Hoeness: Kdo bude chtít Schweinsteigera, dostane do nosu

01.11.2010, 10:41
Aktuality
Prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness věří, že v týmu udrží Bastiana Schweinsteigera. Klíčovému záložníkovi končí za rok a půl smlouva a stále častěji se spekuluje o jeho odchodu do Anglie.

"Bastian určitě moc dobře ví, co tady má," říká Hoeness. "A to nemluvím o penězích. On je našim klíčovým hráčem, takže po této stránce se držet zpátky určitě nebudeme."

Podle prezidenta je Bayern připraven odrazit nabídky všech zájemců o německého reprezentanta, Schweinsteiger by měl hrát i další sezóny v současném klubu. "Pánové z Realu Madrid se snažili nalákat Francka Ribéryho a jediné, co získali, byl rozbitý nos. Každý v Evropě by si měl uvědomit, že Bayern je hodně těžký protivník. Získat naše hráče rozhodně není jednoduché," dodal Hoeness.

O Schweinsteigera se údajně zajímají Real Madrid a anglické kluby Manchester United s Chelsea. Právě možný přestup 26letého hráče do Premier League se nyní často skloňuje, opora Bayernu se totiž pro list The Times rozhovořila o náklonnosti k anglické lize.

"Líbí se mi rychlost, v jaké se fotbal v Anglii hraje, ale co se mnou bude, to netuším. V Bayernu mám smlouvu do léta 2012 a všechno se uvidí," uvedl Schweinsteiger. "Mohu ale říct, že mám rád atmosféru anglických stadionů. Loni jsme hráli v Manchesteru a bylo to fantastické. Muj bratr je velkým fanouškem United. Pořád mi říká, ať tam přestoupím," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (116)

Přidat komentář
Darren Fletcher

aúúú

Reagovat
Bayern +

Reagovat
j_mrazik

OT: Irish father finds his son snorting cocaine and says: If I catch you one more time, i'll stick your nose in it.

Reagovat
smazaný uživatel

chci Schweinsteigera

Reagovat
smazaný uživatel

koho chces dostat do postele nikoho nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

A už jí máš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Za 2 roky za Lamparda do chelsea

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Darren Fletcher

OT: Kapitán slovenskej reprezentácie Marek Hamšík po nedeľňajšom dueli talianskej Serie A medzi jeho SSC Neapol a Bresciou Calcio (1:0) priznal, že registruje publikovaný záujem anglického klubu Manchester United o jeho služby. "Je potešujúce počúvať takéto typy komentárov, hoci mňa osobne ešte nikto z tohto klubu priamo nekontaktoval. Musím sa však priznať, že ponuke Manchestru United by sa veľmi ťažko hovorilo nie," skonštatoval 23-ročný banskobystrický rodák pre RAI Sport.

Reagovat
Darren Fletcher

nasiel som nasho wesleyho

Reagovat
r.mrazik

jezis...tohodle snad ne!!

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde, beztak to není žádný extra hráč

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
cristiano.K.

nový carrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Doufám, že ne

Reagovat
r.mrazik

on by se hodil temer do kazdeho klubu...jsem zvedav,zda v Bayernu zustane...vek na odchod ma idealni...

Reagovat
smazaný uživatel

do United za Scholesiho, ešte do brány za VdS de Geu, Stekelenburga, Llorisa alebo Neuera a budúci rok éňo ňúňo...ešte dojde Cleverley, Diouf a hlavne Wellbeck

Reagovat
r.mrazik

jeste ze uz ti vysel novej FM

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Do united by se hodil , do chelsea ani do realu nee

Reagovat
cristiano.K.

nám by se do Liverpool nehodil,když hrajem 4-5-1 a na dva defenzivní(navíc Lucas tam nikoho nepustí ), o jeden super klub mín

Reagovat
smazaný uživatel

ULiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Len potvrdzuje že je to jeden z najlepšich funkcionarov na Svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ? :-o To je hriech nad tym vobec uvažovat .. Prestupit z špičkoveho klubu,do klubu ktory upada by bol pre Schweiniho krok spät.aj tak verim že ostane

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi došel na to že ten klub upadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vidí snad každý, je jen otázkou, jestli dokáží ten úpadek zastavit a zvednout se. Uvidíme, co ti noví majitelé...

Reagovat
smazaný uživatel

jo myslíš jako úpadek co se týče výsledků? tak s tím by se dalo souhlasit, já si teda pod upadajícím týmem představím něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

šak minulu sezonu už na jar hrali Europsku ligu,Teraz ju hraju znova ,už od skupiniovej fazy Kader strašne slaby,pri zraneniach Torresa a Gerrarda,nevie vyhrat,pomaly ani gol strelit.. Vysledky neskutočne už 2 rok .včera ešte len 3tia vyhra či jaka..tak to vyzera,aj tak to bude,že opät to nebude stačit na umiestnenie zaručuje LM.Tym padom,aj menšie prijmy,a tym padom aj menšie vydaje na posily.Liverpool vyhlasuje že ako sa bude posilovat..no to som fakt zvedavy ktoreho hrača vytiahnu do Liverpoolu, z nejakeho Top Klubu.SNad len nahradnika ktory nenastupuje.Ešte ked odide Gerrard alebo Torres,zbohom Liverpooll.

Reagovat
r.mrazik

vysledku,pred tydnem i penize...tim i hracska kvalita...ten tym proste pomalu upadal...

Reagovat
smazaný uživatel

upadal ale s novým majitelem je naděje že se stabilizují finance (které byly špatné z velké části kvůli splácení úroků) a taky že se posílí kádr (který teda podle mě už teď není špatný, jenom úzký) a klub půjde zase nahoru, tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite by bola škoda,keby Klub z takou historiu,fanušikovskym zazezim upadol do premieru anglickej ligy..To by bola v´fakt škoda..ked ešte pred 4-5 rokmi išiel z Liverpooli strach v Europe.si pametam ako som nechcel aby pri žrebe LM dostal Bayern Liverpool Uvidime ako to z the REDS ,každopadne momentalne stagnuje--

Reagovat
r.mrazik

porad je to ale jenom nadeje...to nemeni nic na tom,ze ten klub porad upada...

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, co bereš jako dobrý. Kádr je o třídu slabší než předloni, a o 2 třídy slabší než mají ti, kteří bojují o titul. Chybí hroťák, který by zastoupil Torrese, chybí křídlo/krajní záložník na top úrovni, chybí pořádný levý bek, nejlepší stoper je Kyrgiakos, ve středu zálohy je P

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, co bereš jako dobrý. Kádr je o třídu slabší než předloni, a o 2 třídy slabší než mají ti, kteří bojují o titul. Chybí hroťák, který by zastoupil Torrese, chybí křídlo/krajní záložník na top úrovni, chybí pořádný levý bek, nejlepší stoper je Kyrgiakos, ve středu zálohy je Poulsen.

Ano, ti hráči kolem jsou kvalitní, ale nakolik? S 5ti pořádnými hráči prostě LM neuhraješ. Kádr je v současnosti na úrovni týmů, které bojují o EL + skleněný Torres + Cole, kteří by měli tvořit útok a není za ně adekvátní náhrada.

Reagovat
Godwinson

¨V současnosti je to u Liverpoolu spíš o tom, kdo jim nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak bych to nehrotil. LB, LW, DM, hroták na lavičku a mají relativně nabušenou sestavu. Stačí investovat nějakých 70mil lb... Bale+Cissokho+Lass+Owen?

Reagovat
Godwinson

Tak oni potřebují oba beky, pokud chtějí hrát nahoře. Co jsem tak četl, Johnson je hroznej ... ale tak třeba by mohli zase ušetřit za pravý křídlo, kdyby se tam přesunul. A střed mají dobrej, horší jsou ty tragédi, kteří mu kryjou záda.

Reagovat
Rssa

stačí LB, stoper, levé a pravé křídlo, DM a 2 útočníci a je to v pohodě. Nevím proč stresuješ No navíc teď se nám zranil Cole a aj Nando tam pokulhával, tak očekávám v expresce zase nějaké blbé zprávy

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper se vyřeší tím, že konečně bude fungovat záloha a kraje obrany, ze čtveřice Kyrgi-Agger-Carra-škrtel musíte sestavit stoperskou dvojici. To prostě není možný, aby se to nepovedlo.

Pokud nebudete hrát na 2 útočníky, tak stačí jeden kvalitní, kterej bude náhrada za Torrese, pokud na 2, pak budete mít otázku co s Coleem.

Reagovat
Rssa

Pokud chce Liverpool být více konkurenceschopný, tak nestačí mít jako obranou 4 složenou ze 2 průměráků a 2 postarších. A útok je hodně slabý v tom, že jsou zde v podstatě jen 2 hráči - Nando bez formy (a skleněný) a Ngog, kteř zatím ještě nemá na to táhnout to vpředu sám. 1 útočník je nutnost, 2 ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel byl jednu sezonu třída, v repre stále ukazuje, že je silný. Já stále vidím tu čtyřku jako kvalitní, pokud přijde levý bek, možná pravý bek (Johnson na křídlo) a pořádné DM, které bude obraně vypomáhat. Já těm stoperům pořád věřím, jen potřebují mít o koho se opřít po stranách a před sebou. Když mají na jedné straně ofenzivního hráče a na druhé podprůměrného, tak musejí jistit obě strany + střed. To je nereálné. To bys neubránil ani s Terrym + Alexem apod.

Když se koukneš, jak jsou jištěné strany v jiných týmech, tak uvidíš, že prostě tam chybí ta kvalita. Ivanoviče obejde málokdo a Cashley to tak větrá, že soupeř nemá moc čas po jeho straně útočit - a pokud ano, je to hroták, který potom chybí ve středu hřiště.

Reagovat
Rssa

Podle mě Škrtel nedosahuje kvalit jako mají střední obránci klubů, s nimiž se měřit musíme (to znamená špička - Arsenal, Chelsea i to City) - že je teď doba mizérie a Liverpool je na dně, neznamená, že se začne z něj dělat klub pro střed tabulky (s čímž Roy nákupem Konechskyho úspešně začal).

Na stranách je to bída, pravda. Johnson je ale nějaký unikát. Bránit neumí a na křídlo není dostatečně zručný. Navíc Kelly už je ve věku, kdy by nastoupovat mohl častěji, a teď je navíc nejvhodnější doba, protože ač se Carra snaží, lítá jako utržený, není to ono. Pokud bych měl ale vybrat na kterou stranu investovat, tak rozhodně na levého beka.

Pořádné DMko je opravdu potřeba, o tom není třeba diskutovat.

Na prvním místě bych se zbavil naplavenin - Maxi, Poulsen a podobní pryč, Lucase střelit dokud je mladý. Více zapojovat Shelveye, protože v utkání s Neapolí byl jeden z nejlepších a v noze to rozhodně má!

V zimě bych teda nenakupoval, využil bych tuto sezónu ke stabilizaci a ozdravení kádru - tzn. zapojovat mladíky. A v létě by se vidělo, jak vážně to Amíci s Liverpoolem myslí a nakoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrťel určitě na to má. Minimálně jako se 3. stoperem by se s ním o titul dalo hrát. Když to chceš srovnat s týmy jako Manchester nebo Arsenal - nepřipadá mi, že by byl horší než Squillaci, Brown, Evans apod., spíš naopak.

Reagovat
Rssa

Já myslel do základu, na lavičku a případný záskok je Škrtel dobrý. Ale se Squillacim bych ho nesrovnával, ten je přece jenom jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Výsledkový úpadek. Takhle špatně na tom nebyl Liverpool snad několik dekád.

2) Ztráta sebevědomí a narůstající sebevědomí soupeřů - ty týmy si dovolí mnohem více, než dříve. Už to není velkoklub, který drtí každého, ale upadající velkoklub, kterého může šikanovat každý druhý.

3) Úpadek jména mezi hráči - ti nejlepší odcházejí. Střed zálohy se zhroutil a nepřišly adekvátní náhrady. Za Xabiho a Masche Poulsen a 2 sklenění hráči. Nehraje se LM, tudíž chybí motivace měnit klub, pokud se nejedná o horší klub.

4) Finance - klub nemá na to nakupovat. Uvidíme, jak se to ted změní. Ale není LM, nejsou poháry, odměny za umístění v PL --> ztráta financí. Noví majitelé asi nevloží 60 mil do posil.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si že vyhodit velké prachy za předražené posily je dobré řešení, mnohem lepší řešení je investovat do většího stadionu což pomůže financím a do akademie, která už teď je dost kvalitní a vychovávat si hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion je priorita. Juniorská akademie nefunguje jako ve hrách, čím víc do ní vrazíš, tím lepší hráči ti vypadnou. Liverpool jí má kvalitní, ale nezačlenuje ty hráče do sestavy popřípadě nevytváří dost kvalitní materiál. Nevím, nebudu soudit, ale tohle ti nevyřeší krizi v nejbližších letech. Navíc akademie ti nezajistí to, že budeš bojovat o titul. V současnosti nejlepší akademie v Anglii svoje hráče draze prodávají. Tu akademii nemají nejkvalitnější top týmy, ale ty průměrné.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion je priorita. Juniorská akademie nefunguje jako ve hrách, čím víc do ní vrazíš, tím lepší hráči ti vypadnou. Liverpool jí má kvalitní, ale nezačlenuje ty hráče do sestavy popřípadě nevytváří dost kvalitní materiál. Nevím, nebudu soudit, ale tohle ti nevyřeší krizi v nejbližších letech. Navíc akademie ti nezajistí to, že budeš bojovat o titul. V současnosti nejlepší akademie v Anglii svoje hráče draze prodávají. Tu akademii nemají nejkvalitnější top týmy, ale ty průměrné.

Reagovat
smazaný uživatel

Už před rokem jsem ho chtěl vidět v CFC, ale dneska?

Když vezmu střední záložníky - Ramires, Essien, Mikel, Lampard, Benayoun a přidat k tomu ještě Schweinsteigera, to by byl neskutečnej přetlak a odnesl by to Mikel, popřípadě by hrozil prodej Essiena. Mikelovi se nebude chtít lepit sestavu 5 let v kuse, protože základ by byl jasný - Essien-Schweini - Lampard. Nevím, strašně rád bych ho viděl v PL, ale nerad bych ho viděl v dresu MU a jiná alternativa asi není.

Každopádně kdyby šel do MU, tak by měli hned nabušenou zálohu, to by byla s Fletcherem síla jak dopředu, tak dozadu.

Reagovat
r.mrazik

jedina jeho "nevyhoda" je,ze je Nemec...ale co,kdyz uz mame v tymu Brazilce a podobny naplaveniny,Nemec by nebyl takova potupa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevýhoda pro koho. Na národnost až tak nehledím, spíš na toho hráče jako jednotlivce. PL už není liga, která má anglické jádro a kolem sebe tlupu Vikingů. A Němec mi tam stále zapadá více, než Španěl nebo Brazilec.

Reagovat
r.mrazik

jasan...proto pisu "nevyhoda"...preci jen...v MU jsme moc Nemcu nemeli...Schweine mi neni vubec sympaticky...ale hrac je to skvely a do naseho systemu by sednul jak prdel na zachodovy prkynko

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se bavím. Mě se strašně líbí jeho herní styl, neskutečný hráč. Ale jeho problémy mimo hřiště nesleduju, takže nemůžu říct, jestli je mi sympatický nebo ne. Btw kdo byl první brazilec v MU, nemáš ponětí?

Reagovat
r.mrazik

tusim,ze Kleberson...

mimo hriste taky nevim...mne neni sympaticky jak vypada...takovy typ neco jako Effe...toho jsem taky nemel rad

Reagovat
kiwwi

wuaaaa Effenberg mi bol totalne nesympaticky....brrr az ma striaslo ked som si ho predstavil

Reagovat
Josifek

JJ, Effenberg nemohl být sympatický snad ani vlastní mámě..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

aki nemci hrali z MU, nejak si neviem ziadneho vybavit

Reagovat
kiwwi

na Yahoo answers bola odpoved: we have never had a German player that has played for Man United.

Reagovat
r.mrazik

zadny zatim

Reagovat
kiwwi

ale je pravda ze Schweini by presne pasoval do nasho 4-4-2 ... fajny playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v tom trendu vydržíte, nevidím lepší variantu ať koukám kam koukám Napadá vás aspon někdo srovnatelný?

Reagovat
kiwwi

vies ze ani nie? Talentov je na tento post dost ale takyto hotovy hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě jediný Banega, který by mohl být srovnatelný, jinak fakt at koumám jak koumám, tak mě nikdo lepší nenapadá.

Reagovat
kiwwi

argentinec na OT, to nerobi dobrotu

Reagovat
r.mrazik

nenapadal...tenhle rizek by pasoval idealne...

Reagovat
homeles8

To bych chtěl vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to dá rozum

Reagovat
homeles8

Reagovat
Josifek

Do MU s ním, tam by se mi líbil, nedovedu si představit, že by kariéru prožil "jen" v Bayernu...navíc Manchesteru by se určitě takový player na střed hodil, když Carrick kdesi kdysi ztratil formu, Scholes už "to má za pár" takže jediný v tuto chvíli opravdový hráč top kvalit je Flatcher. (snad jsem na někoho nezapoměl:D)

Reagovat
Darren Fletcher

Ando

Reagovat
Josifek

Na něj jsem si vzpomněl, ale nevim, proč jsem ho tam nenapsal..asi proto, že na Bastiena taky vůbec nemá..

Reagovat
kiwwi

zatial nie

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsi na Andersona

Reagovat
mike.84

pan Uli by si moch uvědomit že peníze nejsou všechno :) aby nedostal přes držku on tím, že prasotygr odejde :)

Reagovat
smazaný uživatel

Steiger nie je tiger ty vole

Reagovat
mike.84

ja vím ale tak švajnš tajgr....

Reagovat
smazaný uživatel

nas klenot zostane navzdy v Mnichove !!!

Reagovat
Josifek

Tomu moc nevěřím, řekl bych, že bude chtít odejít, neudržíte ho podobně jako třeba Ballacka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nieco ine Basti a Ballack...hadam ma Basti silnejsi vztah k Bayernu ako Michael ...Michael predsa len nebol odchovanec FCB

Reagovat
Josifek

To určitě má silnější vztah, uvidíme, já v jeho setrvání v Bayrernu na "věčné časy" nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

pls napsal by mi tu nekdo odkaz na FM 2011 a navod jak to spustit? protoze sem minulou verzi nedokazal zprovoznit...diky moc

Reagovat
kubys

Kup si ji...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

on nenapsal, že si ji stáhl. Třeba má originálku a nůže ji zprovoznit

Rada: Strč koupené FMko do DVD mechaniky a poslouchej, co ti řekne instalační nápověda. U mě to vždycky funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

enter agree enter next next enter enter finish

Reagovat
r.mrazik

oficialne tusim jeste nevysla...

Reagovat
r.mrazik

a kup si radeji novyho fallouta...

Reagovat
minoLFC

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je hodně velkej klub na to aby si nejen Schweinsteigera udržel uplně bez problémů,pokud sám hráč chce.Ale v případě Schweinyho nemám strach ,že by se mu v Bayernu nelíbilo.

Reagovat
r.mrazik

ale tak znas to...ono byt cely zivot v jednom klubu...motivace a chut zkusit neco jineho...nejde o to,ze by se mu tam nelibilo...

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej, ale v MUFC němec, to nechci!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Poněmčování Realu Madrid. Druhé kolo - léto 2011.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Naprostá zbytečnost. XAbi je srovnatelný ne-li lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Xabiho by nehrál. To by Mourinho neudělal a kdyby přece jenom měl podobný myšlenky, tak bych si to pořešil.

Reagovat
Josifek

Je skvělý, do týmu by i zapadl, ale odnesl by to někdo z hráčů, o které bych nerad přicházel, nepotřebujeme ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu do středu zalohy k Fabregasovi, tam by se hodil. Ale Wenger se boji utratit asi vic než pul melounu euro a proto arsenal taky nikdy už ni asi ani nezíská.

Reagovat
Filipow

chci Schweinsteigera!

Reagovat
irik

Ser na ty kecy Basti, skončíš jako Ribéry ...

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než aby skončil jako Ballack... půl roku řiká, že neví, co bude v příští sezoně a pak prosákne, že v březnu podepsal smlouvu s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro SUNDERLAND AFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Uli

Reagovat
smazaný uživatel

nechte si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Kličko nevlastní žádný klub, přišli bychom o Uliho

Reagovat
Mr.Jindros

Rozbitý nos... pokud bude Basti chtít, můžou si leda nakašlat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až za rok a půl a Basti může mezitím leštit zadkem tribunu

Reagovat
Tomanatura

To určitě ne, Schweinsteiger je až moc důležitý pro Lowa

Reagovat
irik

Asi tak podobně, jako s Ribérym, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neodejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele