?"

Reagovat
Kapřík

Jak tak koukám na ty příspěvky tady, tak v Čechách se opravdu úspěch neodpouští. Ačkoli z části si za tu nenávist můžeme i sami a těch několik sparťanských exotů co se tu potuluje, nám reomé asi taky nevylepší . Ovšem jestli Slávia vyhraje titul a ještě na to nějak slušně naváže, tak to pozná sama...

Reagovat
fantomas

solidní názor spartana, poučte se pánové One-Real a jiri-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

koho ty chcěš poučovat ...?

Ach jo, kam ta demokracie a svoboda slova povede ...?

Reagovat
smazaný uživatel

a prosímtě o vysvětlení toho trapasu. Jsem žádostiv a rád se na tvůj účet pobavím

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, já to rozepisoval výš, ještě než jsem došel sem. Vidím, že v globále máme stejné názory.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

100

Reagovat
M11

pro P.Hoftycha a zadnou nahradni sestavu Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze Zlinaci vyhrajem a vratime jim tu porazku respektive stastne vitezstvi z Prahy.Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hrozně líbí fráze: " ... u nás se traduje ..." a podobné.

Tradovalo se i to, že Sparta dostala nakládačku od béčka Lyonu a pak se člověk podívá a ona to byla sestava 6ti náhradníků a 5ti klasicky nastupujících chlapů

Reagovat
smazaný uživatel

Janejo: Baví mě nenávidět Spartu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele